Közlekedés appok

A legjobb közlekedés applikációk összehasonlítása, top közlekedés appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat közlekedés témakörben.
 • Átszállok

  atszallok Az Átszállok alkalmazás nem ígér többet, mint ami de azt betartja! A budapesti BKV-zás egyik kikerülhetetlen és végtelenül hasznosingyenesen letölthető applikációja mind android, mind iPhone okostelefonokra.A metróvonal kiválasztása több, mint egyszerű, a felső menüsorban a megfelelő színű-számú metró ikonjára történő rákattintással könnyedén elérhető s ekkor elénk tárul a kért metróvonal teljes hossza, sőt egy-egy állomás nevére rákattintva az állomásra begördülő kocsik száma is felsejlik előttünk.

 • Budapest GO (Bkk futár)

  bkk-futar

  A Budapest GO (Bkk futár) olyan ingyenesen letölthető, magyar nyelvű applikáció, amely segít a könnyű és pontos útvonaltervezésben, valamint végigkövethető vele bármely BKK-jármű útvonala és valósidejű menetrendje. Gördülékeny budapesti tömegközlekedést? Lehetséges! Nem véletlen a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, ismertebb nevén a BKK-futár, népszerűsége. Az új BKK-alkalmazás pontosan azt segít kivédeni, amire a korábbi fejlesztéseknek nem sikerült felkészülniük: a váratlan helyzeteket.

 • City Maps 2go

  citymaps2go A City Maps 2go app most ingyenesen letölthető, az okostelefonok és táblagépek egyik leghasznosabb kiegészítője lesz. Megbízható és gyors, azonnal célba juttatja a gyakorlott és a hétvégi kirándulókat is. Még a legalaposabb számítás is megcsúszhat, azonban a CityMaps2Go applikációval nemcsak részletes térképekhez, de számos tipphez, visszajelzéshez is hozzáférünk. Már internetkapcsolat sem kell ahhoz, hogy valóban a legjobb útvonalat, a legizgalmasabb helyet, vagy a leggyorsabb utazási eszközt böngésszük a felületen.

 • Drivvo

  drivvo A Drivvo – járműkezelés applikációval pontosan nyomon követhetjük, mikor és mennyit költöttünk az autó tankolására, javítására, karbantartására. Az androidra ingyenesen telepíthető alkalmazás nemcsak tárolja az adatokat, de kimutatásokat készít, így a hó végén a kiadások átláthatóak lesznek. A Drivvo – járműkezelés optimalizálja az autóhasználatot. A szolgálati járművel és a családi autóval közlekedőknek egyaránt érdemes letölteni, mert megkönnyíti a jármű karbantartását!

 • Google maps

  google-maps A Google Maps segítségével mindenhova odatalálunk – a térképes alkalmazás ingyenes és offline térképmegoldást is biztosít. A Google Maps kiváló eszközt jelent a mindennapi tájékozódásban. Be kell látnunk, hogy az asztali számítógépeken használt Google Maps sok esetben fabatkát sem ér. Az utazásaink során, amikor igazán kellene, még egy laptop sem segíthet rajtunk igazán. Nem úgy az okostelefon vagy a táblagép, amely a Google Maps appal felvértezve hathatós navigációs segítséget jelent minden utazó számára.

 • Komoot

  komoot

  A Komoot egy olyan útvonaltervező alkalmazás, ami nemcsak a főbb útvonalakat, hanem a kisebb, alig ismert erdei ösvényeket is figyelembe veszi a túránk megtervezéséhez. Választható a kerékpár, azon belül országúti, mountain bike és tracking, ugyanakkor alkalmas terepfutáshoz, túrázáshoz is. A letöltése ingyenes és magába foglal egy kiválasztott régiót, de egy kisebb összegért örök hozzáférést kapunk a komplett világtérképhez. Ebben a konstrukcióban offline is le tudjuk tölteni régiónként az egész világot.

 • MÁV Vonatinfó

  mav-vonatinfo A MÁV Vonatinfó alkalmazás az egyik legjobb és leghasznosabb közlekedési app. Mindent tud a vonatmenetrendről és -útvonalakról, ráadásul ingyenesen elérhető bármilyen android vagy iPhone-készülékkel. Gyorsan és könnyedén megtervezi az utazást, részletesen tájékoztat a kedvezményekről, és a szerelvények valós idejű mozgását is nyomon követhetjük a felületen. Mivel sok esetben a vonatos utazás a legjobb megoldás, ehhez minden lényeges információ elérhető a Vonatinfóval!

