Hangfelvevő appok

A legjobb hangfelvevő applikációk összehasonlítása, top hangfelvevő appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat hangfelvevő témakörben.
 • Call Recorder

  call-recorder A Call Recorder hívás felvevő egy rendkívül hasznos app, most már okostelefonnal és táblagéppel is rögzíthetjük a beszélgetéseket. A kimenő és bejövő hívásokat hangalapú fájlokban naplózza az alkalmazás, így valóban mindent elmenthetünk. Tudni fogjuk nemcsak, hogy ki és mikor tárcsázott bennünket, hanem kiderül az is, miért. A felvett anyagokat bármikor visszahallgathatjuk, így nagy eséllyel megtaláljuk majd az elhangzottak között azt az információt, amit elfelejtettünk.

 • Hívásrögzítő

  hivasrogzito A Hívásrögzítő app-pal ingyenesen rögzíti a telefonos beszélgetéseinket és tovább is oszthatjuk, át is szerkeszthetjük és elmenthetjük a híváshanganyagainkat. Az adatainkat pedig okostelefonnal és táblagéppel, a Google Drive és Dropbox-on keresztül, most a felhőben tárolhatjuk el, így bárhonnan elérhetővé válnak a számunkra fontos hívások. Igazi hangos jegyzetet állíthatunk össze a Hívásrögzítővel, amelynek mi magunk szabjuk meg, mit rögzítsen és mit ne.

 • Karaoke Sing & Record

  karaoke-sing A Karaoke Sing & Record a karaoke rajongók egyik kedvenc alkalmazása lesz! Androidos és iPhone készülékekkel teljesen ingyen érhető el, hogy bárhol énekelhessük a favorit zeneszámainkat. Végre nem kell várnunk a legközelebbi karaoke partyig, mert ezzel az alkalmazás mindig kéznél lesz több ezer sláger. Felhőtlen szórakozást kínál a Karaoke Sing & Record, és, ha eddig csak elbújva énekeltünk a tusoló alatt, most akár partyarc is válhat belőlünk. Az app bárkiből kihozza az énekest!

 • Smart Voice Recorder

  hangrogzito A Smart Voice Recorder ingyenes alkalmazással kiváló minőségű felvétel készíthető bármilyen androidos készülékkel. Igazi praktikus napló a Smart Voice Recorder, amit nem kézzel, hanem hanggal írunk. Előadások, üzleti találkozók, beszédek rögzíthetők, de a fergeteges esti koncert hangulatának sem kell búcsút mondanunk, hiszen azt is felvehetjük. Sőt, akár csengőhangként is beállíthatjuk! Az applikáció egyszerű és könnyen kezelhető, a minőséges diktafonhoz szokott kezek is szívesen használják, olyan jó munkát végez.

 • Vicces csengőhangok

  vicces-csengohangok A Vicces csengőhangok ingyenes alkalmazás egy mozdulattal félretessékeli a megszokott és unalmas gyári hangbeállításokat. Telepítsük androidos mobiltelefonra vagy táblagépre, és, lehet, hogy mi magunk is meglepődünk majd! Nyávogó e-mail jelzés, békakuruttyoló telefoncsörgés? Bohócnevetés vagy pezsgős üveg pukkanás? Állítsunk be vicces üzenetjelző hangot, rendeljünk a telefonunkhoz egyedi és mókás csengéseket. Töltsük le most, és reggel már a Vicces csengőhangok ráz ki bennünket az ágyból!

 • Voice Recorder

  voice-recorder A Voice Recorder app segítségével már okostelefonnal, vagy akár táblagéppel is kiváló felvételeket készíthetünk el. Dokumentáljunk előadásokat, kapjuk elő a telefont a kedvenc együttesünk koncertjén, vagy csak diktáljuk le magunknak a fontos információkat – az így létrehozott hangfájlokat kiváló színvonalon érhetjük el. Az app jó minőségű felvételt készít, megfelelő hangerővel! Mindenki mobilján ott a helye ennek az apró, ám mégis nagyon hasznos Voice Recorder alkalmazásnak!

Jelenlévők

Oldalainkat 216 vendég böngészi