Moonshine

moonshine A Moonshine egyike a legkedveltebb és legsikeresebb ikongyűjteményeknek, amelyeket Android készülékeken futtathatunk. Az okostelefon alapértelmezett készletei sokak számára unalmasak lehetnek. Nekik kínál egyszerű és könnyen kezelhető megoldást a Moonshine applikáció. Nincs szükség másra, csupán az alkalmazás telepítésére, és a konfigurálás után már élvezhetjük is a megváltozott látványt. A Moonshine appal kihasználjuk az Android rendszer egyik legnagyobb előnyét a személyre szabást.

Gyártó:
Megnevezés: Moonshine
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 818
Kategória: Személyre szabás
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Moonshine?

Az androidos telefonok időről időre egy kis ráncfelvarrásra szorulnak. