Fájlkezelő appok

A legjobb fájlkezelő applikációk összehasonlítása, top fájlkezelő appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat fájlkezelő témakörben.
 • Astro

  astro Az Astro az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás az Android-felhasználók körében, ingyenesen telepíthető táblagépekre is. Egyszerű, átlátható és pontos - nem is kívánhatnánk többet egy kiváló menedzsertől! Az Astro fájlkezelő bárki számára hatékony segítség a fájlok rendszerezésében. Az elmúlt időszakban a fejlesztéseknek köszönhetően látványosan megnőtt a tárolható információ mennyisége, ezért jóval nagyobb adathalmazzal kell megküzdenünk már a mobilunkkal is.

 • Cx file explorer

  cx-file-explorer A Cx file explorer app egy ingyenes, Android okostelefonokra letölthető alkalmazás, amely kiváló fájlkezelő eszközként szolgál. A Cx file explorer segítségével könnyedén kereshetünk, rendszerezhetünk és kezelhetünk fájlokat okostelefonunkon. Az app egy kényelmes és egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, így bárki számára gond nélkül használható. A Cx file explorer alkalmazás lehetőséget biztosít fájlok tömeges másolására, mozgatására és törlésére is, ezáltal nagymértékben megkönnyítve a fájlok kezelését.

 • Google Drive

  google-drive A Google Drive ingyenes alkalmazás biztonságosan tárolja a dokumentumainkat, amelyeket már bárhonnan elérhetünk. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel most 15 GB-ot kapunk térítésmentesen – itt a fotóink és egyéb adataink is magas fokú védelmet élveznek. A saját felületünket csak mi érhetjük el a Google-regisztrációnkkal, ám a fájljainkat bármikor megoszthatjuk más partnerekkel is. A Google Drive hatékonyan dolgozik: szerkesszünk közösen dokumentumokat! És mindent leegyszerűsít – töltsük le most!

 • Hide Pictures Keep Safe Vault

  kepek-elrejtese A Hide Pictures Keep Safe Vault olyan ingyenes alkalmazás, amellyel mi szabhatjuk meg, ki mit láthat a fotó- és videógyűjteményünkből! Óvjuk meg a legfontosabb emlékeinket ezzel az androidos készülékre telepíthető app-pal. Állítsunk be PIN-kódot és ellenőrizzük a hozzáféréseket, így nyugodtan tárolhatunk személyes és titkos tartalmakat is a mobilunkon. A Képek elrejtése gyors és pontos, már egy mozdulattal elrejthetjük a fotókat – vagy újra láthatóvá tehetjük. Biztosítsuk most a kedvenc fotóinkat ezzel az app-pal.

 • Microsoft OneDrive

  onedrive A Microsoft OneDrive app több mint kellemes meglepetés azoknak, akiknek egy biztonságos, nagy méretű és folyamatosan elérhető tárhelyre van szükségük. Szinkronizáljuk néhány mozdulattal androidos vagy iPhone-készülékünk tartalmát a laptopunkkal, a táblagépünkkel, így akár útközben is dolgozhatunk a OneDrive felületére töltött adatokkal. Profi szerkesztő, fájlmegosztásban is kifejezetten könnyen kezelhető. Mobilis és okos, tökéletesen hangolja össze a munkát és a szórakozást, ráadásul ez az app offline üzemmódban is fantasztikusan működik!

 • Total commander

  total-commander A Total commander az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás, amely android és iphone készülékekre ingyen letölthető. Az asztali számítógép után már az okostelefonunkat is rábízhatjuk erre app-ra. A kétpaneles fájlkezelő 20 évvel ezelőtt indult útjára. Könnyed és gyors felhasználása csak megerősítette piacvezető szerepét. A beépített funkciókkal a felhasználók valóban könnyen eligazodnak a telefonon tárolt adatok, képek, zenék között.

Jelenlévők

Oldalainkat 105 vendég böngészi