Winamp Media Player

winamp letoltes A Winamp az egyik legrégebbi stabil Windows-os ingyen elérhető médialejátszó program, amely a nagyon sok audio formátumot támogat. A zenék, videók lejátszása mellett Internetes rádiók és tévék adásait is kiválóan veszi. Felhasználói felülete saját ízlésünk szerint skin-ezhető, rengeteg stílus, plug-in illetve kiegészítő van hozzá. Magyar felhasználói felülettel is rendelkezik, amely még inkább megkönnyíti a használatot.

Virtual DJ

virtualdj letoltes A Virtual DJ segítségével úgy dolgozhatunk, mint a profik: a zenéket az alkalmazás két keverőpultján mixelhetjük és szerkeszthetjük, és a még tökéletesebb végeredményről rengeteg beépített effektus gondoskodik. A professzionális DJ szoftverrel majdnem mindent megtehetünk, a végeredményt pedig egyszerűen kiírhatjuk CD-re vagy DVD-re, így azt bárkinek megmutathatjuk és lejátszhatjuk. A programhoz elérhető magyar változat is.

Free MP3 Cutter

mp3cutter A Free MP3 Cutter pontosan az aminek tűnik, egy mp3 vágó program. Néha előfordul, hogy valamilyen okból nincs kedvünk vagy szükségünk egy egész zeneszám meghallgatására. A Free MP3 Cutter and Editor ebben nyújt segítséget, és használata által megszabadulhatunk minden olyan résztől, amire nincs szükségünk vagy csak éppen nem tetszik. A program egyszerű designja lehetővé teszi, hogy minden funkciót és opciót hamar megtaláljunk. A kezdeti és végpont kiválasztásával akkorára szabhatjuk mp3 fájlunkat, amekkorára akarjuk.

AIMP Music Player

aimp letoltes A AIMP Music Player egy ingyenesen letölthető zenelejátszó program, ami kicsiny méretéhez képest meglepően sok funkcióval rendelkezik. Nincs olyan zenei formátum, amit ne támogatna. Kiemelt tulajdonsága, hogy Internetes rádiók műsorát képes menteni különböző formátumokba. Emellett zenei látványokat, sokfajta keverőpultot, equalizert találunk a programban, amiért érdemes kipróbálni.

iTunes

itunes letoltes Az iTunes az Apple saját médialejátszója, amely egy folyamatosan megújuló alkalmazás és elképesztő népszerűségnek örvend világszerte. A több mint tízéves iTunes ma már több milliárd zeneszám eladásával büszkélkedik. Együttműködik az iPod-okkal, valamint alkalmas arra is, hogy a felhasználó rajta keresztül vegye igénybe az Apple iStore szolgáltatásait. Az iTunes egy dinamikusan fejlődő alkalmazás, amely ma már a Mac mellett a Windows oprendszereken is fut.

Audacity

audacity letoltes A Audacity egy ingyenesen letölthető hangszerkesztő, amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, s ezért rendkívül népszerűnek számít az otthoni felhasználók között. A közel harminc beépített effektus és a könnyű kezelhetőség miatt a kezdők is könnyedén megértik a program működését, és gyorsan megismerhetik a különböző opciókat. A szoftverrel MP3, OGG és WAV fájlokat tudunk szerkeszteni, és vágni, mixelni is bátran nekiállhatunk vele.

JetAudio

jetaudio letoltes A JetAudio egy nyílt forráskóddal rendelkező, kisméretű immáron több éve népszerűnek számító médialejátszó program, amely magyar nyelven is használható. A Jetaudio mutatós kezelőfelülettel rendelkezik, kezelése egyszerű és áttekinthető, a program maga pedig képes zenék és videók lejátszására, valamint internetes rádiók hallgatására. Több formátumot is támogat, valamint számos extrával segíti a tökéletes élményt.

FooBar 2000

foobarletoltes A FooBar 2000 egy ingyenes zenelejátszó program, tökéletes minőségű hangzással. A szoftver ízlés szerint paraméterezhető, bővíthető. Több mint 100 kiegészítővel lehet gazdagítani a funkcionalitásokat. Zenelejátszó programból sok van, de ami megkülönbözteti a többitől, hogy szinte magunk rakosgathatjuk össze a saját mediaplayer programunkat. Legfőbb erénye a kis erőforrás használat és a belső médialejátszó modul.

Free FLAC to MP3

flactomp3

A Free FLAC to MP3 könnyen, gyorsan és hatékonyan átalakítja fájljait, de oda kell figyelni, hogy ne telepítsük a fölöslegesen felajánlott programokat. A program segítségével több fájlt is könnyedén átalakíthatunk, és felhasználóbarát felületének köszönhetően a legtapasztalatlanabbak is könnyedén kiismerik magukat. A Free FLAC to MP3 elvégzi a feladatát, de csupán töredékét képes elvégezni a hozzá hasonló programok műveleteinek. Ha egy alapvető fájlkonvertáló programot keresünk, a Free FLAC to MP3 ideális választás.

