Háttérkép HD

hatterkep-hd A Háttérkép HD ingyenes app-pal megkereshetjük a hangulatunkhoz vagy a személyiségünkhöz leginkább illő képet, és azonnal beállíthatjuk be háttérképként. Ha fontos számunkra, hogy gyors, biztonságos Androidos készüléket vegyünk kézbe, tegyük magasra a mércét a képernyő megjelenésével kapcsolatban is. Hiszen a tekintetünk legtöbbször a mobil felületével találkozik. Ez a HD minőségű háttérképeket biztosító alkalmazás könnyen a kedvencünk lesz: keressük meg, válasszuk ki, szerkesszük meg, állítsuk be a legjobb képet.

Gyártó:
Megnevezés: Háttérkép HD
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 612
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Háttérkép HD?

Több mint 8000 darab kép között böngészhetünk a magas minőséget kínáló Háttérkép HD alkalmazással. Világszerte nő a felhasználók köre, hiszen a tartalom legnagyobb részét épp magunk a Háttérkép HD-használók töltik fel. Hobbink a fotózás, és elégedettek is vagyunk a végeredménnyel? Hozzuk létre saját profilunkat, majd töltsük fel a pixeleket, hogy mások is gyönyörködhessenek a képeinkben. Jelöljük kedvencnek a nekünk tetszőt, vagy egyszerűen csak töltsük le, állítsuk be háttérképként. Az applikáció fő funkciója, hogy valóban vonzó felülettel lássuk el a képernyőnket, azonban remek lehetőség egyszerűen csak elmerülni a szebbnél szebb képekben. Több mint 30 kategória áll rendelkezésünkre, hogy a keresővel ráakadjunk a nekünk tetszőkre. Sőt, a kedvenceket tovább is oszthatjuk az ismerőseinknek! Számos kategória áll rendelkezésünkre, hogy az app naponta bővülő kínálatán gördülékenyen eligazodhassunk.

Háttérkép HD használata

A szép képernyő ma már nem akkumulátor-gyilkos, a Háttérkép HD alkalmazás képei egyszerre nyújtanak kiváló minőségű képeket és bánnak takarékosan az okostelefon energiaszintjével. A napnyugtáról készült lélegzetelállító háttérképekért cserébe tehát már nem kell óránként töltésre kapcsolni az Android-készülékünket. Telepítsük könnyedén a Háttérkép HD appot, hogy utána hátradőlve kényelmesen böngészhessük át a hatalmas képanyag-bázist. A háttérképek nagymestere ez az alkalmazás, amelynek az erőssége, hogy maguk a felhasználó duzzasztják tovább a csodás fotók mennyiségét. Állatok, épületek, emberek, repülök...de a legnépszerűbb darabokat is egy helyre gyűjti a Háttérkép HD.

hatterkep-hd-1
hatterkep-hd-2

Már 30 különböző kategóriából választhatunk, akár kulcsszó kereséssel is. A megnyitott adatlapokról a képkészítő neve is kiderül, így egy mozdulattal találhatunk rá a nagy valószínűséggel számunkra szimpatikus fotókra. A kedvenceket ne hagyjuk elveszni, azonnal elmenthetjük a felület segítségével. Az alkalmazás már képlevágó funkciót, különböző szűrőket is kínál, hogy kedvünkre való háttérképet szerkeszthessünk meg. Választhatunk a normál mellett teljes, fix vagy görgethető háttérkép beállítást is. Csak az ízlésünk és a fantáziánk szab határt a háttérbeállításoknak, hiszen ez az alkalmazás igazán felhasználó- és akkubarát!

Háttérkép HD (Backgrounds HD) háttérképek, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 37 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura