Szókereső

szokereso A Szókereső magyar nyelvű szókirakó a logikai játékok szerelmeseinek, ingyen letöltheti bárki az Android-készülékére. A Szókereső egy roppant nagy szóbázissal rendelkező ügyességi játék, amellyel bármikor élesíthetjük az elménket. A menete végtelenül egyszerű: a rendelkezésre álló betűkészlet felhasználásával értelmes magyar szavakat kell találnunk olyan módon, hogy mindig csak a szomszédos mezőben elhelyezkedő betűket használjuk fel. A szomszédos mezők közé tartoznak az átlósan elhelyezkedő rubrikák is.

Talking Tom

talking-tom A Talking Tom egy különleges szórakoztató alkalmazás, amelyet bárki ingyen letölthet az android vagy iphone telefonjára. Talking Tom Cat nem más, mint egy édes, zöldszemű macska, akik bájos hangján bármikor kapcsolatba léphet velünk, amikor csak szeretnénk - valójában egy virtuális barátot rejt a telefonunk. A Talking Tom több egy szóutánzó alkalmazásnál; a segítségével egyéb interakcióra nyílik lehetőség. A cica nem csak „papagáj funkcióban” működik, hanem saját megnyilvánulásai is vannak.

Angry Birds

angry-birds Az Angry Birds napjaink egyik legsikeresebb mobiljátéka, amelyet bárki ingyen letölthet androidos készülékére vagy iPhonjára. Az Angry Birds nevű szerepjáték számos epizóddal áll a rajongók szolgálatára. A legtöbb verzió hasonló koncepcióra épül, így a játékélmény is azonos. Viszont néhány kiadás több újdonsággal is rendelkezik, és ez még élvezhetőbbé teszik a játékot! A dühös madarak mellett sok érdekes karakterrel találkozhatunk; kalózokkal, páncélozott lovagokkal vagy akár robotdisznókkal...

Minion rush - Despicable Me

minion-rush A Minion rush egy animációs film mintájára készült játék, a roppant népszerűségnek örvendő applikáció ingyenesen letölthető bármely Android és iPhone készülékre. A Despicable Me animációs film témájára alapuló Minion Rush hamar meghódította a célközönséget. A roppant aranyos sárga figurák igazán szerethetővé teszik ezt az ingyenes applikációt, amely sok-sok izgalmas és kellemes percet szerezhet a számunkra. A mobilra is letölthető Minion Rush remek példával szolgál arra, hogy telefonon is elérhető az igazi játékélmény. Mindenképpen érdemes kipróbálni!

Real Racing 3

real-racing A Real Racing 3 végre egy ütős autóverseny okostelefonokon is – ingyen letölthető játék alkalmazás. Sokáig hiányérzetünk lehetett az ingyenesen letölthető játékokat illetően; rengeteg logikai- és táblajáték jelent meg, viszont háttérbe szorultak a mozgékonyabb, látványosabb, pergősebb játékok. A Real Racing 3 ezen a trenden javít. Végre itt egy igazán menő autóverseny, amely nem csak a játékmenetében, hanem a grafikájában is eléri a kívánt színvonalat! A minőség garanciája a nagy tekintéllyel és múlttal rendelkező Electronic Arts.

UNO

uno Az UNO kártyajáték generációk nagy kedvence, kortól függetlenül. Könnyű megtanulni, és annál nehezebb abbahagyni! Összehozza a barátokat, új ismerősöket szerzünk vele, és igazán remek családi program, amellyel mindenki nyerhet. Már okostelefonról is elérhető a világhírű játék, töltsük le az UNO applikációt, dőljünk hátra a fotelben, és adjuk át magunkat a kártyakörök váratlan fordulatainak. Ezzel a fejlesztéssel valóban úgy érezhetjük, hogy egy virtuális asztalnál foglalunk helyet.

2048

2048 A 2048 egy izgalmas játék! Az ingyenes, Android és iPhone mobilra is letölthető puzzle garantáltan függőséget okoz bárkinek. A 2048 elnevezésű játék nem várt sikert aratott minden okostelefon-tulajdonos körében. Vírusszerűen terjesztették egymás között a felhasználók, akik szívesen töltötték szabad perceiket ezzel a kiváló logikai alkalmazással. A 2048 legnagyobb előnye, hogy mindenki számára élvezetes szórakozást kínál, emellett pedig remek agytorna is. Az iskolai matekórák nehézkes szabályai helyett itt könnyű logikusan dönteni.

