Átlátszó Wallpaper

atlatszo-hatterkep A Átlátszó Wallpaper ingyenes alkalmazással most az egész világot háttérképként állíthatjuk be. Hogyan is? Bármilyen androidos készülékkel elérhető ez az app, sőt, táblagépre is telepíthető. Válasszuk ki ezt a különleges háttérképet, és a mobilkameránk segítségével a környezetünk lesz a borítókép. Gyönyörű tájon utazunk át? Ne hagyjuk veszni a pillanatot, a jó közérzetünk mellett az Átlátszó Wallpaper app-pal még a mobilunkat is feldobhatjuk! Izgalmas érzés, töltsük le és tapasztaljuk meg!

Gyártó:
Megnevezés: Átlátszó Wallpaper
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 433
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Átlátszó Wallpaper?

Az igényes és szép dizájnt kedvelők szeretni fogják ezt az alkalmazást. De azok is, akik a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb megoldásokat keresik. Az Átlátszó Wallpaper app mindig összhangban marad velünk és az elképzeléseinkkel, mert a különleges beállításának köszönhetően a környezetünk köszön vissza ránk a képernyőről. Az ingyenes app a mobiltelefonunk kameráját használja fel ehhez. Nem varázslat, színtiszta technológia, mégis nagyon nagy élményt nyújt. Szórakoztató és vicces, hogy a telefonunkon is épp az a „valóság” pörög, amit mi szabadszemmel látunk. Húzzuk el tárgyak felett, emeljük magunk elé – nézzünk át rajta, és mindent ugyanúgy figyelhetünk, mintha semmit sem tartanánk a kezünkben. Apró és mókás megoldás, amellyel bármikor jó hangulatba kerülhetünk. És nincs is ehhez szükségünk másra, mint a mobilunkra. Ragadjuk meg a lehetőséget, és nézzünk körbe az Átlátszó Wallpaper app-pal.

Átlátszó Wallpaper app használata

Beállítottuk már az okostelefonunk kijelzőjét, sőt, a gyorsindító ikonokat is elhelyeztük a készüléken? Akkor ideje a főképernyővel is törődnünk. Keressünk egy vidám és szép alkalmazást, amely a háttérképeket egyedi módon kezeli! Az Átlátszó Wallpaper app már készen is áll arra, hogy használjuk. Telepítsük, és lessük meg, mit tud. Pontosabban: nézzünk át rajta. Ez a nem hétköznapi fejlesztés pontosan azt mutatja, amit szabad szemmel is láthatunk, ha a telefont kiemeljünk a nézőterünkből. Az okostelefonunkat szint láthatatlanná teszi, hiszen semmit sem takarunk el vele. Próbáljuk ki! Letöltés után néhány mozdulattal már aktiválhatjuk is.

atlatszo-hatterkep-1
atlatszo-hatterkep-2

Az ágyon heverve chatelünk? Ha abbahagyjuk egy pillanatra, és bezárjuk a beszélgető ablakot, a képernyőn keresztül máris a takaró köszön vissza. Utazás közben, kiránduláskor nagyon mókás a telefon hátterével figyelni a környezetünket. Ilyen egyszerű, mégis vidám applikációt ritkán találunk a kínálatban. Kevés helyet foglal el a telefonunkon, szinte észre sem vesszük – mint ahogyan használata közben magát a készülékünket sem. Garantáltan jókedv generátor, ha valami viccesre vágyunk, töltsük le az Átlátszó Wallpaper alkalmazást!

Transparent Live Wallpaper héttérképek, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 38 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura