ZEDGE

zedge A ZEDGE ingyenesen letölthető app személyre szabja az okostelefonunkat, és az igazi erőssége, hogy vele igazán változatossá tehetjük a csengőhang-készletünket! Verhetetlen tehát a csengőhang-gyűjtemény, de ez az app nyújtja a jelző- és figyelmeztető hangok legváltozatosabb kínálatát is. Kitűnő keresési felülettel böngészhetünk a legszebb és legújabb mobilhangok, háttérképek, ikonok között, és még a szabad időnkhöz is tartalmas játékokat kínál a ZEDGE alkalmazás! Itt az ideje lecserélni a régi csengőhangokat.

Gyártó:
Megnevezés: ZEDGE
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 7 631
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a ZEDGE app?

A ZEDGE alkalmazás igazán színessé teszi az Android és iPhone készülékünket. Töltsük le, és máris pörgethetjük a hatalmas választék lehetőségeit. Zavarba ejtően széles a csengőhang-kínálat, de a figyelmeztető- és jelzőhangokat is érdemes ebből készletből felújítanunk a mobilunkon. Egy jól eltalált csengőhang szinte újjá varázsolja a készülékünket. A ZEDGE app azonban a háttérképekről is gondoskodik. A piacvezető launcher segítségével elmenthetjük a kedvenceinket, így később is egy helyen találjuk majd meg a nekünk tetsző beállításokat. Ez az applikáció valóban alkalmas arra, hogy végre beújítsunk, cseréljük le a megszokott ikonokat, jelzőhangokat, képeket, és ingyen juthatunk hozzá egy „új” okostelefonhoz. Mindehhez nincs is másra szükségünk, csak a ZEDGE-re. Bizonyosan kellemesebb hangulatban találnak bennünket a telefonálók, ha egy dinamikus, vidám vagy karakterünkhöz illő jelzőhangot telepítünk a készülékre.

ZEDGE használata

Unjuk már a csengőhangunk? A ZEDGE alkalmazás óriási kínálatában biztosan megtaláljuk azt, amivel feldobhatjuk a mobilozás élményét. Mindenképp töltsük le ezt az appot, ha fel szeretnénk rázódni a megszokottságból. Böngésszük át a kínálatot és válasszuk ki a legjobbat. Megjelölhetjük kedvencként is, vagy elmenthetjük későbbre egy saját listába gyűjtve a nekünk tetszőeket. Valószínűleg függőséget okoz ez a remek app, ha elmerülünk a kínálatában – rövid távon mindenképp számolnunk kell vele!

zedge-1
zedge-2

A népszerű launcher mindent tud, ami színesebbé teheti az okostelefonozást. Vizuális- és audio- kínálatával bármikor lecserélhetjük a régi dallamokat. Találjunk magunknak egy új zeneszámot, egy új darabot, amit könnyedén és gyorsan aktiválhatunk az applikáció segítségével. Ilyen szórakoztató aligha volt a telefon személyre szabása. Használjuk ki a lehetőséget, ne elégedjünk meg a szűkös kínálatú, és legtöbbször, sajnos, egyhangú gyári beállítások lehetőségével. A ZEDGE app-pal most egy helyen találunk meg mindent a mobiltelefonunk felfrissítéséhez. Töltsük le, és merüljünk el benne!

ZEDGE Wallpapers & Ringtones csengőhangok és háttérképek, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.