Temple run

temple-run A Temple run igazi élvezet a kalandjátékok szerelmeseinek, ingyenesen letölthető már az Android és iPhone telefonokra is. A Temple Run egyike azoknak a dinamikus játékmódot alkalmazó applikációknak, amelyek esetében valódi kalandjátékról beszélhetünk. A Temple Run hangulata leginkább az Indiana Jones filmeket idézi; szellemekkel és gonosz túlvilági majmokkal kell felvennünk a harcot, illetve elmenekülnünk előlük. A játék sok kellemes percet ígér, mozgalmas játékmódjának köszönhetően egy percig sem fogunk unatkozni.

Subway Surfer

subway-surfer A Subway Surfer egy igazi laza és száguldós játék! Az alkalmazással most mi is gördeszkásokká válhatunk, miközben nagy sebességre kapcsolva rohanunk a sínek között, kerülgetjük a vagonokat, felpattanunk a szerelvényekre, behúzzuk a nyakunkat az alagútnál, vagy épp lehúzódunk egy átjáró alatt. A Subway Surfer nemcsak egy vágtázós játék: minél ügyesebben mozgunk a térben, annál több érmét gyűjthetünk be, a jutalom pedig nem marad el! A merészek és bevállalósak élvezni fogják a gördeszkás száguldást.

Minecraft

minecraft A Minecraft egy magával ragadó, kreatív játék, amit bárki ingyenesen letölthet Android- vagy iPhone-készülékére. A Minecraft sikerét nehéz megmagyarázni. Nem állíthatjuk, hogy a csodálatos grafikával rendelkezik. Azt sem mondhatjuk, hogy a játékmenet különösebben kiforrott lenne. Talán még csak nem is igazán izgalmas. Valamiért mégis imádjuk, nagyon szívesen töltjük vele az időt és szinte az első számú hobbink lesz az elnyúlós délutánokra. Minecraft-közösségek jöttek létre világszerte, akik megosztották egymással a tapasztalataikat és a játékhoz fűződő észrevételeiket is.

Sudoku

sudoku A Sudoku a világ egyik legnépszerűbb táblajátéka, egyre többen játsszák az ingyenesen letölthető alkalmazással. A Sudoku a világ egyik legkedveltebb logikai játéka, amely kiválóan tornáztatja az emberi agyat. Az utóbbi években nagyfokú népszerűségre tett szert, a világon mindenhol ismerik és szeretik! Elterjedésében nagy szerepet játszott az okostelefonok térnyerése. Noha a Sudoku papíralapon született, az ilyen jellegű játékmenet soha nem vált igazán kedvenccé. Közkedveltségének legfőbb oka alighanem az egyszerűsége, hiszen bárhol és bármikor játszható.

4 Pics 1 Word

4pics1word A 4 Pics 1 Word játék már magyar nyelven is elérhető szójáték applikáció. A játékban 4 kép alapján ki kell találnunk, mire gondolt a készítő. Ez néha nagyon könnyen megy, néha pedig alaposan meg kell mozgatnunk az agytekervényeinket. Társasjátéknak is kiváló, de akár egyedül is játszhatunk vele unalmas perceinkben; akár a buszon, a metrón vagy a vonaton ülve is elővehetjük és csiszolhatjuk kicsit a logikánkat. Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlott szórakozás. A 4 Kép 1 Szó játék roppant egyszerű és nagyszerű alkalmazás.

Plants vs. Zombies

plants-vs-zombies A Plants vs. Zombies az egyik legsikeresebb „toronyvédő” játék, hiszen már régóta sikeres, okostelefonon is ingyenesen elérhető bárki számára. Kertészkedés közben mindig tartsd nyitva a szemed - a Plants vs Zombiesnak érdemes ezt elhinni! Kétségtelen, hogy a különleges körítés rendkívüli módon bevált; a viccesen ijesztő, vagy inkább ijesztően vicces karakterek különlegessé tették ezt az egyszerű játékot. Ma is sokan indítják el kedvenc kertész-zombis alkalmazásukat. A játék fő célja: ügyeskednünk kell annak érdekében, hogy a farmon saját zombi hordát toborozhassunk.

