Telegram

telegram A Telegram egy ingyenes üzenetküldő app, ami csoportos üzenetküldést és titkosított üzenetek küldését is tudja. A Telegram alkalmazás nagyszerű lehetőségeket kínál a csoportos kommunikációra. Létrehozhatunk csoportokat, amelyekben bárki részt vehet, és mindenki üzenhet egymásnak. A csoportok korlátlan számú felhasználót fogadhatnak, így kiváló lehetőséget kínálnak a nagyobb családok, baráti társaságok, és munkahelyi kommunikációra is. A Telegram továbbá lehetővé teszi a titkosított üzenetek küldését is, így csak a címzett és a címző tudja elolvasni azokat.

Gyártó:
Megnevezés: Telegram
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 975
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Telegram?

A Telegram könnyen használható üzenetküldő alkalmazás, ami a csoportos és titkosított üzenetekre van kiélezve. A használatával a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy az adatvédelem a legmagasabb szinten van. A Telegram alkalmazás továbbá támogatja a csatolmányok küldését is, így a könnyedén megoszthatunk képeket, videókat, hangfelvételeket, fájlokat. A Telegram app a címjegyzék szinkronizálását is megoldja, így azok az ismerőseink akiknek van Telegram fiókja, egyszerűen megtalálhatjuk mivel automatikusan megjelenik számunkra. A letöltés és telepítés egyszerű, mind Android, mind iPhone felefonokra elérhető.

Telegram app használata

A letöltést követően regisztrálnunk kell, amihez elég csak a telefonszámukat megadni. A regisztráció után már használhatjuk az appot üzenetek küldésére vagy hívások kezdeményezésére is. Az üzenetek küldése egyszerű, elég csak a címzett kiválasztása és az üzenet megírása. A Telegramban a csoportos üzenetekhez létrehozhatunk csoportokat, és a tagok hozzáadása is egyszerű, mindössze néhány kattintás. A csoportban közösen beszélgethetünk és csatolmányokat is küldhetünk egymásnak. A felhasználók könnyedén kereshetnek ismerőseik között, vagy létrehozhatnak új címlistákat. Legfőbb előnye, hogy ez az üzenetküldő gondoskodik róla, hogy elrejtse a kíváncsiskodók elől a privát információinkat.

telegram-1
telegram android, telegram letöltése.
telegram-2
telegram csoportok, telegram cset.

A Telegram amennyiben szeretnénk, lehetővé teszi értesítések beállítását is, így mindig értesülhetünk az új üzenetekről vagy hívásokról.

Telegram magyar, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.