Moovit - Busz és vonat infó

moovit A Moovit - Busz és vonat infó ingyenes applikációval a világ bármely helyi busz- és vonatinformációja azonnal elérhető az okostelefon és iPhone-felhasználóknak. Nemcsak a felesleges várakozásnak vet véget ez a népszerű alkalmazás, de igazi közösségépítő is, hiszen a mindig naprakész információkat épp maguk az úton levők szolgáltatják egymásnak. Kifejezetten jó hír, hogy nemcsak Budapest, de Székesfehérvár teljes közlekedési hálózatát is megtaláljuk a felületen.

Gyártó:
Megnevezés: Moovit - Busz és vonat infó
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 169
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Moovit app?

Ezzel az ingyenes alkalmazással biztosan nem késsük le a kiszemelt tömegközlekedési járművet, hiszen előre tájékozódhatunk a menetrendről. Továbbá a Moovit app-al újabb útvonalakat fedezhetünk fel. A részletes és könnyen értelmezhető keresőben nemcsak megtaláljuk a közvetlen közelünkből induló járatokat, de össze is hasonlíthatjuk az irányokat, a lehetőségeket. Egy kattintás, és bárhova elnavigál bennünket ez az igen alapos app. Busz, metró, hajó, villamos, fogaskerekű. Sőt, a kerékpározóknak kifejezetten ajánlott, mert letöltés után már okostelefonról is elérhetőek a MOL Bubi kerékpár állomások, valamint a bicikli útvonalak. Időt és bosszúságot takarít meg a Moovit, mert még a gyakran használt útvonalakat is elmenthetjük! A valós érkezési idővel, helyi állomás térképpel és aktuális menetrenddel most bárki könnyedén összeállíthatja a legegyszerűbb és a leggyorsabb útvonalat. Nem véletlenül ilyen hatalmas a Moovit népszerűsége!

Moovit - Busz és vonat infó használata

A Moovit applikáció mindent tud, amiért egy közlekedési infószolgáltatót szeretünk: a letöltést követően azonnali helymeghatározás történik, és már indulhat is az útvonal tervezés. Egy ismeretlen terepen ez hatalmas előnyökkel jár, hiszen egyetlen kattintással hozzájutunk a környék összes közlekedési eszközének menetrendjéhez. A Keresőben cím és jármű alapján is eligazodhatunk, azonban a Moovit megkönnyíti a helyzetünk, hiszen listázza a környék buszait, villamosait, állomásait. További információkat kapunk, ha kiválasztjuk a szimpatikus megállót. A valós idejű menetrendek pontosan mutatják a jármű érkezését.

moovit-1
moovit-2

A főoldal jobb felső sarkában elhelyezett Beállítások menüpont igazán tartalmas és részletgazdag információkat kínál a város útvonalairól. Megnézhetjük a központi rész informatív térképét, vagy rákereshetünk a budapesti városi biciklikölcsönző helyekre is. A közösségi alkalmazás előnyét nem győzzük hangsúlyozni: útvonaltervezés közben, vagy akár menetrend elmentésekor is véleményezhetjük az állomásokat, a járatokat, így még hatékonyabbá tehetjük a város közlekedését. A közelben található megállókról a Beállításoknál tájékozódhatunk. A Moovit busz és vonatinfó gyors és valóban fontos tájékoztatást ad!

Moovit: Busz és vonat infó útvonaltervező, tovább az Android letöltés oldalra.