Passziánsz - Solitaire

passziansz A Passziánsz - Solitaire az egyik legnépszerűbb ingyenes kártyajáték app. Igazi nagy klasszikus, amely először a PC-ket hódította meg, és most már letölthető bármilyen androidos vagy iPhone készülékre. Kortalan és valóban kreatív alkalmazás, amit egyszerű szabályok szerint játszunk, így könnyű elsajátítani. Csatlakozzunk a Passziánsz – Solitaire hatalmas rajongóbázisához, töltsük le az appot és tornáztassuk meg az agyunkat ezzel a zseniális logikai programmal! Még internet sem kell a kártyaosztáshoz.

The Walking Dead: Season One

the-walking-dead A The Walking Dead: Season One az egyik legnépszerűbb játékalkalmazás, amelyet most ingyenesen tölthetünk le bármilyen androidos vagy iOS rendszerű készülékre. Bújjunk Lee professzor bőrébe, és irányítsuk mi a történéseket. Nagyon izgalmas a The Walking Dead: Season One játék felépítése, mindehhez egy rendkívül igényes grafika is társul. Ez az app az ingyenes játékok talán legstílusosabb kivitelezése. Telepítsük most, csatlakozzunk mi is rajongókhoz. A zombiapokalipszis mindenkit beszippant!

Ice Age Village

ice-age Az Ice Age Village játék alkalmazásban Manny, Ellie, Diego, valamint Sid letelepszenek és várost alapítanak - már ingyenesen letölthető az okostelefonokra. Az Ice Age Village freemium játék rendkívüli népszerűségre tett szert a megjelenését követően. Az ingyenesen letölthető androidos app is bizonyítja, hogy még mindig nagyon szeretjük a Jégkorszak szereplőit, és szívesen játszunk velük. A mozifilm remekül megágyazott ennek az Android-alkalmazás sikerének (is), amelyben Manny, Ellie, Diego és Sid a nem vándorol tovább, hanem inkább építenek egy saját várost.

Angry Birds 2

angrybirds-2 Az Angry Birds 2 alkotói újra magasabbra tették a mércét. Még több kihívás és még több csúzli! A világhírű, Androidon is közkedvelt játék durcás madarai visszatértek. Érdemes már ma telepíteni a sorozat következő darabját, amely továbbra is ingyenesen érhető el okostelefonnal és táblagéppel. A lenyűgöző grafika most többszintes pályákkal bővül, hogy a gyakorlott Angry Birds-ösöknek is valódi kihívást jelenthessenek a gonosz zöld malacok.

Jigty Jigsaw Puzzles

jigty-jigsaw A Jigty Jigsaw Puzzles app letisztult felületén akár több száz darabos puzzle-t is tologathatunk, és mi magunk szabályozhatjuk azt, hány darabból épüljön fel a kép. Puzzle-rajongóknak kötelező! Most is kirakósozhatunk ha van pár percünk, vegyük elő a mobilt a villamoson, vagy vonaton, nyissuk meg ezt az izgalmas és ingyenesen letölthető alkalmazást. Csodálatosabbnál csodálatosabb fotók állnak a rendelkezésünkre, amelyet a Jigty Jigsaw Puzzles app a mi utasításunk alapján bont darabokra.

Pac-Man 256

pacman-256 A Pac-Man 256 valódi ikonikus figura. A töretlen népszerűségű sárga fej már android és iPhone készülékről is elérhető. Telepítsük ingyenesen a Pac-Man 256 appot, és okostelefonnal bármikor elindíthatjuk a labirintusban a sárga habzsoló karaktert. A játék lényegét akár egy mondatban is összefoglalhatnánk: faljuk fel a pontokat úgy, hogy közben elkerüljük a szellemeket. A kék, piros, lila és zöld lények nem kegyelmeznek Pac-Man-nek a kiadott játéksorozatok egyik részében sem.

Logoquiz

logoquiz A Logo Quiz egy játék, amely megmutatja, nyitva tartjuk-e a szemünket a világban - a logó felismerő alkalmazás ingyen letölthető. Naponta több száz céges logóval találkozunk. Gondoljunk csak bele! Sétálunk az utcán, át szeretnénk kelni egy gyalogátkelőn, de míg zöldre vált a lámpa, legalább 20 különböző márkájú kocsi száguld el előttünk. Mindegyiken saját logó... Majd áthaladunk az úttesten, az ott található butik kirakatában 10-15 különböző ruhamárka fogad bennünket. A következő üzletben okostelefonok, headsetek logói ... Mindez alig három perc alatt...

