Mobileszköz appok

A legjobb mobileszköz applikációk összehasonlítása, top mobileszköz appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat mobileszköz témakörben.
 • Audiko

  audiko Az Audiko ingyen letölthető applikáció, amely segítségével személyre szabhatjuk okostelefonunk csengőhangjait. Az alkalmazás egyedi értesítések létrehozását is lehetővé teszi, amelyek az egyedi hangokat és zenéket tartalmazhatnak. Magyar nyelvű keresőfelületének köszönhetően könnyedén megtalálhatjuk a kívánt csengőhangot, háttérképet vagy ikont. Az Audiko egyaránt letölthető Android és iPhone készülékekre is. A csengőhangok mellett egyedi értesítéseket is készíthetünk, így a telefonunkat sosem fogjuk összekeverni másokkal. A háttérképek és ikonok közül is választhatunk, hogy a készülékünk személyre szabott legyen.

 • Clip Stack

  clip-stack A Clip Stack lehetőséget nyújt arra, hogy többé ne legyen probléma a mobiltelefonról vagy a táblagépről szövegrészeket kivágni és egy másik dokumentumba átmásolni – egér hiányában sem! A többfunkciós vágólap kezelő alkalmazás pár kattintással helyezi át egyik helyről a másikra a kivágott tartalmat, sőt, ami a vágólapra kerül, azt biztosan elmenti! Hasznát vesszük az iskolában, a munkahelyen, de a szabadidőnkben is. Az alkalmazás gyors, rendkívül könnyen kezelhető, kifejezetten hasznos.

 • Font Studio

  font-studio A Fonts - Lettering Font Design ingyenes app-pal a most több mint 120 féle képfelirat közül választhatunk – de nemcsak a betűkészlet miatt érdemes letölteni! Már nemcsak a beállításokkal tehetjük egyedivé saját fotóinkat, de szerkeszthetjük is azokat, hogy kreatív és személyre szabott képekkel őrizzük meg a legszebb emlékeket. Képszerkesztő és matrica funkciókkal egészítették ki a fejlesztők, így valóban a teljesség igényével nyúlhatunk hozzá a képekhez. Nem is kell egyéb, mint az okostelefonunk. A legjobb képeket pedig osszuk meg a barátainkkal.

 • Google Drive

  google-drive A Google Drive ingyenes alkalmazás biztonságosan tárolja a dokumentumainkat, amelyeket már bárhonnan elérhetünk. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel most 15 GB-ot kapunk térítésmentesen – itt a fotóink és egyéb adataink is magas fokú védelmet élveznek. A saját felületünket csak mi érhetjük el a Google-regisztrációnkkal, ám a fájljainkat bármikor megoszthatjuk más partnerekkel is. A Google Drive hatékonyan dolgozik: szerkesszünk közösen dokumentumokat! És mindent leegyszerűsít – töltsük le most!

 • Greenify

  greenify A Greenify app energiát spórol az androidos telefonoknak és táblagépeknek, ez az alkalmazás-kezelő most ingyenesen érhető el bárki számára. Optimalizálja a mobilon futó programok működését, vagyis nem kell aggódnunk amiatt, hogy okos készülékünk elbutul és lelassul. Folyton lemerül az akkumulátorunk? A Greenify erre a helyzetre is megoldás! Ha nincs szükségünk egy appra, akkor hibernáljuk. Egész nap a mobilunkkal kommunikálunk – töltsük le ezt a kezelő programot, és látni fogjuk a változást!

 • Moonshine

  moonshine A Moonshine egyike a legkedveltebb és legsikeresebb ikongyűjteményeknek, amelyeket Android készülékeken futtathatunk. Az okostelefon alapértelmezett készletei sokak számára unalmasak lehetnek. Nekik kínál egyszerű és könnyen kezelhető megoldást a Moonshine applikáció. Nincs szükség másra, csupán az alkalmazás telepítésére, és a konfigurálás után már élvezhetjük is a megváltozott látványt. A Moonshine appal kihasználjuk az Android rendszer egyik legnagyobb előnyét a személyre szabást.

 • Nova Launcher

  nova-launcher A Nova Launcher alkalmazással szép és egyedi külsőt adhatunk a mobilképernyőnknek. Bármilyen androidos készülékkel ingyenesen telepíthetjük ezt az appot. Cseréljük le az ikonjainkat, frissítsük a kezdőképernyőt, változtassunk az ikonok elrendezésén, helyezzünk ki a felületre gyorsindítókat – a Nova Launcher applikációval teljesen felügyelhetjük és irányíthatjuk a mobilunkat. Alakítsuk a saját igényeinkhez az okostelefont, találjuk meg, nekünk hogyan praktikus! Töltsük le most, és nézzük meg, mennyire igényes app!

 • Opera Max

  opera-max Az Opera Max ingyenesen telepíthető app megoldja tárterület problémánkat: az adatforgalomra többé nem kell, hogy gondunk legyen, mert az alkalmazás elvégzi helyettünk a feladatot. A legnagyobb probléma általában a telefon tárhelye körül adódik, nem tudjuk, hogyan és melyik alkalmazással is spóroljunk. Megtarthatjuk a kedvenc app-jainkat, az Opera Max megtakarítja a helyet az okostelefonon, így nem kell lemondani több hasznos alkalmazásról, de a zenehallgatás és a képnézegetés, felöltés, megosztás is elérhető marad.

