Tv távirányító

taviranyito A Tv távirányító ingyenes alkalmazással az okostelefon egy mozdulattal távirányítóvá változik! Akár a konyhából is csatornát válhatunk a nappaliban elheverő televízión. Ugyanis wi-fi segítségével akárhonnan vezérelhetjük a digitális televíziónk műsorát, mert az alkalmazás felülete leegyszerűsítve tartalmazza a távirányító funkcióit is. Interneten keresztül WIFI csatlakozást követően tökéletesen működik az app, nem kell hozzá különösebb szakmai ismeret. A Telekom távirányító appot már nem fejlesztik, így univerzális megoldásokkal helyettessíthetjük.

Gyártó:
Megnevezés: Tv távirányító
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 25 369
Kategória: Eszközök
Értékelés:
3.4 (36 értékelés)

Mi a TV Távirányító app?

Nem gond, ha elkeveredett a tv távirányítója, az esetek többségében az androidos telefonunkat úgyis a közelünkben tartjuk. A fejlesztők is pontosan ebből indultak ki. Azonban a Távirányítóval nemcsak a csatornák között lapozhatunk, válogathatunk, hanem részletes műsorleírásokat is megtalálunk vele. Aktuális kedvenceinkből saját listát is összeállíthatunk. Nem kell újra és újra átböngészni számos csatornát, elég csak a Kedvencekhez odaugrani, máris a számunkra lényeges műsor-információkat olvashatjuk. Könnyedén válthatunk a csatornák között, így az ujjunk valóban a legjobb döntéseket hozza majd az applikáció segítségével.

Tv távirányító használata

A Távirányítót a letöltés után össze kell rendelni a digitális televízió vevőegységével. Mivel az alkalmazás a interneten keresztül működik Wifi router szükséges hozzá csak azzal együtt működik. Az Androidos mobilt ugyanarra a digitális elosztóra kell csatlakoznia, mint amin a digitális televízió található. A telefonnak ehhez a lépéshez wi-fire van szüksége. Indítsuk újra a művelet előtt a routert, hogy biztos problémamentesen működjön az összerendelés.

taviranyito-1
taviranyito-2

A kényelem körülményeit mi szabjuk meg, például, hogy milyen hangerővel kísérnénk végig a műsorokat. A felület gombjait hosszabban lenyomva tudjuk jól használni. Az Androidos készülékek Távirányító app-ja igyekszik valóban teljes körűen kiszolgálni az igényeket, így, ha akarjuk a mobilunkkal el is indíthatjuk a műsor felvételét.

Távirányító TV-hez tv távirányító, tovább az Android letöltés oldalra.