Hola Launcher

hola-launcher A Hola Launcher egy speciális megoldás azok számára, akik rendkívül kicsi és gyors launchert keresnek. Az Android operációs rendszer egyik nagy előnyét a testre szabható megoldások jelentik, ezek némelyike viszont nem lenne elképzelhető launcher alkalmazás nélkül. 1 MB tárhelyigényével rendkívül erőforrás kímélő megoldást kínál; mivel a többi hasonló applikáció ennek a sokszorosát követeli. Érdemes még megjegyezni, hogy a Hola Launcher app az Android 2.3+ verziós eszközeit támogatja, így gyakorlatilag minden felhasználó számára egyedi megoldást jelent.

Gyártó:
Megnevezés: Hola Launcher
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 389
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Hola Launcher?

A Hola Launcher app valóban különlegesnek nevezhető a saját kategóriájában. A legnagyobb előnye a már említett gyorsaság és az apró méret, emellett a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek az adatbiztonságra is. Az elsődleges cél egy olyan Android alkalmazás létrehozása volt, ami rendelkezik mindazokkal az előnyös tulajdonságokkal és funkciókkal, amivel a nagyobb versenytársai, mégis kicsi és gyors maradhat. Ma már biztosan állíthatjuk, hogy a Hola Launcher app megfelelt ezeknek a követelményeknek: a felhasználók szinte kivétel nélkül pozitívan értékelik, ráadásul a csillagozott értékelések tekintetében is igen előkelő helyet foglal el. A Hola Launcher telepítése kötelező az igényes és ötletes megoldásokat kedvelőknek!

Hola Launcher használata

A Hola Launcher ingyenesen letölthető alkalmazás. A telepítést követően azonnal tapasztaljuk, hogy a készülék megszokott gyorsasága megmarad, nincs sebesség vesztés, mint azt több launcher esetében kénytelenek vagyunk megtapasztalni. Mivel a Hola Launcher olyan alapvető és szükséges funkciókat tesz elérhetővé, amelyek a mindennapi felhasználói szokás részei, így az alkalmazás szükségessége könnyen alátámasztható. Ha pedig fontos a gyorsaság, akkor miért ne épp ezt a launchert választanánk? Ráadásul nagyon szép is az Hola Launcher!

hola-launcher-1
hola-launcher-2

A Hola Launcher segítségével gyorsan és egyszerűen testre szabható az okostelefon, így a saját ízlésünkkel alakíthatjuk a lehetőségeket. Választhatunk különböző ikongyűjteményeket és háttérképeket közül. Ezek kombinációjával, illetve a Hola Launcher funkcionális lehetőségeivel olyan megoldásokat aktiválhatunk, amelyek teljesen személyre szabott felhasználói élményt biztosítanak a számunkra. A Holo Launcher ICS launcher több tekintetben előnyösebb választást jelenthet a bőrözött ADW-nél, ráadásul a stabilitás tekintetében sem mutat semmilyen megingást.

Hola Launcher - Theme, Wallpap mobil optimalizálás, tovább az Android letöltés oldalra.