Snapseed

snapseed A Snapseed egy ingyenesen letölthető, profi fotószerkesztő alkalmazás, amely segítségével kiváló minőségű képeket készíthetünk android és iOS készülékeinkkel. A Snapseed nyílt forráskódú kamera alkalmazás, amelyet a Google LLC fejlesztett. Az alkalmazás lehetővé teszi a fotók szerkesztését, effektek hozzáadását, képek matricázását és feliratozását. A felhasználóbarát felületének köszönhetően mindezt fennakadás nélkül tehetjük meg.

Gyártó:
Megnevezés: Snapseed
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 081
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Snapseed?

Az app lehetővé teszi, hogy szerkesszük és javítsuk fotóinkat, valamint lehetőséget biztosít különböző effekteket és szűrőket alkalmazni meglévő fotóinkra. A Snapseed-ben több mint 29 szerkesztési eszköz és 52 filterek áll rendelkezésünkre, beleértve a helyi szerkesztést, a színjavítást, a beállításokat, a textúrát és a vignettálást is. A Snapseed alkalmazással seperc alatt hozhatunk létre profi minőségű fotókat. Számos képszerkesztő eszközzel rendelkezik, amelyekkel a fotók színeit, fényerejét, kontrasztját és méretét állíthatjuk. Az alkalmazásban található effektek, matricák és szűrők mind arra hivatottak, hogy feljavítsák fotóink minőségét és saját ízlésünk szerint alakítsuk azokat. A Snapseed alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, reklám mentes.

Snapseed app használata

A Snapseed alkalmazás használata nagyon egyszerű. A fotók szerkesztéséhez először válasszuk ki a kívánt képet, majd valamit az eszközök közül. Megtaláljukható a Basic Adjustment ami a fényerőt, kontrasztot, színeket és a fehéregyensúlyt állítja, továbbá a Tune Image ami finomhangolja a kép színeit és kontrasztját. Ezen felül a Selective Adjust ami kiválasztja a fotón a kívánt részt és ezeken a részeken tudunk szerkeszteni, a Healing ami törli a nem kívánt részeket a fotóról, az és a Brush ami a kiválasztott részeken tudunk szerkeszteni. Az eszközök között vannak még a különböző effektek, matricák és szűrők is, amelyekkel a fotóinkat tovább szépíthetjük. A Snapseed lehetőséget ad a fotóink exportálására és megosztására is, így elküldhetjük azokat barátainknak vagy családtagjainknak.

snapseed-1
snapseed online, snapseed photo editing new.
snapseed-2
how to use snapseed photo editor, how to edit photo in snapseed.

A temérdek képszerkesztési lehetőség között találunk még olyat is, amivel kiemelhetjük a szemünk színét vagy simíthatjuk a bőr ráncait. Összességében a Snapseed app használatával egyszerűen és gyorsan javíthatjuk a fotóink minőségét, így a kész képeinkkel maradéktalanul elégedettek lehetünk.

Nézd meg videón is

Snapseed használata, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.