Drivvo

drivvo A Drivvo – járműkezelés applikációval pontosan nyomon követhetjük, mikor és mennyit költöttünk az autó tankolására, javítására, karbantartására. Az androidra ingyenesen telepíthető alkalmazás nemcsak tárolja az adatokat, de kimutatásokat készít, így a hó végén a kiadások átláthatóak lesznek. A Drivvo – járműkezelés optimalizálja az autóhasználatot. A szolgálati járművel és a családi autóval közlekedőknek egyaránt érdemes letölteni, mert megkönnyíti a jármű karbantartását!

Gyártó:
Megnevezés: Drivvo
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 112
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Drivvo?

Az autó a legfontosabb közlekedési eszközünk? Akkor fontos, hogy folyamatosan szervizeljük, mert hosszú távon csak így biztosíthatjuk a stabil működést. A Drivvo – járműkezelés alkalmazással minden lényeges információt feljegyezhetünk a járművünkről, így már mobillal és táblagéppel is nyomon követhetjük a kiadásokat. Nem felejtjük el, hol és mennyiért vásároltunk, újítottunk fel, a tételesen listázott költségeket bármikor előhívhatjuk, visszakereshetjük. A modern kialakítású felület rendkívül hasznos segítség az üzemanyag fogyasztás optimalizálásában. Kapjuk elő tankoláskor az androidos mobilunkat, rögzítsük a benzin mennyiségét, árát – a hónap végén grafikon tájékoztat bennünket a teljes havi kiadásról. A Drivvo – járműkezelés app-pal már emlékeztetőt is aktiválhatunk, például azért, hogy ne felejtsük el a szervizeléseket. Az útvonal-rögzítés funkciónak a rendszeresen ingázók pedig kifejezetten örülni fognak!

Drivvo app használata

Érdemes letölteni a Drivvo – járműkezelés appot, mert az átlátható és hasznos autós alkalmazás valóban megkönnyíti a karbantartást. Telepítsük egy mozdulattal, hogy már fel is jegyezhessük a legutóbbi tankolás adatait, vagy az épp megvásárolt új ablakmosó folyadék árát. A kisebb és nagyobb kiadásokat egyaránt tárolja az alkalmazás: a főmenüből tudjuk kiválasztani, hogy a javításhoz, költségekhez vagy tankoláshoz társítjuk-e az új információkat.

drivvo-1
drivvo-2

A kimutatások külön feltüntetik a tankolás és a javítás kiadásait. Keressük a felület lenti sávjában a diagramokra irányító részt is – ugyanis a modern alkalmazás grafikusan is ábrázolja a költségeinket, valamint értelmezi azt, hatékonyságot számít, átlagot von. Így optimalizálható legkönnyebben a jármű fogyasztása és működése. A Drivvo – járműkezelés kézben tartja az autónk költségeit – ezért még a sávban futó reklámok kellemetlensége is megéri. Ám, ha szeretnénk, egy kisebb összegért cserébe nemcsak megszabadulhatunk ezektől a hirdetésektől, de az app adatait szinkronizálhatjuk és exportálhatjuk is!

Drivvo - Jármű kezelés járműkezelés, tovább az Android letöltés oldalra.