 • QR Droid

  vonalkod-qr-scanner A QR Droid egy nagyszerű QR kódolvasó alkalmazás Android telefonokhoz! A QR kódok egyre népszerűbbé és elterjedtebbé váltak, így egyértelmű igény mutatkozott a hozzájuk passzoló mobilalkalmazások elkészítésére. A QR Droid egyike a legsikeresebb és legismertebb QR kódolvasó applikációknak, amelyet áttekinthető és kényelmes felülete tesz igazán népszerűvé. Mindeközben a QR kód egyre praktikusabbá válik, ma már sok területen alkalmazzák ezt a kétdimenziós vonalkódot.

 • Raindrop.io

  raindrop A Raindrop.io ingyenes applikáció arra szolgál, hogy egy helyre gyűjthessük össze a kedvenceket, majd pedig szinkronizálhassuk őket. Böngészés könyvjelzővel – manapság szinte elképzelhetetlen, hogy a böngészés könyvjelző nélkül történjen meg. Míg régen a könyvjelzőket papírlapokhoz használtuk, hogy megjegyezzük hol tartunk, ma már mobiltelefonokra töltünk le alkalmazásokat ahhoz, hogy megcímkézzük kedvenc internetes oldalainkat és tartalmainkat.

 • RAR

  rar A RAR ingyenesen letölthető alkalmazással most okostelefonnal és táblagéppel is tömöríthetünk fájlokat. Fotózzunk, amennyit csak szeretnénk, mentsünk el számos videót. Ugyanis, ha ezt a népszerű app-ot telepítjük az Android-készülékünkre, nem kell aggódnunk a fájlküldésnél, mert sokkal gyorsabban továbbíthatjuk a tömörített változatot. Továbbá létrehozhatunk RAR és ZIP archívumokat, de az app alkalmas többféle formátum kibontására is.

 • Stopper

  stopper A Stopper a Jupiter Apps legújabb fejlesztése, amely egy kiváló ingyenes alkalmazás androidos készülékekre. Rendkívül letisztult, egyszerű formák jellemzik a felületet, amely nem csak sugallja, de garantálja is a megbízhatóságot. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, bármilyen esemény mérésére praktikus, akár a konyhában, akár a sportpályán töltjük az időt. Főzés, sport, játékok, de munkafeladatok teljesítményeinek összehasonlítására is alkalmas. A stopper továbbá időzítőként is alkalmazható.

 • TrueCaller

  truecaller A TrueCaller híváskezelő egy rendkívül okos alkalmazás, amely ingyen telepíthető Android és iPhone készülékre és táblagépekre is. Könnyedén indíthatunk kimenő hívásokat és azonosíthatunk bejövőket, az app legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy blokkolja az ismeretlen és kéretlen számokat. Teljes körű biztonságot nyújt, és probléma nélkül kezelhető, szép felületet kapunk, ha a Truecallert választjuk. Valljuk be, egyre kevesebb ismerősünk telefonszámát tudjuk fejből, de miért is jegyeznénk meg.

 • Tv távirányító

  taviranyito A Tv távirányító ingyenes alkalmazással az okostelefon egy mozdulattal távirányítóvá változik! Akár a konyhából is csatornát válhatunk a nappaliban elheverő televízión. Ugyanis wi-fi segítségével akárhonnan vezérelhetjük a digitális televíziónk műsorát, mert az alkalmazás felülete leegyszerűsítve tartalmazza a távirányító funkcióit is. Interneten keresztül WIFI csatlakozást követően tökéletesen működik az app, nem kell hozzá különösebb szakmai ismeret. A Telekom távirányító appot már nem fejlesztik, így univerzális megoldásokkal helyettessíthetjük.

 • Voice Recorder

  voice-recorder A Voice Recorder app segítségével már okostelefonnal, vagy akár táblagéppel is kiváló felvételeket készíthetünk el. Dokumentáljunk előadásokat, kapjuk elő a telefont a kedvenc együttesünk koncertjén, vagy csak diktáljuk le magunknak a fontos információkat – az így létrehozott hangfájlokat kiváló színvonalon érhetjük el. Az app jó minőségű felvételt készít, megfelelő hangerővel! Mindenki mobilján ott a helye ennek az apró, ám mégis nagyon hasznos Voice Recorder alkalmazásnak!

 • Vonalzó

  vonalzo A Vonalzó alkalmazás tökéletes arra az esetre, ha egy pontos és stílusos mérőeszközre van szükségünk. Ráadásul elég csak telepíteni az Android telefonunkra ezt a programot, és bárhova magunkkal vihetjük. Mindegy, hogy centiméterben vagy inchben van szükségünk az értékre, a telefonunk kijelzőjén mindkét mértékegységet egy időben láthatjuk. Az átváltást is nyugodtan rábízhatjuk a Vonalzó alkalmazásra. Ezt a mérőeszközt biztosan nem hagyjuk majd otthon, hiszen a zsebünkben mindig elfér – és még szép is!

 • Zseblámpa

  zseblampa A Zseblámpa olyan alkalmazás, amelyet bárki letölthet az okostelefonjára. A legátlagosabb hétköznapi helyzetekben bosszankodhatunk, hogy nincs nálunk zseblámpa. Például esténként ajtónyitáskor, sötétben. Szinte biztos, hogy nagyon kevesen hordanak maguknál hagyományos világító eszközt. Az androidos készülék viszont kézenfekvő megoldás: különféle fényforrásaival és eltérő színű fényeivel praktikus eszköz életünkben. Akitől távol áll a gondolat, miszerint a vakuból lesz a legjobb lámpa, itt az ideje, hogy letöltse ezt az appot.

Jelenlévők

Oldalainkat 24 vendég böngészi