GreenGo

greengo A GreenGo egy innovatív elektromos autó bérléssel foglalkozó alkalmazás, amely elektromos autók kölcsönzésével segít minket kényelmesen és költséghatékonyan közlekedni. Az app Magyarországon ingyenesen letölthető Android és iPhone telefonokra. Ezzel az applikációval megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb lévő elektromos autót, és lefoglalhatjuk magunknak a kiválasztott járművet. A GreenGo az egyik legjobb választás azok számára, akik szeretnének környezetbarát módon közlekedni, és csökkenteni a környezetszennyezést.

Gyártó:
Megnevezés: GreenGo
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 200
Kategória: Közlekedés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a GreenGo?

A GreenGo app letöltésével és használatával könnyűszerrel bérelhetünk elektromos autót, ami nagyszerű lehetőség azok számára, akik csak ritkán használnak autót, de szeretnének egy környezetbarát alternatívát. Nyissuk meg az alkalmazást és rögtön feltérképeződnek a közelben lévő eletromos autók, szűkíthetünk a bérlési lehetőségeken, ha például nagyobb autót szeretnénk bérelni, akkor a jobb alsó sarokban lévő szűrés gombra nyomva kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő jármű típust. A GreenGo alkalmazásban található kényelmes foglalási rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen tudunk foglalni elektromos autókat. Ha lefoglaltunk egy autót, akkor azt a rendszer fenntartja nekünk egy ideig, hogy amíg odaérünk az autóhoz, más ne vihesse azt el előlünk.

GreenGo app használata

A GreenGo alkalmazás letöltése után, első lépésben regisztrálnunk kell az alkalmazásban. A regisztráció során megadhatjuk az alapvető információkat, mint például a nevet, az email címet, és a telefonszámot. A regisztráció után, bejelentkezhetünk az alkalmazásba, és elérhetjük az app teljes funkcionalitását. Az alkalmazásban elsőként a közeli elektromos autókat találhatjuk meg. Erre többféle lehetőségünk van, például a térképen keresztül, vagy a keresés funkcióval. Ha megtaláltuk a kívánt elektromos autó helyét, akkor részletes információkat találunk róla, mint például a pontos helyzetét, a töltöttségét. Az akkumulátor állapot jelzőnek köszönhetően nyomon követhetjük az akkumulátor állapotát, és elkerülhetjük azt, hogy az autó használat közben idő előtt lemerüljön. De akkor sincs baj ha alacsony a töltöttség, egyszerűen csak leparkoljuk az autót és átülhetünk egy másikba.

greengo-1
greengo car sharing, greengo zóna.
greengo-2
greengo térkép, greengo árak.

A GrennGo app biztosít egy költségkalkulátort is, amelynek segítségével meghatározhatjuk a bérlés költségét. A használat végén a bérlés összköltségét automatikusan elszámolja az alkalmazás. Ezen felül minden olyan hónap végén amikor volt autóbérlésünk, érkezik egy havi összesítő is. Az app rendelkezik egy útvonaltervezővel is, amivel megtervezhetjük az utunkat, és kiválaszthatjuk a legrövidebb, vagy a legkörnyezetbarátabb útvonalat is.

Nézd meg videón is

GreenGo budapest, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.