Nova Launcher

nova-launcher A Nova Launcher alkalmazással szép és egyedi külsőt adhatunk a mobilképernyőnknek. Bármilyen androidos készülékkel ingyenesen telepíthetjük ezt az appot. Cseréljük le az ikonjainkat, frissítsük a kezdőképernyőt, változtassunk az ikonok elrendezésén, helyezzünk ki a felületre gyorsindítókat – a Nova Launcher applikációval teljesen felügyelhetjük és irányíthatjuk a mobilunkat. Alakítsuk a saját igényeinkhez az okostelefont, találjuk meg, nekünk hogyan praktikus! Töltsük le most, és nézzük meg, mennyire igényes app!

Gyártó:
Megnevezés: Nova Launcher
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 089
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Nova Launcher?

Mindannyian rendezett és vonzó felületű okostelefont szeretnénk, sok launcher azonban a beállításokért cserébe kénytelen lassítani a telefonhasználatunkat. A Nova Launcher app azonban tarja a tempót! Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb alkalmazás, okos és letisztult. Teljesen a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk a mobilunkat, miközben végig a kezünkben marad az irányítás. Most a háttérszínek mellett az ikonok árnyalatán is változtathatunk, testre szabhatjuk a görgetőket és a widgeteket. A Nova Launcher kifinomultan kezeli a biztonsági mentést és a visszaállítást. Az egyik legszebb és legmodernebb app a launcherek kínálatában. Pörgessük át a beállításokat, böngésszünk a funkciók között, hogy a végeredménnyel elégedettek lehessünk. Ilyen app-pal az Android használat élményét is felturbózhatjuk. Az ingyenesen telepíthető Nova Launcher jó döntés, ha profi arculatra vágyunk.

Nova Launcher app használata

Igényes és professzionális, ezért kiemelkedő a Nova Launcher a személyre szabó applikációk között. Telepítsük ezt a rendkívül kicsi programot, és máris új felületet adhatunk az okostelefonunknak. Nemcsak a külső jegyeket változtathatjuk meg, a színeken, háttereken és árnyalatokon túl az app a mobilhasználatot is optimalizálja. Rendkívül gyorsan böngészhetünk, az oldalsöprések sem akadoznak, ha ezt használjuk. Magas minőséget kínál – nagyon szép dizájnnal. Állítsuk be a magyar nyelvű menü segítségével a kívánt funkciót, és máris szemmel látható a különbség, a mappák elrendezése, vagy épp az ikonok háttere.

nova-launcher-1
nova-launcher-2

Az egyik legegyszerűbb launcher ez az app, mégis a legokosabbak közé soroljuk. Részletes beállításokat végezhetünk vele, még a betűtípust és a méretet is mi határozzuk meg. Címkét szeretnénk hozzárendelni az ikonhoz? Most a Nova Launcher-rel megtehetjük. Aktiváljuk a menüben a címkehasználatot, és máris átláthatóbbá válik a képernyőnk. Állítsunk be egyedi hátteret, cseréljük le a képernyővédőnk – ezzel az app-pal szép megoldások közül válogathatunk, ráadásul mindezt ingyenesen. Már a testreszabás is élmény lesz!

Nova Launcher személyreszabás, tovább az Android letöltés oldalra.