Telvira

telvira A Telvira magyar nyelvű ingyenesen letölthető alkalmazás átláthatóvá teszi a vasúti menetrendet. Pontosan nyomon követhetjük bármely vonat pillanatnyi helyzetét - sőt, a fejlesztőknek köszönhetően a késésekről külön tájékoztatást kapnak a felhasználók. A keresővel, beállítható szűrőkkel és részletes találati listával valóban egy hiánypótló alkalmazásról beszélhetünk. A valós idejű információkhoz elengedhetetlen az internetkapcsolat, azonban a menetrend offline módban is böngészhető, ha azt korábban lementettük.

Gyártó:
Megnevezés: Telvira
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 5 801
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
4.3 (3 értékelés)

Mi a Telvira?

Részletes és praktikus tartalmat kínál a TElvira applikáció. A GPS-meghatározónak köszönhetően térkép segítségével is listázhatjuk a közelünkben található vasútállomásokat. Az állomás-kereső funkció mellett a menetrend böngésző nyújt pontos információt a vonat-közlekedésről. Többtényezős keresőjének köszönhetően valóban azokat az adatokat szűrjük ki, amelyek fontosan a számunkra. Akár azt is megadhatjuk, mely településeken haladjon keresztül az elképzelt útvonalunk. A megszokott webfelületekhez hasonlóan itt is tájékozódhatunk a jegyárakról - a kedvezményeket is figyelembe véve. Amennyiben jegyet is vásárolnánk, az alkalmazás a MÁV honlapjára vezényel bennünket, ahol végrehajthatjuk a műveletet.

Telvira használata

A TElvira roppant könnyen telepíthető. A letöltést követően a bal felső sarokból legördülő menüben találhatjuk a nyelvbeállítások opciót, amennyiben magyarul szeretnénk használni ezt az ingyenes app-ot. Internetkapcsolat nélkül is igénybe vehető az alkalmazás: az útvonalakat a Kedvencek menüpontban gyűjthetjük össze.

telvira-1
telvira-2

A napi szinten és gyakran böngészett járatokat mind egy helyen találjuk, ez jelentős időt takarít meg bárki számára. Valamint internet nélkül energiatakarékosabb a használata is. A részletes és átlátható keresőben riasztást is aktiválhatunk. Miután kiválasztottuk a megfelelő vonatot, a felület jobb felső sarkában elhelyezett óra-ikonnal rendelhetjük a figyelmeztetést az időponthoz. Roppant kínos és bosszantó, ha csak néhány percen múlik, velünk együtt fut-e ki a vonat az állomásról. A TElvira nem hiányozhat hát egy okostelefonról sem! Az ingyenes alkalmazás támogatja, hogy a mobil felületén widgetet helyezzünk el.

TElvira vasút, busz menetrend, tovább az Android letöltés oldalra.