Stopper

stopper A Stopper a Jupiter Apps legújabb fejlesztése, amely egy kiváló ingyenes alkalmazás androidos készülékekre. Rendkívül letisztult, egyszerű formák jellemzik a felületet, amely nem csak sugallja, de garantálja is a megbízhatóságot. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, bármilyen esemény mérésére praktikus, akár a konyhában, akár a sportpályán töltjük az időt. Főzés, sport, játékok, de munkafeladatok teljesítményeinek összehasonlítására is alkalmas. A stopper továbbá időzítőként is alkalmazható.

Gyártó:
Megnevezés: Stopper
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 289
Kategória: Eszközök
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Stopper?

A stopper és időzítő akár 99 órát is képes működni. Lehetőség van párhuzamosan több időmérésre is, illetve időzítésre is alkalmas a stopper. Elnevezhető és menthető egy-egy mért idő, amit akár e-mailben el is küldhetünk magunknak vagy barátainknak. Az applikáció többféleképpen is használható, például a visszaszámlálás után megállíthatjuk, a visszaszámlálást követően kezdheti elölről vagy kezdheti a következőt is nulláról. Az alkalmazás letöltés nélkül, akár online is alkalmazható, de letöltve sem foglal nagy helyet. Mivel ingyenes app, érdemes kipróbálni a saját Android-készülékünkön is. A legújabb verziót optimalizálták asztalra is, tehát akár a számítógépre is letölthető. Természetesen több színben érhető el a Stopper alkalmazás, ha az alap feketét esetleg túl komornak ítélnénk meg.

Stopper használata

Telepítsük ezt az okos stopper óra app-ot, és mobiltelefonunkkal könnyedén időzíthetünk bárhol. A letisztult felülettel, átlátható funkciókkal működő alkalmazást most gond nélkül használhatjuk. Ha kihelyezzük a képernyőre, meg sem kell nyitnunk a Stoppert, a kijelzőn enélkül is nyomon követhetjük az eredményt. Az app párhuzamos mérésékre és több részidő rögzítésére is alkalmas, a sportpályáról biztos hiányolni fogjuk, ha nem rakjuk zsebbe. Egy gombnyomással elindíthatjuk és megállíthatjuk a Stoppert, közben az app feljegyzi az eltelt időt. Könnyedén törölhetjük az adatokat, ha már nincs rá szükségünk – de elmenthetjük, sőt, meg is oszthatjuk a jól sikerült eredményeket! A nagy kijelző lehetővé teszi, hogy bárki komfortosan használja. A pontos időről értesítést küld a felület, tehát a használathoz még csak meg sem kell nyitni az alkalmazást.

stopper-1
stopper-2

A jobb felső sarok menüjében minden beállításhoz szükséges opciót megtalálunk. A felület színeit is itt változtathatjuk meg. Tegyük élénkebbé a számokat, változtassunk a színeken, szabjuk személyre küllemében és funkciójában is ezt a remek app-ot. A Stopper csak akkor frissíti magát, ha épp nincs használatban, így egy reklám- és spam anyagtól mentes programhoz juthatunk hozzá. Telepítsük most!

Stopwatch and Timer stopper óra, tovább az Android letöltés oldalra.