CM Locker

cm-locker A CM Locker most ingyenesen érhető el az okostelefonokra és a táblagépekre. Egyszerű, gyors és megbízható ilyen egy jól működő biztonsági alkalmazás. A képernyőzár erőssége azonban nemcsak a magas szintű készülék- és adatvédelem, a CM Locker-rel személyre szabhatjuk a mobiltelefonunk, és további számos fontos funkciót egyesít magában. Eltávolítja a fájldarabokat, hogy a gyakori adatforgalommal keletkező szemét ne lassíthassa le az Androidot. De folyamatosan monitorozza az akkutöltöttséget, az időjárás előrejelzéseken túl az események emlékeztetőit is jól kezeli.

Gyártó: Cheetah Mobile
Megnevezés: CM Locker
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 212
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a CM Locker?

Az egyik legmagasabb szintűre értékelt képernyőzárat kínálja ingyen a CM Locker alkalmazás. Már többféle módon is beállíthatjuk a jelszó kérést, hogy megfelelő védelmet kapjon az illetéktelen kezekbe kerülő okostelefonunk. A többszintű biztonsági intézkedések egyik legpraktikusabb funkciója a lefényképezés: a helytelen jelszó többszöri beírójáról fotót készít a saját készülékünk, így könnyebben leleplezhetjük a kukkolót. A CM Locker alkalmazás remekül kezeli még a zenelejátszást is, valamint a zárolt felületen keresztül is lehetőséget biztosít a gyors hozzáférésre. Így azonnal válaszolhatunk a Facebook-, Viber-üzenetekre, WhatsApp-beírásokra is. Praktikus eszközkészletben is kiemelkedő: a felületen megtaláljuk a zseblámpát, számológépet, fényerő szabályozót. A CM Locker fejlesztői valóban gyakorlatias appot adtak ki a kezükből. Ha ezt az applikációt töltjük le, egy sokoldalú fejlesztéssel egyaránt garantálhatjuk a biztonságot és a praktikus, kényelmes kiegészítőket!

CM Locker használata

Töltsük le most a CM Locker appot, hogy személyes adatainkat, fotóinkat biztonságban tudhassuk. A képernyőzár funkción túl lehetőséget ad arra is, hogy a privát tartalmainkat elrejtsük ezzel a csupán 4 Mb-nyi nagyságú app-pal. Kicsi, de gyors és hatékony. A Battery Doctor készülékgyorsító funkcióval kevesebb memóriát veszünk igénybe telefonhasználat közben, ami például jótékonyan hat az akkumulátor töltöttségére. A CM Locker egyébként mindig felhívja a figyelmet az erősen merítő alkalmazásokra. Nagy eséllyel elkerülhetjük tehát, hogy csak utólag tudatosuljon bennünk, töltőre kellett volna kapcsolni a mobiltelefonunkat.

cm-locker-1
cm-locker-2

Figyeljük meg, mennyire letisztult és átlátható az applikáció felülete! A telepítést követően már nincs szüksége újabb frissítés várakozásra sem. Több millió felhasználó bizonyítja, hogy világszínvonalú biztonságot nyújt ez a képernyőzár alkalmazás. A launcherek között is vezető védelmi app felületéről könnyen kezelhetjük a zenei fájlokat, a szöveges üzeneteinket. Az emlékeztetők is hasznos szerepet töltenek be, nem mellesleg a telepítőcsomaggal járó zseblámpa, kalkulátor és egyéb kiegészítők is. A CM Locker app gyors és védett Android készüléket garantál!

Tovább az android letöltés oldalra.