Menetrendek

menetrendek A Menetrendek alkalmazással ingyenesen és internetkapcsolat nélkül érhetőek el a közlekedési menetrendek. Nemcsak Budapesten, de Pécsett, Miskolcon és Szegeden is érdemes telepíteni az androidos mobilokra, hogy bárhol és bármikor tájékozódhassunk a járatokról. Ezzel az app-pal gyorsan és egyszerűen találjuk meg az utazási információkat. Nincs többé hosszú várakozás, eltévesztett járat, megálló utáni kutatás. Olyan jó szervező, hogy akár pénzt és időt is megtakaríthatunk vele.

Gyártó:
Megnevezés: Menetrendek
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 165
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Menetrendek?

A leggyorsabb útvonalat keressük, vagy a legkevesebb átszállással megoldható lehetőséget? Kíváncsiak vagyunk a járat pontos indulási- és menetidejére, de mindezt a legkisebb adatforgalommal bonyolítanánk le? Erre a helyzetre fejlesztették ki az ingyenes Menetrendek alkalmazást. Utazás közben elég csak megnyitni a Menetrendek appot, és egy helyen találjuk meg az összes lényeges adatot. Tervezzünk útvonalat Budapesten, vagy keressük meg a szegedi Anna-kút közelében található járatokat, ez az alkalmazás biztosan a segítségünkre lesz. Lekéstük a buszt, esetleg nem tudjuk, merre tart a kiszemelt jármű? Kapjuk elő az androidos mobilunkat, a Menetrendek internet nélkül megoldja a problémát. Igazán hatékony iránytű Budapesten, Miskolcon, Pécsett és Szegeden is.

Menetrendek app használata

Gyorsan és kényelmesen találjuk meg a szükséges járatot, ha telepítjük a Menetrendek alkalmazást. Több magyarországi településen is kisegíthet bennünket a mobilunk, ha ismeretlen számunkra a hely, vagy nem tudjuk, hogyan juthatnánk el a célpontig. A Menetrendek app pontos tájékoztatást nyújt az útvonalakról, a járatokról, és megtaláljuk a felületen a hozzánk legközelebbi járatok menetrendjét. Elég csak megadnunk a busz járatszámát, vagy a közterület nevét, az alkalmazás megjeleníti számunkra a lényeges adatokat. Láthatjuk, mikor indul a következő szállító eszköz, egy érintéssel előhívhatjuk a teljes útvonalat, átpörgethetjük a megállókat. Azt is megmutatja a Menetrendek, mennyi idő alatt tesszük meg az adott megállók közötti távolságot.

menetrendek-1
menetrendek-2

Nagyon fogják szeretni ezt az appot azok, akiknek fontos, hogy előre megtervezhessék az útvonalukat, vagy a legrövidebb idő alatt jussanak célba. A kiindulási és érkezési pont megadása után a Menetrendek felkínálja a közlekedési lehetőségeket. Nincs más dolgunk, mint a listázott járatok közül választani – a járművek számozása mellett a menetidőt is feltünteti az app. Azt is tudni fogjuk, hány percet kell várnunk egy-egy buszra, villamosra, mert kiszámolja helyettünk az ingyenes Menetrendek. Vágjuk zsebre ezt a városi iránytűt, hogy a leggyorsabban közlekedhessünk!

Menetrendek közlekedés, tovább az Android letöltés oldalra.