Tv távirányító

taviranyito A Tv távirányító ingyenes alkalmazással az okostelefon egy mozdulattal távirányítóvá változik! Akár a konyhából is csatornát válhatunk a nappaliban elheverő televízión. Ugyanis wi-fi segítségével akárhonnan vezérelhetjük a digitális televíziónk műsorát, mert az alkalmazás felülete leegyszerűsítve tartalmazza a távirányító funkcióit is. Csak interneten keresztüli IPTV-szolgáltatásnál működik az app - az optikai hálózat, sajnos, nem elegendő hozzá.

Gyártó: Magyar Telekom Nyrt.
Megnevezés: Tv távirányító
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 19 945
Kategória: Eszközök
Értékelés:
3.2 (30 értékelés)

Mi a TV Távirányító app?

Nem gond, ha elkeveredett a tv távirányítója, az esetek többségében az androidos telefonunkat úgyis a közelünkben tartjuk. A fejlesztők is pontosan ebből indultak ki. Azonban a Távirányítóval nemcsak a csatornák között lapozhatunk, válogathatunk, hanem részletes műsorleírásokat is megtalálunk vele. Aktuális kedvenceinkből saját listát is összeállíthatunk. Nem kell újra és újra átböngészni számos csatornát, elég csak a Kedvencekhez odaugrani, máris a számunkra lényeges műsor-információkat olvashatjuk. Könnyedén válthatunk a csatornák között, így az ujjunk valóban a legjobb döntéseket hozza majd az applikáció segítségével.

Tv távirányító használata

A Távirányítót a letöltés után össze kell rendelni a digitális televízió vevőegységével. Mivel az alkalmazás a Telekomtól érkezett, a saját IPTV szolgáltatásához tartozóval működhet csak együtt, más készüléket nem tud vezérelni. Az androidos mobilt ugyanarra a digitális elosztóra kell csatlakoznia, mint amin a digitális televízió található. A telefonnak ehhez a lépéshez wi-fire van szüksége. Indítsuk újra a művelet előtt a digitális elosztót, hogy biztos problémamentesen működjön az összerendelés.

taviranyito-1
taviranyito-2

Az IPTV Menüjéből az Összekapcsolással egy kódot hozunk létre - a távirányító kék gombjával tehetjük ezt meg. A megszületett QRkódot értelmezi az alkalmazás: az okostelefont a Tv felé kell fordítani (korábban a felhasználónak kellett begépelnie a kódot). Ettől kezdve valóban a televíziózásé a főszerep. A kényelem körülményeit mi szabjuk meg, például, hogy milyen hangerővel kísérnénk végig a műsorokat. A felület gombjait hosszabban lenyomva tudjuk jól használni. Az androidos készülékek Távirányító app-ja igyekszik valóban teljes körűen kiszolgálni az igényeket, így, ha akarjuk a mobilunkkal el is indíthatjuk a műsor felvételét.

Tovább az android letöltés oldalra.