Képmegosztó appok

A legjobb képmegosztó applikációk összehasonlítása, top képmegosztó appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat képmegosztó témakörben.
 • Baby Story

  baby-story A Baby Story app egy ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fotókat és videókat készítsünk gyermekünkről, és azokat szép díszítéssel, matricákkal és szűrőkkel díszítsük. A Baby Story app segítségével a terhességünk emlékeitől kezdve a gyermekünk újabb és újabb mérföldköveinek emlékeit is megörökíthetjük, és összegyűjthetjük őket egy fotóalbumban. Az applikációban egyedi szűrők és matricák tömkelege áll rendelkezésre valamint magas minőségű grafikák és animációk találhatók meg benne.

 • Camera MX

  camera-mx A Camera MX alkalmazás kiváló választás lehet azok számára, akiknek fontos a fotózás és videózás minősége és a kényelmes használat. Az alkalmazás olyan funkciókat kínál, amelyek javítják a fotók és videók minőségét, és lehetővé teszi, hogy szabadon testre szabhassuk az alkalmazást. Az MX kamera különböző jelenetmódokat támogat, amelyek segítségével jobb minőségű és élethűbb fotókat készíthetünk különböző helyzetekben. Az alkalmazás számos funkciója közé tartozik a fényképezőgép beállítása, beleértve a fehéregyensúly, ISO, expozíció kompenzáció/zár és a színeffektusok állítását is.

 • Google Lens

  google-lens A Google Lens egy nagyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy játszva használjuk ki a telefonunk kamerájának képességeit, és információkat kapjunk a környezetünkben található dolgokról. Az app rendkívül egyszerűen használható, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Praktikus megoldás különféle kihívásokhoz, amely nélkülözhetetlen eszköz lehet a mindennapi életben. Az okos kamera alkalmazások kategóriában a Google Lens kiemelkedően jó választás.

 • Hide Pictures Keep Safe Vault

  kepek-elrejtese A Hide Pictures Keep Safe Vault olyan ingyenes alkalmazás, amellyel mi szabhatjuk meg, ki mit láthat a fotó- és videógyűjteményünkből! Óvjuk meg a legfontosabb emlékeinket ezzel az androidos készülékre telepíthető app-pal. Állítsunk be PIN-kódot és ellenőrizzük a hozzáféréseket, így nyugodtan tárolhatunk személyes és titkos tartalmakat is a mobilunkon. A Képek elrejtése gyors és pontos, már egy mozdulattal elrejthetjük a fotókat – vagy újra láthatóvá tehetjük. Biztosítsuk most a kedvenc fotóinkat ezzel az app-pal.

 • NASA App

  nasa-app A NASA App csodálatos világa már néhány mozdulattal elérhető ezzel az ügyes alkalmazással! A NASA kutatásai és hihetetlen expedíciói a gyerekek és a felnőttek számára is rendkívül érdekes és tanulságos tudásanyaggal szolgálnak. Mindannyian szeretnénk jobban megismerni az univerzumot, amiben élünk, de ehhez nincsenek meg a szükséges eszközeink. A NASA applikációja viszont lélegzetelállító képeket és videókat tartalmaz, információval szolgál a különböző kutatásokról, híreket jelenít meg - valóban a Föld felett járhatunk vele!

 • Pinterest

  pinterest A Pinterest képmegosztó egy ingyenesen letölthető android és iphone alkalmazás. Ha egyszer valaki elkezdi használni, nem fogja tudni abbahagyni. Remek app, mert sokféle érdeklődési kört felvonultat. Olyan mint egy hosszú-hosszú faliújság, csak mi választhatjuk ki, hogy mennyit, és mit szeretnénk látni rajta. Akit a hajfonatok érdekelnek, több száz képet láthat, nagyon kevés szöveggel. Ily módon a pinterest főként képeket mutat, és inkább a nők körében a népszerűbb. Szinte bármilyen téma előbukkan, a sporttól kezdve, a művészeten át, a design, a technika, a történelem világából.

 • Scene: Organize & Share Photos

  scene-photos A Scene: Organize & Share Photos app-pal gyorsan és egyszerűen kezelhetjük a teljes fotógyűjteményünket bármilyen androidos vagy iPhone készüléken. Letisztult dizájn, okos kereső és biztonságos megosztás – ez a Scene. Tökéletesen alkalmazkodik az okostelefonos szokásainkhoz, ezért sokkal ügyesebb a gyári képkezelőknél. Próbáljuk ki, milyen egyszerűen csoportosíthatjuk a képeinket, ennél már csak a megosztásban ügyesebb az app. Azonnal rendet tesz a pixelkáoszban, töltsük le most.

 • TextArt

  textart A TextArt egy képszerkesztő alkalmazás, amellyel szövegeket helyezhetünk rá képeinkre. A ZipoApps által fejlesztett appot Android okostelefonra lehet telepíteni. A TextArt app segítségével könnyedén alkothatunk kreatív és egyedi képeket, amelyeket megoszthatunk barátainkkal, családtagjainkkal. Temérdek szöveg effekt és átalakítási lehetőséget találunk az alkalmazásban, így bármilyen ötletünket valóra válthatjuk. A képek átalakítása pofon egyszerűen megy, bárki tudja gond nélkül használni.

 • Tumblr

  tumblr A Tumblr applikációja új színt visz a Tumblr életébe! A Tumblr a világ legnagyobb és legismertebb mikro-blog szolgáltatója, amely nem létezhet saját alkalmazás nélkül. Az android és iphone applikáció elkészítése előtt csakis a hagyományos felület állt a felhasználók rendelkezésére. Ma már az átláthatóan működő és kényelmes app-ott is választhatja az, aki a Tumblr appal szeretne szövegeket, fényképeket, videókat, linkeket, idézeteket és hangfelvételeket közzétenni.

 • VSCO

  vsco A VSCO az egyik legsikeresebb ingyenes fotós alkalmazás. Az iPhone-készülékek mellett már Androidra is telepíthető, hogy kitűnő minőségben készíthessünk emlékeket az élet legszebb, legfontosabb pillanatairól. Az app szerkesztési funkciói is irigylésre méltóak, szűrőket állíthatunk be a felületen és további extrákat aktiválhatunk a lélegzetelállítóan szép fotókért. Fényképezzünk, kísérletezzünk, szerkesszünk – a végeredményt pedig mutassuk meg az ismerőseinknek. Igen, ezt tudja a VSCO, töltsük le!

Jelenlévők

Oldalainkat 122 vendég böngészi