Vodafone Easy Rider - autópálya matrica

autopalya-matrica Az Vodafone Easy Rider autópálya matrica alkalmazással bárki ingyenesen vásárolhat matricát vagy megkönnyítheti a parkolást Androidos készüléken keresztül. Minden nagyobb telefonszolgáltató létrehozta saját app-ját, az Autópálya -matricával a Vodafone Magyarország ügyfelei intézhetik könnyedén a matricák beszerzését. Kényelmes és gyors, valamennyi gépjármű kategóriára elérhető. Az Autópálya-matricáért nem kell sorba állni, ezzel az applikációval bárhol és bármikor hozzájuthatunk!

Gyártó:
Megnevezés: Vodafone Easy Rider
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 474
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Vodafone Easy Rider app?

Parkolj pár kattintással, vagy vásárolj autópálya matricát könnyedén! Mindössze néhány mozdulat, és már meg is oldódott minden matrica-gondunk: a rendszer rögzíti a vásárlásunkat, és hozzárendeli a rendszámunkhoz. Több járművet is elmenthetünk az alkalmazás felületén, így ugyanarról az androidos készülékről egyszerre igényelhetünk például az autónknak és motorkerékpárunknak is matricát. A családi közös kiadásokat is átláthatóbban lehet elrendezni a felületén. Heti (10 napos) vagy havi időszakra vonatkozó bérleteket válthatunk az app segítségével. Az újonnan bevezetett megyei matricák is elérhetők. Akár havidíjas, akár feltöltő kártyás a készülékünk, igénybe tudjuk venni a szolgáltatást.

Vodafone Easy Rider használata

A Vodafone Easy Rider letöltését követően az első lépésben a jármű rendszámát kell rögzítenünk. A felület képes arra, hogy több autót kezeljen különállóan, így akár két-három rendszámot is elmenthetünk. A későbbiekben csak azoknak a járműveknek a matrica-állapotát tudjuk leellenőrizni, amelyek szerepelnek a saját okostelefonunkban - a szolgáltató kizárólag a telefonszámhoz rendelt személygépkocsikról ad tájékoztatást. A Beállítások menüpontban találjuk meg a praktikus emlékeztető funkciót: az ingyenes alkalmazás értesít bennünket a matrica érvényességi idejének lejárta előtt. Ha különböző típusokat használunk, ráadásul a járműveket is időközönként cseréljük, mindenképp szükségünk lesz erre az opcióra.

autopalya-matrica-1
autopalya-matrica-2

A 10 napos és havi matricatípusok között választhatunk. Miután megbizonyosodtunk róla, hogy a megfelelő autóhoz vásároljuk meg, el is indíthatjuk a folyamatot a Tovább gombbal. A felső jobb sarokban találjuk az információ ikont. A vásárlás menetén túl egyéb hasznos információkat kapunk, böngésszük át, hogy zavartalanul használhassuk az app-ot. Az alkalmazás aktív internetkapcsolat nélkül is használható, azonban a tarifadíjak és más tájékoztató információk nem aktualizálódnak. Érdemes ezért rendszeresen frissíteni az Autópálya-matricát.

Vodafone Easy Rider pályamatrica, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.