Vicces appok

A legjobb vicces applikációk összehasonlítása, top vicces appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat vicces témakörben.
 • 9GAG

  9gag A 9GAG szórakoztató alkalmazást - mely humorral tölti meg hétköznapjaink - bárki ingyenesen letölthet Android készülékére. Habár angol nyelvű felületről beszélünk, a humor valóban univerzális!A tartalom jelentős része videókból és képekből áll, így bárki felhőtlenül kacaghat a 9GAG-en - feltéve, ha épp nem ő maga a téma! Mindent tud, amit a közösségi oldalak. Interaktív felületén a felhasználók saját maguk töltik fel a böngészhető tartalmat. Vicces GIF-ek, mémek, geekek vagy a cosplay fotók a világ érdekes arca.

 • Camera360 Funny Stickers

  camera360 A Camera360 Funny Stickers alkalmazással most kiváló minőségű fotókat lőhetünk, azonban ennél is többet tud ez az izgalmas fejlesztés. Szerkeszthetjük a képeket, számos filter közül választhatjuk ki a legjobban passzolót. A klasszikus matricáknak helyett pedig felfrissült, gazdag kínálat vár bennünket. A Camera360 Funny Stickers neve is árulkodó: igazi kihívás lesz végigpróbálgatni az app matrica-gyűjteményét. Ragasszunk bajszot, húzzunk fel napszemüveget.

 • Cartoon Camera

  cartoon-camera A Cartoon Camera app az egyik legmenőbb fényképezős alkalmazás. Töltsük le okostelefonra vagy táblagépre ezt merőben újszerű alkalmazást, és valóban másképp látjuk majd a világot. A felületen elhelyezett fényképező gombbal rajzszerű kinézetet adhatunk környezetünknek. Nemcsak a tárgyakat varázsolhatjuk mesebelivé, vagy épp a mérnöki precizitás idéző hangulatúvá, hanem mi magunk is hősi szerepbe kerülhetünk. A Cartoon Camera valós idejű rajzfilmhatást biztosít a felhasználóknak.

 • Colorfy - Coloring Book Free

  colorfy A Colorfy - Coloring Book Free alkalmazás olyat tud, amit már el is felejtettünk: az ingyenesen telepíthető színezővel újra megtalálhatjuk az egyik legjobb stresszoldást és relaxációt. És mindehhez nem kell több, csak az androidos készülékünk, de iPhone-ra is letölthetjük a kreatív rajzokat. Álmodjuk meg, válasszuk ki, színezzük át a felületeket – már internetkapcsolat sem kell hozzá. Gondoljuk újra saját elképzelésünk alapján a híres festményeket is! A Colorfy – Coloring Book Free most egy mozdulattal elérhető!

 • Comica

  comica A Comica egy nagyon könnyen használható, Android és iPhone mobiltelefonra letölthető mobil app, amely bár ingyenes, de természetesen itt is a rendelkezésünkre áll hogy extra funkciókért, szűrőkért kinyithassuk a pénztárcánkat, aminek segítségével a telefonunk galériájában található, vagy az épp most készülő fényképeket tudjuk, különböző stílusban rajzzá vagy akár képregény kockává alakítani, ahogy a hangulatunk vagy épp játszi kedvünk tartja.

 • Dice 3D

  dice3d A Dice 3D app egy kitűnő és szép megoldás, hogy végre ne jelentsen gondot, ha mégsem találjuk a kockát. A kis méretű alkalmazást bárhova magunkkal vihetjük, hiszen csak az okostelefonunkat kell előkapni, és már indulhat is a játék. Rázzuk meg a készüléket, mintha a markunkban szorongatnánk a dobókockákat, és, ha hirtelen megállítjuk, azok máris „landolnak”. Még a dobás hangját is beleépítették a fejlesztők, hogy valóban élethű élményben lehessen részünk.

 • Face App

  faceapp A Face App olyat tett, amelyet eddig még egy fényképezés applikáció sem, nem véletlenül vált az egyik legismertebb kiegészítő programmá. Android- vagy iOS készülékkel ingyenesen használhatjuk ezt a nagyon vicces appot. Igazán eredeti módon és okosan manipulálja a fotókat: töltsünk fel a felültre egy fényképet, és nézzük meg, mi történik! Vajon milyen lenne az arcunk, ha történetesen a másik nemhez tartozóan születünk meg? Idős korunkban hány ráncot számolhatunk meg magunkon? A FaceApp minderre választ ad – igen humoros módon!

