Total commander

total-commander A Total commander az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás, amely android és iphone készülékekre ingyen letölthető. Az asztali számítógép után már az okostelefonunkat is rábízhatjuk erre app-ra. A kétpaneles fájlkezelő 20 évvel ezelőtt indult útjára. Könnyed és gyors felhasználása csak megerősítette piacvezető szerepét. A beépített funkciókkal a felhasználók valóban könnyen eligazodnak a telefonon tárolt adatok, képek, zenék között.

Gyártó:
Megnevezés: Total commander
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 7 938
Kategória: Eszközök
Értékelés:
3.1 (8 értékelés)

Mi a Total Commander?

A Total Commander kiválóan bánik az okostelefonra telepített applikációkkal. A segítségével áttekinthetők és könnyen rendszerezhetők azok a programok, amelyekre valóban szükségünk van. Áthelyezhetünk, törölhetünk, másolhatunk - az utóbbit összetett módon is képes kivitelezni, vagyis egyetlen művelettel több célhelyre is átmásolja a kijelölt tartalmat. A fájlkezelő alkalmazás támogatja a ZIP, ARJ, LZH, RAR formátumokat. A tömörített állományok tartalmát is megmutatja. Ezek alapfunkciók pedig bővíthetők ingyenes pluginokkal. Emellett multimédiás lejátszót is találunk a Total Commanderben, zeneszámhallgatáshoz nem is kell elhagynunk a programot. Az okostelefonon futó alkalmazás pontosan olyan jól átlátható és praktikus, mint számítógépes változata - a segítségével bárhol, bármikor rendszerezettséget vihetünk a telefonunk életébe!

Total commander használata

A Total Commander könnyen elérhető alkalmazás. Az ingyenes letöltés után máris nekiláthatunk a fájlok pakolgatásának, a felesleges adatok törlésének. Vagy kiválaszthatunk egy videó fájlt, nem kell elhagynunk az alkalmazást ahhoz, hogy megnézzük, mert a Total Commander támogatja a multimédiás fájlok lejátszását. Az app nyitófelületén találjuk a mobilunk rendszerezett adatállományát, elkülönülnek többek között a fényképek, az SD-kártya, a telepített alkalmazások, a letöltött fájlok. Az aktív paneleket több féleképp rendszerezhetjük, a méret mellett még kiterjesztés vagy dátum/idő szerint is listázhatunk.

total-commander-2
total-commander-3

A felület alsó részén keresztül használhatjuk a Total Commander közvetlen funkcióit. A menüsor ikonjai adnak eligazítást a parancsok között. A miután kijelöltük a tartalmat (a fájl ikont kell érinteni), adhatjuk meg, hogy milyen műveletet végeznénk el. Másolni például Wifi-n keresztül avagy Bluetoothal lehetséges. Mivel az alkalmazás a mobilunk teljes információját listázza, különösen praktikus a Keresés menüpont. A fájlokat méret, szöveges rész vagy a mentés időpontja alapján azonosíthatja be a Total Commander. A fájlkezelővel tehát magabiztosan használhatjuk telefonunkat!

Total Commander - file manager fájlkezelő, tovább az Android letöltés oldalra.