Sonic Dash

sonic-dash A Sonic Dash applikációnak köszönhetően elég csak a zsebből előrántani az okostelefonunkat, máris maximális sebességre kapcsolhatunk Sonic-kal. Őrületes száguldás a világ leghíresebb sündisznójával! Érdemes letesztelni a gyors reflexünket ezzel a népszerű kék lénnyel: a játékban ugyanis óriási hangsúlyt kap az ügyesség. Képesek vagyunk-e felvenni és követni Sonic rohanását? A fantasztikus játékban minden pályán 3D-s térben mozoghatunk, így a kikerülendő akadályok még élethűbben jelennek meg!

Legyen Ön is Milliomos!

milliomos A Legyen Ön is Milliomos alkalmazással a világ egyik legnépszerűbb játékát indíthatjuk el a mobilunkról. Telepítsük ingyenesen bármilyen Android készülékre vagy táblagépre. A játék tv-s változatát anno milliók követték, hiszen mindenki kíváncsi volt a kihívást jelentő kérdésekre és az ügyes megoldásokra. Felkészültünk? A Milliomos applikáció érdekes, sokszor igen fogós témakört dob majd fel nekünk. Sikerélmény és sok érdekes újdonság. Töltsük le most az appot, és akár egy buszmegállóban is elolvashatjuk a kérdéseket!

Glow Hockey

glow-hockey A Glow Hockey ingyenes játék alkalmazással, hokizásban győzhetjük le ismerőseinket, és remekül szórakozhatunk társaságban, de jó kihívás akkor is, ha épp egyedül vagyunk, ha várakoznunk kell. Az asztali hockey-t korábban szinte minden szórakozó helyen megtalálhattuk, most azonban Android-készülékről is elérhetjük a népszerű játékot. És megspórolhatjuk magunknak a sorban állást, vagy a játéktárs keresést is. Nagyon könnyen kezelhető, meg fogjuk látni, csak kapjuk elő az okostelefonunkat, és indítsuk el az appot.

SimCity BuildIt

simcity-buildit A SimCity BuildIt alkalmazás elképesztő 3D-s grafikát kínál az egyik legizgalmasabb szimulációs játékhoz. Bármilyen Android vagy iPhone készülékkel elérhető ez az ingyenes és népszerű program, ahol mi magunk állhatunk egy városvezetés élére. Legyünk jó és okos polgármesterek, mert akkor hatalmas és hatékonyan működő települést építhetünk fel. A változatos és valódi kihívásokkal csak kreatívan tudunk megbirkózni. A SimCity BuildIt szinte megújította a saját kategóriáját, fogjunk hozzá most az építkezéshez!

Smash Hit

smash-hit A Smash Hit app-pal most igazi következmények nélkül törhetünk, sőt, akkor lesz kiemelkedő a statisztikánk, ha minél nagyobb arányban zúzzuk darabokra a kijelölt üvegfelületeket. A szürreális utazás és a valós fizikai törvények izgalmas keveréke ez az ingyenesen telepíthető játék. A Smash Hit azonban több mint öncélú rombolás. A fantasztikus grafikával ötvözött meditatív zene szinte álomvilágba repíti a felhasználót, ahol azonban csak szigorú koncentrációval, figyelemmel és megfelelő időzítéssel ütnek jól a fémgolyók.

Tangram HD

tangram-hd A Tangram HD izgalmas alkalmazás a kreatív elmének. Kortól és ízléstől függetlenül bárki beleszerethet ebbe a puzzle-be, ahol különféle geometrikus formákból rakhatjuk ki az állatokat, vagy épp embersziluetteket. Már a kitöltésre váró alakok is rendkívül ötletesek, így biztosan nem unatkozunk, ha ezt a játékot telepítjük az okostelefonra. Buszozás közben, boltban sorban állva kapjuk elő az androidos készülékünket, és indítsuk el a Tangram HD appot. A különböző nehézségű puzzle-feladványok valódi szórakozást nyújtanak.