 • Google Play játékok

  google-play-games A Google Play játékok alkalmazással már az Android-készülékekre is letölthetőek a legnépszerűbb játékok. Vágjuk zsebre az okostelefont, táblagépet, és utazás közben, vagy épp a szabadidőnkben folytassuk a kedvenc pályánkat a kedvenc karakterünkkel, találjunk ki újabb megoldásokat az ügyes ellenfelekkel szemben! Most már bárhol és bármikor új rekordokat állíthatunk fel a népszerű Google Play játékokal. Ha nem az akciójátékért rajongunk, rengeteg stratégiai és a sport téma közül választhatjuk ki a következő kedvencünket.

 • iKeyboard

  ikeyboard Az iKeyboard alkalmazásnak köszönhetően lehet izgalmas és vicces is a pötyögés, most búcsút inthetünk az unott üzenetküldéseknek. Az ingyenes app-pal több mint 100 kreatív téma közül választva alakíthatjuk saját igényünkhöz a billentyűzetet. Böngésszük át a rendkívül színes kínálatot, ahol az állatos, animációs képek mellett sok vidám hangulatú hátteret is találunk. Társítsunk ikonokat és GIF-eket az üzenetekhez, keressük meg a legjobb billentyűzet hangokat, válogassunk a rendkívüli betűtípusok közül.

 • Moonshine

  moonshine A Moonshine egyike a legkedveltebb és legsikeresebb ikongyűjteményeknek, amelyeket Android készülékeken futtathatunk. Az okostelefon alapértelmezett készletei sokak számára unalmasak lehetnek. Nekik kínál egyszerű és könnyen kezelhető megoldást a Moonshine applikáció. Nincs szükség másra, csupán az alkalmazás telepítésére, és a konfigurálás után már élvezhetjük is a megváltozott látványt. A Moonshine appal kihasználjuk az Android rendszer egyik legnagyobb előnyét a személyre szabást.

 • Névnapok

  nevnapok A Névnapok praktikus alkalmazás, segít abban, hogy ne felejtsük el barátaink névnapját! Bárki ingyenesen letöltheti okostelefonjára. A száguldó hétköznapokban még akkor is szórakozottak vagyunk, ha előző nap, vagy épp reggel, ébredéskor még pontosan tudtuk, mely rokonunk vagy barátunk ünnepli a névnapját. A Névnapok alkalmazással elkerülhetőek a kellemetlen pillanatok. Sőt, időben értesülve apróságokkal is meglephetjük a családtagjainkat, ismerőseinket.

 • Origami

  origami Az Origami alkalmazással bárki eljuthat a legegyszerűbb papírhajtogatástól a japán művészetig, ingyenesen letölthető Andorid készülékekre. A papírhajtogatás művészete több évszázados, sőt évezredes múltra tekint vissza. A Step by Step Origami alkalmazás segítséget jelent, hogy ezt a kivételes tudományt megismerhessük, illetve gyakorolhassuk. Az applikáció ingyenesen letölthető, tehát bárki számára szabadon hozzáférhető, ha rendelkezik megfelelő készülékkel. Művészetkedvelőknek mindenképpen ajánlott kipróbálni, mert sok kivételes percet szerezhet!

 • Recolor Coloring Book

  recolor A Recolor - Coloring Book ingyenes kifestős alkalmazás az egyik legszínesebb és legigényesebb módja a kikapcsolódásnak. Oldjuk a mindennapos stresszt a gyerekek kedvenc időtöltésével, töltsük le androidos készülékre vagy iPhone-ra a kreatív színező alkalmazás. Több mint 1000 egyedi kép vár arra, hogy a saját ízlésünk szerint keltsük életre. Már több millióan választották maguknak a Recolor – Coloring Book-ot, hogy a rohanásban egy kicsit megpihenjenek. 100% jókedv és kreativitás, minden nap egy újabb feltöltött képpel!

 • TextArt

  textart A TextArt egy képszerkesztő alkalmazás, amellyel szövegeket helyezhetünk rá képeinkre. A ZipoApps által fejlesztett appot Android okostelefonra lehet telepíteni. A TextArt app segítségével könnyedén alkothatunk kreatív és egyedi képeket, amelyeket megoszthatunk barátainkkal, családtagjainkkal. Temérdek szöveg effekt és átalakítási lehetőséget találunk az alkalmazásban, így bármilyen ötletünket valóra válthatjuk. A képek átalakítása pofon egyszerűen megy, bárki tudja gond nélkül használni.

Jelenlévők

Oldalainkat 104 vendég böngészi