GO Launcher

go-launcher A GO Launcher lehetővé teszi, hogy olyan felhasználói felületet használjunk, amely a leginkább megfelel a saját ízlésünknek. Az Android operációs rendszer egyik legnagyobb erőssége az igény szerint testre szabható tulajdonságokban mutatkozik meg; több más alkalmazás mellett ezt a célt szolgálja ez az ingyenes applikáció is. Nemcsak magát a képernyőt, hanem akár a menürendszert is a személyiségünkhöz igazíthatjuk. A GO Launcher használatával tehát elérhetjük, hogy az Android telefonunk minél inkább igazodjon a felhasználói szokásainkhoz, és felületet egyedi módon alakíthassuk ki.

Gyártó:
Megnevezés: GO Launcher
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 949
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a GO Launcher?

A GO Launcher applikáció egy ízig-vérig launcher alkalmazás! Mint a launcher alkalmazások általában, az ingyenes GO Launcher is három fő megoldással szolgál. Mindenekelőtt a segítségével személyre szabhatjuk a homescreen funkcióit. Mivel itt találhatóak a leggyakrabban használt parancsok és ikonok, valamint a widgetek is, így ennek a felhasználói tulajdonságai igen fontosak a kényelmes okostelefonozás érdekében. Másodsorban az úgynevezett dock-ot is meghatározhatjuk a GO Launcherrel, ahol a másodlagos, de gyors elérésű funkciókat tároljuk. Harmadsorban pedig a telepített alkalmazásoknak helyet adó app drawer átalakítása történik ilyen módon. Érdemes tudni, hogy az Android alapértelmezetten is rendelkezik saját launcher-rel, az viszont kevésbé látványos.

GO Launcher használata

A GO Launcher alighanem a világ egyik legkedveltebb launcher alkalmazása. A legnagyobb előnye a rendkívüli testre szabhatóság – gyakorlatilag végtelen megoldás közül választhatunk, hiszen a funkciók használata során a beállítási lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt. A GO Launcher népszerűségét növeli, hogy ezerféle téma közül választhatunk, így könnyedén megtalálhatjuk azt a stílust, ami a leginkább megfelel az ízlésünknek.

go-launcher-1
go-launcher-2

A GO Launcher erőssége, hogy számos más GO-termékkel teljes kompatibilitást mutat, így ezekkel együtt vagy akár mellette is remekül alkalmazható. Ha pedig fejlesztésre vagy javításra van szükség, akkor is kitűnőre vizsgáznak a fejlesztők: gyakorlatilag napi rendszerességgel jelennek meg új frissítések, amelyek gondoskodnak az alkalmazás megfelelőségéről. A GO Launcher nem véletlenül az egyik legnépszerűbb launcher, rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Az egyetlen gyengeségét az jelentheti, hogy a gyengébb képességű eszközökön jelentősen lassulhat, így a tőle elvárható felhasználói élmény nem jelenik meg maximálisan.

GO Launcher -Themes&Wallpapers mobil optimalizálás, tovább az Android letöltés oldalra.