Clash of Clans

clash-of-clans A Clash of Clans ingyenes app letarolta a játékpiacot. Android és iPhone készülékkel érhetjük el ezt a valós időben játszódó logikai alkalmazást – és szinte le sem tudjuk majd tenni. A bázisépítő és -fejlesztő Clash of Clans zseniális grafikájával és utánozhatatlan hangulatával vált az egyik legnépszerűbb ingyenes játékká. Alapítsunk bázist, védjük meg – kössünk szövetséget a többi felhasználóval. Az app legújabb fejlesztése mindenkinek hihetetlen élményt nyújt. Töltsük le, hogy bárhonnan bejelentkezhessünk!

Crossy Road

crossy-road A Crossy Road egy izgalmas csibefutam a retró játékok szerelmeseinek, okostelefonnal most bárki számára ingyen elérhető. A Crossy Road egy rendkívül egyszerű stílusú játék, amelyben egy csirkét kell átvezetnünk a forgalmas úton. A történet egyszerűsége szavatolja, hogy bármikor elővehessük és eltöltsünk vele néhány percet. Az Androidra és iPhonera ingyenesen letölthető játék sok kellemes percet szerez, hiszen maga a karakter is roppant szimpatikus, illetve a dizájn is bájos. A játékmenet rendkívül egyszerű, amely hamar véget is ér. Ez pedig folytonos újrakezdésre ösztönöz bennünket.

Agar.io

agario Az Agar.io ingyenes játék apphoz villámgyors ügyességre lesz szükségünk. Már androidos és iPhone készülékkel is hozzáférhetünk az online sejtzabálós programhoz, ahol a felhasználóknak egymással kell csatát vívniuk. A színes pöttyök harcából az kerülhet ki győztesen, aki gyorsabban mozog az applikáció felületén – vagy pedig már sikerült hatalmasra növelnie saját méretét. A színes kavalkádban új játékosként könnyen prédává válunk, ám, ha belejövünk, le sem tesszük majd. Mobilon most bárhova magunkkal vihetjük!

TwoDots

twodots A TwoDots a puzzle új generációs változata még érdekesebb formában, az alkalmazás ingyenesen letölthető minden okostelefonra. Ez egy különleges logikai játék, amely során a színes golyók eltüntetésével kell elérni a célunkat. A TwoDots egyszerre szórakoztat és csiszolja az elmét. Tökéletes logikai ügyességi app-ról van szó, amely roppant egyszerű szabályokkal bír; a lehulló színes golyók között meg kell találnunk a szomszédos egyszínűeket, amelyek közvetlenül összeköthetők, ilyen módon utat engedve más golyócskáknak.

Plant vs Zombies heroes edition

plant-vs-zombies-heroes

A Plant vs Zombies heroes edition az Electronic Arts nagy népszerűségnek örvendő Plants vs Zombies mobiltelefonos játék kártya gyűjtögetős kiadása. A mobil alkalmazás elérhető mind android, mind pedig iPhone-ra egyaránt. Az app ingyenesen letölthető, de ha valaki beleunna, hogy szépen lassan gyűjtögesse, egészítse ki kedvenc kártya csomagját, természetesen itt is van lehetőség, hogy mikro tranzakciókkal gyorsítsa fel vagy - a pénztárcájának vastagságától függően - ugorja át ezt a folyamatot az app-on belül.

kAPParj!

kapparj

A kAPParj! egy ingyenesen letölthető, nagyon szórakoztatóapplikáció, ami nem csak kikapcsol, de ugyanakkor „rejtett” ismeretterjesztő funkcióval is ellátott, mert észrevétlenül növeli a lexikális tudásunkat. Ez az okostelefon alkalmazás mind iPhone, mind androidos készülékekre könnyedén telepíthető és máris kezdődhet a mobiltelefonunkonaz eddig főképp a szerencsejátékos bódékból ismert kaparós, kicsit ugyan másképp, de legalább akkora izgalmakkal, főképp hogy vesztenivalónk nincs.

Boo!

boo! A Boo! alkalmazás egy nagyon ötletes és kedves grafikával megrajzolt, halloween tematikájú logikai játék, de aki szereti, használja nyugodtan az augusztusi kánikulában vagy épp a januári fagyban is, a fejtörés és a jó szórakozás szinte garantált. Az alapötlet annyira egyszerű, hogy akár a gyerekeket is leültethetjük elé, ugyanakkor a játék gyorsan fogja fejtörésre késztetni a felnőtteket is és rövid időn belül nagy valószínűséggel addikciós tüneteket megjelenése is várható, ez utóbbiaknál mindenképp.

