AVG AntiVirus

avg-antivirus Az AVG AntiVirus ingyenes vírusirtó, amely teljes körű adatvédelmet nyújt az Android-készülékeknek, és optimalizálja az okostelefonok folyamatait. Viszont, ha egy óvatlan pillanatban mi magunk veszítjük el, a zárolt képernyő beállításai segíthetnek a megtalálónak a kapcsolatfelvételben. Az AVG Antivirus app garancia az ártalmas vírusokkal, kémprogramokkal és veszélyes üzenetekkel szemben, de ezen túlmenően is támogatja a felhasználó adatainak biztonságát.

Gyártó:
Megnevezés: AVG AntiVirus
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 824
Kategória: Eszközök
Értékelés:
4.0 (4 értékelés)

Mi az AVG AntiVirus?

A legfontosabb információforrásunk az internet, mégis az egyik legnagyobb veszélyforrás is egyben. Az AVG Antivirus app folyamatos védelmet nyújt a vírusokkal, kártékony programokkal szemben, amit az önfrissítő beállítás garantál. Biztonságban tudhatjuk a mobilunkat, azonban az alkalmazás ennél sokrétűbb: optimalizálja az SD-kártya tárhelyét, felügyeli az Androidon futó app-okat és programokat. Gyorsítja a készüléket azzal, hogy a lefagyasztó folyamatokat leállítja, és azt is jelzi, ha már ideje töltésre tenni a telefont. Gyors és pontos, ezért is az egyik legnépszerűbb vírusirtó app. Az AVG Antivirus világszerte elérhető – és mi is biztosak lehetünk abba, hogy védetten léphetünk a világhálóra. Az vírusirtó komplex védelmet nyújt a napi szintű mobilozásnál, sajnos mostmár csak 30 napon keresztül érhető el minden funkciója ingyenesen az applikációnak.

AVG AntiVirus használata

Töltsük le pillanatok alatt az ingyenes AVG Antivirus alkalmazást, hogy a telefonon tárolt adatoknak védettséget nyújthasson, és az interneten is biztonságban szörfölhessünk. Nézzük át a kis tárhelyet igénylő app nyitófelületén a lényeges funkciókat: Védelem, Adatvédelem, Teljesítmény és Lopásgátló. Mindegyiket beállíthatjuk saját igényeink szerint. A vírusirtót például nemcsak képernyőérintéssel aktivizálhatjuk, hanem automatikussá is tehetjük. Ha kijelöljük a napi szintű ellenőrzést, a készülék nélkülünk is átvizsgálja a fájlokat.

avg-antivirus-1
avg-antivirus-2

Az első víruskeresés hosszabb időt vesz igénybe, később viszont néhány pillanat alatt meggyőződhetünk az okostelefon védettségéről. Érdemes gondoskodnunk a mobil fizikai védelméről is. Az eszközzárolás mellett még a kameracsapda is megfelelő megoldást nyújt, ugyanis e-mailben fényképet küld a telefon eltulajdonítójáról. Igaz, a 30 napos próbaverzió után ezért már fizetnünk kell, de adatvédelmi szempontból remek funkció. Az AVG Antivirus alkalmazás leállítja a készüléket lassító folyamatokat is, és kijelzi, ha egy app túlzottan igénybe veszi a mobilt. Így optimalizálja a belső és az SD-kártyán levő tárhelyet. Ha már végképp kicsúszott a kezünkből a letöltött alkalmazások menedzselése, az AVG Antivirusra ezt is rábízhatjuk! Az alkalmazás lopásgátló fejlesztései pedig eszközzárolással biztosítják, hogy lopás esetén is biztonságban tudhassuk személyes tartalmainkat.

AVG Vírusírtó & Védelem virusirtó, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 28 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura