TextArt

textart A TextArt egy képszerkesztő alkalmazás, amellyel szövegeket helyezhetünk rá képeinkre. A ZipoApps által fejlesztett appot Android okostelefonra lehet telepíteni. A TextArt app segítségével könnyedén alkothatunk kreatív és egyedi képeket, amelyeket megoszthatunk barátainkkal, családtagjainkkal. Temérdek szöveg effekt és átalakítási lehetőséget találunk az alkalmazásban, így bármilyen ötletünket valóra válthatjuk. A képek átalakítása pofon egyszerűen megy, bárki tudja gond nélkül használni.

Gyártó:
Megnevezés: TextArt
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 1 075
Kategória: Eszközök
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a TextArt?

Azok számára, akik szeretnének egyedi és kreatív képeket alkotni és fotóikat szövegekkel felruházni okostelefonjukon, a TextArt app tökéletes választás. A szöveg effektek és formázási lehetőségek széles skálája lehetővé teszi, hogy kreativitásunk szárnyaljon és egyedülálló képeket hozzunk létre. A TextArt alkalmazás segítségével különböző szöveges effekteket és formázásokat alkalmazhatunk a szövegeinkre, mint például dőlt, áthúzott, aláhúzott és kiemelt szöveg. Továbbá hozzáadhatunk képeket és emotikonokat is a szövegeinkhez, valamint választhatunk a rendelkezésre álló szín- és betűtípus-variációk közül. Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatjuk a létrehozott szöveges képeinket különböző platformokon, mint például a Facebook, Instagram és WhatsApp.

TextArt app használata

A TextArt alkalmazás telepítése után az alkalmazás ikonját megnyomva indítható el. Az ingyenes verzió reklámokkal van tele, de lehet kérni azok eltávolítását előfizetés fejében, amikor még több funkciót biztosítanak számunkra. A TextArt app használata nagyon egyszerű, első lépésként válasszuk ki a képet, amelyen szeretnénk dolgozni. A főképernyőn található "Create" gombbal hozhatunk létre új képeket vagy a "Gallery"-vel meglévő képeket módosíthatunk. Hozzáadhatunk szöveget a képhez, majd a szöveget szerkeszthetjük, formázhatjuk és pozicionálhatjuk százféleképpen. Az appban található különböző betűtípusok és színek közül is választhatunk, illetve szöveg effektek, mint például a lekerekített szöveg, a szöveg árnyék, a szöveg dőlés és a szöveg kiemelés segítségével kreatív szöveges képeket hozhatunk létre, így a kép még személyesebbé tehető. A végén elmenthetjük a képet a telefonunkra, vagy megoszthatjuk a közösségi oldalakon.

textart-1
text art generator, text art online.
textart-2
textart app, text art app free.

Ha szeretnénk egy könnyen használható és sokoldalú appot a képalkotáshoz, a TextArt appot ajánljuk.

Nézd meg videón is

TextArt - Add Text To Photo szövegből kép, tovább az Android letöltés oldalra.