Clash Royale

clash-royale A Clash Royaleegy ingyenesen letölthető kártya gyűjtögetős, town defens játék, ami elérhető mind android, mind pedig iPhone platformon is. Igaz, talán nem a legújabb hajó a hasonló játékok óceánján (mert ezekből aztán tényleg rengeteg akad), de a gyors, nem túl bonyolult játékmenetnek és a végrehajtható, leküzdendő kihívások sokaságának köszönhetően az addikciós rátája meglehetősen magas, nem vitatva persze a gustibus non est disputandum örök igazságát...hogy ugye ízlésről bár lehet, de kár is vitatkoznunk.

Mario Kart Tour

mario-kart-tour A Mario Kart Tour egy ingyenes autóverseny játék, amelyet Android és iOS telefonra lehet letölteni és telepíteni. A játék a Mario univerzumában játszódik, és a játékosok versenyezhetnek különböző Mario karakterekkel, mint például Mario, Luigi, Yoshi, stb. A játékban több mint 100 pálya található, amelyek egyre nehezebbek lesznek a karakterek szintjének növekedésével. Sok érdekes jármű és tulajdonság van a Mario Kart-ban, amelyeket kombinálni is lehet egymással.

Call of Duty

call-of-duty-mobile-11 A Call of Duty - Mobile Season 11 az egyik legnépszerűbb lövöldözős játék az Androidos és az iOS rendszereken. A játékot ingyen lehet letölteni és telepíteni mindkét platformra. A játék FPS formátumban készült, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben harcoljanak egymással. A játékban rengeteg különböző fegyver, képesség és jármű áll rendelkezésre, hogy a kreatívan és stratégiákat felhasználva harcolhassunk egymással. Az app újabb verziója, a Season 11, új játékmódokat, fegyvereket és karaktereket hozott magával, amelyek még több élmyényt nyújtanak a minden rajongnak. A Call of Duty - Mobile Season 11 egy kiváló FPS játék, amely teljesen ingyenes okostelefonokon. A játékba temérdek fegyver, új képességek és járművek kerültek, hogy még változatossabbá tegyék ezt az amúgy is népszerű játékot. A játékban a játékosoknak lehetőségük van az egyéni és a csapat alapú játékra is, valamint a számos érdekes küldetés is megtalálható.

8 Ball Pool

8-ball-pool A 8 Ball Poolegy ingyenesen letölthető biliárd játék a miniclip fejlesztőitől, ami működik mind ios, mind android platformon és egy újabb lehetőség, hogy azt a kis időt is a telefonunkba süllyedve üthessük el, amit eddig valamiért (teljesen érthetetlen módon) nem a digitális világban felolvadva töltöttünk. Már, ha volt ilyen, egyáltalán. Ez a mobiltelefon appkiváló alkalmat nyújt arra, hogy akár idegenekkel, akár a barátainkkal, de mindenképpen az otthon kényelméből élvezhessük az egyik legnépszerűbb kocsma sportot.

Candy Crush Saga

candy-crush-saga A Candy Crush Saga egy ingyenes, népszerű mátrix játék, amelyet Androidos és iOS rendszereken lehet letölteni és telepíteni. A játék célja, hogy az egyes szinteken eltávolítsuk a színes cukorkákat az adott idő alatt vagy az előírt lépésszámig, miközben speciális cukorkákat gyűjtünk és különböző akadályokat küzdünk le. Az alkalmazás tele van édes, színes grafikákkal és animációkkal, valamint vidám zenei aláfestéssel. A játék több mint 2000 pályával rendelkezik, amelyek egyre nehezebbek lesznek a játékosok szintjének növekedésével.

Pokémon GO

pokemon-go A Pokémon GO egy innovatív játék, amely augmented reality technológiát használ a valós világban való játékra. A játékosoknak valós térképen kell keresniük és fogva tartaniuk a különböző Pokémonokat, ami a játék egyik legnépszerűbb része. A játékot a Niantic fejlesztette, ami ingyenesen letölthető Android és iOS mobileszközökre. A térképen találhatóak különböző PokéStopok, ahol további eszközöket és Pokémonokat lehet beszerezni. A játékban található gyűjtőmappa pedig összegzi, hogy mely Pokémonokat fogtak már el és melyeket kell még megtalálni.