Asteroids 3D

asteroids3d Az Asteroids 3D alkalmazással a világűrt varázsolhatjuk a mobiltelefonunk képernyőjére. Eredeti és gyönyörű az app: a kisbolygók mozgása végtelenített. A fejlesztők most nem egy villogó, gyenge kivitelezésű univerzum-képet adnak a kezünkbe, hanem minőséges és elámító grafikát. Az Asteroids 3D vizualitása már több tízmillió felhasználót meggyőzött arról, hogy az appot érdemes letölteni. A háttérképek között is különleges helyet elfoglaló aszteroidák akár a kedvenc színűnkben is beállíthatóak, de igazíthatjuk a pillanatnyi hangulatunkhoz is a száguldó, kerengő kisbolygókat.

Gyártó:
Megnevezés: Asteroids 3D
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 126
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
4.0 (2 értékelés)

Mi az Asteroids 3D?

Az Asteroids 3D applikáció az egyik legnépszerűbb háttérkép alkalmazás, a folyamatosan mozgó égitesteknek köszönhetően egyedi és dinamikus képernyőre tehetünk szert. A relaxáló zöld mellett a hideg érzetet keltő kéken túl minden színt megtalálunk a fejlesztés beállításainál. Szabályozhatjuk a bolygók számát, és az is rajtunk múlik, kerengő pályára állítjuk-e, vagy a világvége hangulatot idéző sebes becsapódást választjuk. A különböző témákat most a telefon mozgatásával is összehangolhatjuk: a giroszkópos mozgás funkciójával a háttérkép aszteroidái a kézmozdulatokat követve alakítják ki a pályájukat az univerzumban. Az app kétségtelenül az egyik legszebb háttérkép fejlesztés, amelyet minden űr-szerelmesnek látnia kell. De kiváló nyugtató, avagy inspiráló háttérnek is, hiszen az állandó mozgásban levő kép igazán remek látvány mindenkinek.

Asteroids 3D használata

Az Asteroids 3D alkalmazással könnyedén elrugaszkodhatunk a Földtől. Hihetetlenül népszerű ez az ingyenesen letölthető app, amely erőssége, hogy folyamatosan mozgó háttérképet biztosít. Az okostelefonok így magas színvonalú vizuális élményt nyújtanak ezzel az applikációval. A telepítést követően azonnal aktiválható az Android készüléken. Egy pillantás alatt elámít bárkit. Az Asteroids 3D háttérképei mind egy konkrét színhez kötődnek. A mozgó felületre koppintva hívhatjuk elő a beállításokat, ahol a lehetőségek közül a nekünk tetszőt állíthatjuk be.

asteroids3d-1
asteroids3d-2

Amint látjuk, az aszteroidák száma és gyorsasága is szabályozható. Reptessük meg a kisbolygókat, vagy vegyük vissza lazító, relaxáló hangulatúra a sebességet. A felületen itt találjuk meg a giroszkópos mozgás funkciót is. Ha ezt aktiváljuk, a kisbolygók „tánca” az okostelefon térbeli mozgását fogja majd lekövetni. Rendkívül szép és izgalmas app az Asteroids 3D. A képernyő lapozása különösen magas felhasználói élményt nyújt az áttűnő grafikával. A minőséges alkalmazás, habár folyamatos mozgásban tartja a háttérképet, mégsem akkumulátor-gyilkos, a hasonló appokhoz viszonyítva különösen kevés energiát igényel. Legyen ez a következő alkalmazás, amit telepítünk a mobilunkra!

Asteroids 3D live wallpaper háttérképek, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 82 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura