Adobe Flash Player

Flash Player letöltés Az Adobe Flash az Adobe Systems termékcsaládba tartozó professzionális multimédia-fejlesztő szoftver. Támogatásával kényelmesen fejleszthetünk játékokat, webes alkalmazásokat, animációkat, csakúgy, mint mobil tartalmakat. A Flash eredményesen egyesíti a vektoros rajzolószoftver és a professzionális animációkészítő program minden hasznát. Segítségével megjeleníthetünk számítógépünkön lévő vagy programba ágyazott formában található SWF vagy FLV fájlokat.

Microsoft DirectX

directx A Microsoft DirectX a Microsoft Windows operációs rendszer fejlesztése, amit főleg játékokhoz, multimédiás programokhoz, illetve magasabb grafikai erőforrást igénylő 3D-s szoftverekhez terveztek. A DirectX-nek számtalan verziója készült, amik használhatók a Windows legkülönbözőbb változataihoz. A DX alapvető előnye, hogy a rá írt Windows programok hardverfüggetlenek lehetnek. A játékaink futási sebességét az újabb verziókkal jelentősen javíthatjuk.

Java

Java letöltés A Java virtuális gép, a JVM mára már szinte minden chip-et tartalmazó gépen megtalálható a háztartási eszközöktől a mobiltelefonokig. A számítógépre ingyenesen letölthető Java 32 és 64 bites futtatókörnyezet, angolul Java Runtime Environment (JRE), a Java nyelven írt programok futtatásához szükséges szoftver. A Java technológia biztonságos futtatókörnyezetet nyújt számítógépünknek a játékokhoz és munkáinkhoz. A legfrissebb Java verzió letöltése ajánlott!

SilverLight

SilverLight letoltes A SilverLight egy a Microsoft által gyártott plug-in, amely lehetővé teszi multimédiás tartalmak, így például a nagy felbontású videók vagy interaktív webalkalmazások böngészőben való megjelenítését. Bizonyos webhelyeknek szükségük van erre a plug-inre, hogy megfelelően tudják megjeleníteni az oldalakat. Bátran mondhatjuk, hogy a Silverlight technológia méltó versenytársa a Flash-nek. A legfrissebb SilverLight verzió letöltése ajánlott!

Nokia PC Suite

PC Suite letöltés A Nokia PC Suite szoftver fő funkciója, hogy segítse a Nokia típusú mobileszközök és az asztali számítógépek közötti adatszinkronizálást. Segítségével információkat szinkronizálhatunk telefonunk és programjaink között, multimédia üzeneteket hozhatunk létre és könnyen kezelhetjük például eseményeiket platformtól függetlenül, de számos más műveletet is végrehajthatunk, mint a szoftverfrissítés vagy alkalmazások letöltése, illetve az internetkapcsolat megosztása.

Realtek AC'97 Driver

realtek-ac97 A Realtek AC'97 Driver a Realtek HP Audio chipekhez, ALC880-hoz, ALC861-hez és ALC860-hoz megfelelő illesztő program választás. A csomag a Realtek Soundman és Realtek Sound Effect Manager programokat is tartalmazza. Rendkívül kicsi helyigénnyel rendelkezik, és remekül működik a Windows operációs rendszereken. A Realtek AC'97 Driver egy általános meghajtó, amit audio IC-k esetében használnak. Angol nyelven érhető el teljesen ingyenesen.

Microsoft Virtual PC

virtualpc

Az ingyenes Virtual PC 2007 szoftver segítségével több PC-t futtathatunk ugyanazon számítógépen, így lehetőség nyílik kipróbálni azokat a programjainkat, amihez hálózat vagy több gép szükséges. Nem kell több PC-t vásárolnunk, így kevesebb lesz a hardverre szánt kiadás. Bármilyen operációs rendszert futtathatunk rajta, pl (Solaris, Linux, DOS-t, Windows 3.1)

VMware Workstation Player

Vmware Player download Az ingyenes VMware Workstation Player lehetővé teszi több operációs rendszer egyidejű futtatását ugyanazon számítógépen anélkül, hogy új partíciót kéne létrehozni az operációs rendszereknek. A VMware által futtatott operációs rendszerek párhuzamosan képesek működni. Előnye, hogy egyszerűen váltani tudunk az operációs rendszerek között a számítógép újraindítása nélkül. Akár megtehetjük azt is, hogy egyszerre fusson számítógépünkön egy Windowx XP és egy Win7.

