YouTube Music

youtube-music A YouTube Music az egyik legnépszerűbb zenehallgató alkalmazás, amelyet a Google fejlesztett azoknak, akik szeretik hallgatni a zenét és szeretnének könnyedén hozzáférni a kedvenc zenéikhez. A YouTube Music magyarul, de a legtöbb nyelven elérhető, így könnyen használható mindenki számára. A telepítése nagyon egyszerű, és kompatibilis az Android és az iPhone okostelefonokkal egyaránt. Ha szeretnénk online zenelejátszást vagy streaminget, a YouTube Music app a legjobb választás.

Gyártó:
Megnevezés: YouTube Music
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 776
Kategória: Zene, hangszerkesztés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a YouTube Music?

A YouTube Music alkalmazásban számos zenei tartalom található, amelyek közül választhatunk és ingyen hallgathatjuk őket. A YouTube Music app-ban a zenék mellett videókat is találhatunk, valamint lehetőség van a zenék letöltésére is. A zenei kínálat nagyszerűvé teszi a zenehallgatást, és segíti az online zenelejátszást és a streaminget. A zenék letöltéséhez előfizetésre van szükség, de ezt követően offline is hallgathatjuk őket, illetve kikapcsolhatják a reklámokat, amik zavaróak lehetnek a zenehallgatás közben.

YouTube Music app használata

A YouTube Music app használata éa a felhasználói felület kezelése roppant egyszerű. Egy gombnyomással elindíthatunk egy zenét, kiválaszthatjuk a kedvenc előadónk lejátszó listáját, egész albumokat helyezhetünk a lejátszási listába, de saját válogatásokat is készíthetünk. Ha pedig nem szeretnénk a zenék rendszerezésével foglalkozni, beállíthatunk véletlenszerű lejátszást. Az alkalmazásban található keresőmező segítségével, a felhasználók könnyen megtalálhatják a kívánt zenét, előadót, vagy albumot. A YouTube Music app-ban lehetőség van a zenék kedvencek közé adására, ami segít a későbbi megtalálásukban.

youtube-music-1
youtube zene kereső, zene letöltés youtube-ról egyszerűen.
youtube-music-2
android zene letöltés, youtube zene letöltő alkalmazás.

Összefoglalva, a YouTube Music app egy nagyszerű zenehallgató alkalmazás, ami ingyen letölthető és használható, a zenei kínálat nagyszerű és a használata egyszerű. Az előfizetés lehetőséget biztosít a zenék letöltésére és a reklámok kikapcsolására.

Nézd meg videón is

YouTube Music letöltés, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.