 • Menetrendek

  menetrendek A Menetrendek alkalmazással ingyenesen és internetkapcsolat nélkül érhetőek el a közlekedési menetrendek. Nemcsak Budapesten, de Pécsett, Miskolcon és Szegeden is érdemes telepíteni az androidos mobilokra, hogy bárhol és bármikor tájékozódhassunk a járatokról. Ezzel az app-pal gyorsan és egyszerűen találjuk meg az utazási információkat. Nincs többé hosszú várakozás, eltévesztett járat, megálló utáni kutatás. Olyan jó szervező, hogy akár pénzt és időt is megtakaríthatunk vele.

 • Moovit - Busz és vonat infó

  moovit A Moovit - Busz és vonat infó ingyenes applikációval a világ bármely helyi busz- és vonatinformációja azonnal elérhető az okostelefon és iPhone-felhasználóknak. Nemcsak a felesleges várakozásnak vet véget ez a népszerű alkalmazás, de igazi közösségépítő is, hiszen a mindig naprakész információkat épp maguk az úton levők szolgáltatják egymásnak. Kifejezetten jó hír, hogy nemcsak Budapest, de Székesfehérvár teljes közlekedési hálózatát is megtaláljuk a felületen.

 • OMV töltőállomások

  omv-kereso Az OMV töltőállomások kereső ingyenes applikáció a leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy okostelefonnal azonnal megtaláljuk a legközelebbi OMV töltőállomást. A részletesen listázott helyek nyitva tartási idejét már a keresőben is beállíthatjuk, így biztosan nem csalódunk később. A leírásokból előre tájékozódhatunk a felszereltségről és szolgáltatásokról, így valóban a legmegfelelőbbet választhatjuk ki. Gyors és könnyen kezelhető, sürgős helyzetben azonnali megoldást biztosít!

 • PackKing

  packking

  A PackKing ingyenesen letölthető mobilalkalmazás iPhone és Android okostelefonokra egyaránt és őszintén elgondolkoztat, hogy e nélkül az app nélkül hogyan tudott bárki is eddig elindulni úgy egy-egy utazásra, hogy minden szükséges és persze kevésbé szükséges ruha, higiéniai és egészségügyi eszköz, egyéb kütyü, dokumentum, élelmiszer és miegyebek mind bekerültek a gurulósokba, kézipoggyászokba, hátizsákokba, nesszeszerekbe és ridikülökbe s még a tennivalók közül sem maradt semmi az indulás napjára.

 • Parkl

  parkl A Parkl Magyarország leggyorsabban fejlődő parkoló kereső szolgáltatása, amely innovatív parkolási és elektromos töltési megoldásokat kínál a modern autósok számára. Alkalmazása segíti a városi autózást, könnyen találhatunk parkolóhelyet az alkalmazásban hozzáférhető parkolók hálózatában, valamint egyszerűen intézhetjük az utcai parkolást is. A célja megreformálni a városi parkolást és elektromos töltést, kiszámítható parkolást biztosítva, valamint átlátható elektromos autó töltési folyamatot és készpénzmentes fizetési lehetőséget.

 • Telvira

  telvira A Telvira magyar nyelvű ingyenesen letölthető alkalmazás átláthatóvá teszi a vasúti menetrendet. Pontosan nyomon követhetjük bármely vonat pillanatnyi helyzetét - sőt, a fejlesztőknek köszönhetően a késésekről külön tájékoztatást kapnak a felhasználók. A keresővel, beállítható szűrőkkel és részletes találati listával valóban egy hiánypótló alkalmazásról beszélhetünk. A valós idejű információkhoz elengedhetetlen az internetkapcsolat, azonban a menetrend offline módban is böngészhető, ha azt korábban lementettük.

 • Traffi Hunter

  traffi-hunter A Traffi Hunter alkalmazás az Appra Magyar! verseny győzteseként került a felhasználókhoz. Egy igazi magyar fejlesztésről beszélhetünk, amely valóban felhasználóbarát! A sokoldalú app-ot az autósok igényeihez szabták. A visszajelzések alapján egy olyan traffipax előrejelző született, ami segítséget és információt nyújt az úton levőknek. A POI listán dohányboltok, éttermek, benzinkutak, autószerelő műhelyek szerepelnek. Mivel a legmodernebb traffipaxoknak már 2km sem szükséges, hogy bemérjék a járművet, egy igen okos alkalmazás szükséges a szűréshez.

Jelenlévők

Oldalainkat 143 vendég böngészi