PCSX2

PCSX2 letöltés A PCSX2 egy Playstation 2 emulator. Az emulátorok lényege, hogy virtuális gépeket állítanak fel, így olyan alkalmazásokat, programokat futtathatunk szinte bármilyen platformon és operációs rendszeren, amelyek egyébként erre nem volnának alkalmasak. A PS2 Emulator ennek megfelelően lehetővé teszi, hogy olyan játékokkal játszunk asztali gépünkön, Windows rendszeren, amelyeket a játékkonzolra fejlesztettek ki. A PCSX2 alacsony gépigényű népszerű alkalmazás, mivel általa anélkül játszhatunk PlayStation játékokkal, hogy meg kellene vásárolnunk a konzolt.

Steam

Steam letöltés A Steam egy online játékprogram kezelő szoftver, amely karbantartja az általa letöltött játékokat. Ez a Valve által kifejlesztett ingyenes rendszer lehetővé teszi, hogy értesülhessünk a legfrissebb játékokról, demókról. Egyre több játékfejlesztő csatlakozik ehhez az internetes szolgáltatáshoz, ami nemcsak a játékok automatikus frissítéseiről gondoskodik, de egy nagy közösség központja is, ahol könnyedén találhatunk játékpartnereket vagy naprakész tippeket, hasznos információkat olvashatunk.

VirtualBox

virtualbox downnload Az Oracle VirtualBox egy x86-alapú, tehát AMD vagy Intel rendszerekre kifejlesztett, 64bit-re nem optimalizált, de több platformon is futtatható virtualizációs program. A segítségével virtuális gépeket hozhatunk létre és futtathatunk különféle operációs rendszerekkel egyazon gépen, egy időben. A VirtualBox tehát lehetővé teszi, hogy például Windows vagy Linux rendszereket futtassunk Mac gépünkön, így olyan alkalmazásokat működtessünk, amelyek kompatibilitása másképpen nem lenne megfelelő.

Microsoft .NET Framework

dotnet A Microsoft .NET vagy más néven DotNet Framework egy szoftverfejlesztői platform, amelynek célja a programnyelvek közötti átjárhatóság biztosítása, ezáltal a szoftverfejlesztés gyorsabbá tétele, a platformfüggetlenség támogatása. Értelemszerűen olyan alkalmazások fejlesztése, tesztelése és futtatása céljából alkalmazzák. A keretrendszer felelős azon összetevők telepítéséért, amelyeknek futniuk kell a meghatározott célgép operációs rendszerén.

ActiveSync

activesync Az ActiveSync egy a Microsoft által készített ingyenes alkalmazás, amely program célja, hogy szinkronizálja az adatokat a hordozható eszközök és az asztali számítógépek között. Napjainkban elsősorban a Windows Mobile alapú eszközök információinak mentésére használják. A szinkronizációra sor kerülhet nem csak asztali gépekkel, de szerverekkel is, így adatainkat – kontaktokat, e-maileket vagy éppen emlékeztetőket – bármikor, bárhonnan elérhetjük, internetes kapcsolaton keresztül.

Moborobo

moborobo A Moborobo az egyike azon első platformfüggetlen szoftvereknek, amely támogatja a kapcsolat- és platform közti átvitelt Android és iOS készülékek között. A Moborobo segítségével könnyedén össze tudjuk kapcsolni okos telefonjainkat asztali számítógépeinkkel, illetve a program további lehetőségek széles skáláját is elénk tárja. A program által lehetőségünk nyílik például kapcsolatok szinkronizálására, rendezésére és biztonsági másolatok készítésére.

