Kaspersky Antivirus & Security

kaspersky A Kaspersky Antivirus & Security ingyenes vírusirtó 0-24 órában nyújt védelmet az Android-készülékünknek, így a jelszavaink, a személyes adataink, de a családi fotók sem kerülhetnek adathalászok kezében. Számos kiegészítő funkcióval érhető el ez az apró és okos program, amely képes akár az ellopott telefonunkat is nyomon követni. A Kaspersky Antivirus & Security az egyik legnépszerűbb vírusirtó. Telepítsük most – ez az app kiszűri a veszélyes weboldalakat is, így nyugodtan böngészhetünk bárhol, bármikor!

Gyártó:
Megnevezés: Kaspersky Antivirus & Security
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 277
Kategória: Eszközök
Értékelés:
4.0 (2 értékelés)

Mi a Kaspersky Antivirus & Security?

Az Androidos készülékek talán még az asztali számítógépeknél is kiszolgáltatottabbak, ezért fontos, hogy a Kaspersky Antivirus & Security app teljes körű adatvédelmet nyújt a kémprogramokkal és a trójai programokkal szemben, és ingyenesen zárolhatjuk vele a legszemélyesebb adatainkat is. A lopásvédelemmel és telefonkereséssel ellátott program szinte helyet sem foglal a készülékünkön. Csak egy mozdulatunkba kerül, és a víruskereső háttérellenőrzése távol tarja a mobilunktól a veszélyes fájlokat, hivatkozásokat. Egy titkos kóddal pedig mi magunk szabályozhatjuk, mit láthatnak mások, ha kezükbe veszik az androidos telefonunkat. A Kaspersky Antivirus & Security rendkívül könnyen kezelhető, ezért a kezdők is bátran telepíthetik. Az online-vásárlás is nagyobb élményt jelent majd, hiszen nem kell aggódnunk az adatbiztonság miatt. Ez az okos app a kéretlen hívásokat és SMS-eket is blokkolja, elég csak beállítanunk a felületén.

Kaspersky Antivirus & Security app használata

A Kaspersky Antivirus & Security app felépítése rendkívül logikus és felhasználó barát, így a telepítése is kevés időt igényel. Töltsük le az okostelefonunkra, majd jelöljük be a felülten, melyik országban kívánjuk használni az alkalmazást. A program ingyenes változata egy érintéssel aktiválható, hogy azonnal valós idejű védelmet nyújtson a készülékünknek. A vizsgálatot bármikor elindíthatjuk, a Kaspersky Antivirus & Security gyorsan és alaposan dolgozik. A képernyőn követhetjük a telefon adatainak ellenőrzését is.

kaspersky-1
kaspersky-2

Keressük meg a jobb felső sarokban található Beállítások ikont, hogy a vírusvédelmen túl a program további okos funkcióit is használhassuk. A Hívás- és SMS-szűrő kitüntetett figyelmet kap, ezzel távol tarthatjuk magunktól a nem kívánt megkereséseket: az appal saját tiltó listát hozhatunk létre. Így a levélszemetünket is csökkenthetjük, hiszen a hirdetéseket tartalmazó, kéretlen üzeneteket azonnal képes felismerni a Kaspersky Antivirus & Security. Ne kockáztassuk az adataink biztonságát, bízzuk szakértőre a telefonunkat – ez a program már kimagasló eredményt ért el az asztali számítógépeknél. Most pedig még felkészültebb és okosabb!

Kaspersky Security & VPN antivirus, tovább az Android letöltés oldalra.