MediaMonkey

mediamonkey letoltes A MediaMonkey egy ingyenes médialejátszó program, amivel kategorizálhatjuk, rendezhetjük zenéinket. Több mint 50,000 zenefájlt képes lassulás nélkül menedzselni. Emellett szinkronizálhatjuk mp3 lejátszónk vagy a telefonunk zeneállományát. A zenékhez tartozó információkat leszedi az Internetről, úgy mint a szerzőket, dalszövegeket vagy a borítókat. Beépített cd/dvd írót is találunk ebben az eszközben. A MediaMonkey médialejátszó programot érdemes kipróbálni, számtalan hasznos funkciót találunk az ingyenes változatban.

MusicBee

musicbee letoltes A MusicBee egy ingyenes médialejátszó program, segítségével könnyedén kezelhetők nagy zenei gyűjtemények, képes konvertálni a zenei állományokat számos formátumra. (mp3, wav, ogg, ...) Lejátszási listákat hozhatunk létre, kategorizálhatjuk zenéinket és érdemes megemlíteni a szinkronizálás funkciót, mellyel szinkronban tudjuk tartani zenei állományunkat mobil eszközeinkkel.

WavePad

wavepad letoltes A WavePad egy kis mérettel rendelkező ingyenes hangszerkesztő alkalmazás, amely gyors és stabil népszerűségre tett szert az otthoni felhasználók körében. A Wavepad számos manipulációs eljárást támogat, így feladatunk elvégzéséhez kiváló asszisztenciát kapunk. Mivel kezelése nem igényel nagy tapasztalatot és könnyedén át lehet tekinteni a programot, ezért a Wavepad a mai napig kedvelt megoldásnak számít.

Free M4a to MP3 Converter

m4atomp3 A Free M4a to MP3 Converter segítségével mp3 formátumba alakíthatjuk át AAC, 3GP, M4a és MP4 audio fájljainkat. Így zene fájljaink szinte minden zenelejátszóval kompatibilisek lesznek, és nem kell azon aggódnunk, hogy lejátszónk nem fogja lejátszani kedvenc dalainkat. Az M4A az MPEG-4 audio kiterjesztése, azaz a video fájlok audio része. A Free M4a to MP3 Converter a professzionális minőséget a gyorsasággal ötvözve nyújt segítséget az audio fájlok mp3 formátumba való átalakításában.

Spotify

spotify A Spotify zenegyűjtemény felrázta a zenevilágot. Fizetnünk sem kell érte, az ingyenes szolgáltatás szinte végtelenített és személyre szabott zenei listákat kínál. Állítsuk véletlenszerű lejátszásra, és magunk is meglepődünk, a Spotify milyen jól eltalálja a zenei ízlésünk. Miért érdemes telepíteni? Mert a nagy kedvencek mellett eddig számunkra ismeretlen, ám fantasztikus dalokkal találkozhatunk. A streaming zeneszolgáltatóval a világ bármelyik zeneszáma ingyenesen elérhető. Ezt kár lenne kihagyni.

Xion Audio Player

xion-audio-player A Xion Audio Player ingyenes mp3 lejátszó, amely ügyesen kezeli a zenei tartalmakat – egy nagyon szép felület készült el mindehhez. Támogatja a legnépszerűbb audioformátumokat, valamint Windows kompatibilis, így valóban széles körben alkalmazható. Ha meguntuk a betallózott zeneszámokat, aktiváljuk a Xion Audio Player online rádió funkcióját. Egyetlen mozdulattal átválhatunk egyik beállításról a másikra. Nem is tudjuk, hogy a kis forrásigénye, vagy inkább a szép grafikája miatt lehet jobban szeretni.

Audials Light

audials-light Az Audials Light élménnyé teszi a zenehallgatást: ingyenesen érhetjük el a kedvenc zeneszámainkat. Egy 21. százai multimédiás netrádió, rendkívül profi keresővel. Zenerajongóknak kötelező telepíteni. Igazi kikapcsolódást nyújt, válasszunk a zenés televízió műsorok, az online rádiók és a klipek hatalmas kínálatából. Meghallgatnánk újból? Mentsük el a legjobb tartalmakat a gépünkre, így offline állapotban is pörgethetjük. Az Audials Light grafikája lenyűgöző, telepítsük, hogy ne csak a zenében gyönyörködhessünk.

Tag Scanner

tagscanner A Tag Scanner ingyenes zene rendszerező, néhány lépésből megoldhatjuk a nagyobb zenei gyűjtemények rendben tartását is. Aktiváljuk a magyar nyelven támogatott programot, és időt takaríthatunk meg a csoportos kezeléssel dolgozó Tag Scanner-el. A beépített lejátszóval pedig azonnal el is indíthatjuk a zeneszámokat. Könnyen hozhatunk létre saját zenei listákat, valamint a metatagokat is kezelhetjük rajta keresztül. Hihetetlenül kevés helyet igényel, mégis profi funkciót kínál. Tegyünk vele rendet a zenemappák között.

Jelenlévők

Oldalainkat 217 vendég böngészi