Driver Booster

driver-booster A Driver Booster ingyenesen frissíti a gépünk illesztőprogram-készletét és megkeresi a hiányzó drivereket. Hasznos, gyors és könnyen kezelhető, magyar nyelven is támogatott segédprogram, remek kereső funkcióval. Egy kattintással optimalizálhatjuk az eszközök összehangolását, a kezdők is jól boldogulnak ezzel a profi kiegészítővel. Telepít, javít, frissít, akár automatikusan is. Számítógépünk a Driver Boosterrel mindig naprakész lesz, a magas színvonalú élményért töltsük le most!

GeForce Experience

nvidia-geforce-desktop A GeForce Experience grafikus driver önállóan megkeresi az optimális grafikai beállításokat, így fokozza a felhasználói játékélményt. Hogy mire jó? Ezzel az ingyenes programmal mindig a legmagasabb színvonalon számítógépezhetünk, olyan szép képekkel, amilyenek a fejlesztők megálmodtak számunkra. A legtöbben elhanyagolják a grafikát, pedig nagyon is szemmel látható a különbség, pedig már a memóriatár, valamint a gép sebessége miatt sem kell aggódnunk. Töltsd le és nézd meg, mi mindent tud!

MyPhoneExplorer

myphone-explorer A MyPhoneExplorer ingyenes telefonkezelő, amely profi módon szinkronizálja mobiltelefonunkat a pc-vel. Írjunk gyorsabban SMS-t, szerkesszük meg gépen a telefonnal készült fotókat, használjunk okos jegyzettömböt – a MyPhoneExplorer programmal felturbózhatjuk a mobilunk lehetőségeit. Egyszerűen testre szabható, az extra beállításoknak köszönhetően még a rejtett fájlokat is jól láthatjuk a szinkronizálás után. Mindegy, hogy USB-kábellel, WiFivel vagy BlueTooth-tal csatlakoztatjuk a készülékünket.

Smart Defrag

smart-defrag A Smart Defrag ingyenes töredezettségmentesítő program, amellyel könnyebben és gyorsabban használhatjuk az operációs rendszereket. Időzíthető funkciókkal, testre szabható felülettel a gyári beállításoknál is hatékonyabb munkát végez, így mi sosem érezzük majd lassúnak a számítógépnél töltött időt. Segít elkerülni a rendszer összeomlását és a lefagyást, miközben megnöveli a merevlemez teljesítményét. Döntsünk most egy profi program mellett, és cserébe magas fokú felhasználói élményt kapunk, töltsük le!

Adobe Shockwave Player

adobe-shockwave Az Adobe Shockwave Player az ingyenes böngésző kiegészítések között is az egyik legjobb választás. Az online és 3D-s játékokhoz szinte alaptartozék, a program ugyanis magas fokú felhasználói élményt kínál. Az Adobe Shockwave Player képes arra is, hogy a minőségi online katalógusokat és dizájn tartalmakat böngészőn keresztül megjelenítse. Lenyűgöző grafikát kínál, ezért népszerű, már több tízmillió aktív használó töltötte le az utánozhatatlan élményért – telepítsük most mi is!

Wise Folder Hider

wise-folder-hider A Wise Folder Hider ingyenes és megbízható mappa titkosító. Akkor sem kell a személyes adataink vagy a munkafeladatunk biztonsága miatt aggódnunk, ha többen dolgozunk ugyanazon a számítógépen. Ez a program elrejti és titkosítja a legfontosabb tartalmainkat, jelszóvédelme pedig teljes körű garanciát jelent. A Wise Folder Hider felhasználóbarát, a magyar nyelvvel is támogatott portable változat a legtöbb Windows operációs rendszerrel kompatibilis. Bebiztosítanánk az adatvédelmünket? Töltsük le most!

Jelenlévők

Oldalainkat 78 vendég böngészi