uTorrent

utorrent A uTorrent piacvezető torrent alkalmazás, amelyet bárki ingyenesen letölthet az iPhone-jára, illetve Androidjára. Az app igazán hatékony, akár párhuzamosan több fájlt is menthetünk egyszerre a világhálóról. A µTorrent kis erőforrás igényű, valamint az okostelefon memóriájával is helytakarékosan bánik. Egy valóban népszerű és felhasználó barát alkalmazásról beszélünk: megbízható, gyors és könnyű. Senki se habozzon, mert itt a legjobb megoldás!

Gyártó: BitTorrent, Inc.
Megnevezés: uTorrent
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 9 083
Kategória: Utazás és helyi információk
Értékelés:
3.3 (3 értékelés)

Mi a uTorrent?

A µTorrent alkalmazás kezelőfelülete könnyen átlátható az okostelefonnal újonnan ismerkedőknek, ám a gyakorlottak is találnak számos részletesebb beállítást, amelynek hasznát vehetik. A mobiltelefonos applikációban a torrent webes felülete köszön vissza ránk, így, azok, akik már gyakori felhasználók voltak korábban is,ezentúl a mobilis torrentezést is kipróbálhatják. Gyakran megtörténik, hogy egy Androidról indított letöltés jóval gyorsabban végbe megy, mintha mindezt egy asztali számítógépről tettük volna. A program roppant egyszerűsége és kezelhetősége ellenére minden szükséges funkciót tartalmaz. Azonban a letöltések előnézete továbbra sem tekinthető meg, a beépített lejátszó még hiányzik a µTorrent-ből.

uTorrent használata

A telepítést követően az angol nyelven futó µTorrent néhány pontban bemutatja az alkalmazás használatát. Az egyszerű lépéssorozatot valóban bárki könnyen elsajátíthatja. Idő- és helykihasználás szempontjából is kiváló választás a µTorrent, ugyanis a letöltött applikáció kisméretű. A kereső felülettel nem lehet előre szűkítni a találatokat, ezért, amennyiben minél pontosabbak a keresőszavak, annál jobb listát kapunk meg. A kiválasztott file-t egy mozdulattal le tudjuk tölteni. Arra érdemes odafigyelni, hogy mindig legyen megfelelő nagyságú szabad memória a mentéshez.

utorrent-1
utorrent-2

A µTorrent ingyenes applikáció mindig közli a letölteni kívánt fájl méretét, valamint a rendelkezésünkre álló szabad helyet is. Így bármikor átláthatjuk a saját okostelefonunk telítettségét. A torrent letöltéssel kapcsolatos információi részletesek, továbbá automatikus leállítást, leállítás ütemezőt is találunk az app funkciói között. Igazán praktikus és felhasználóbarát a µTorrent!

Tovább az android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 107 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura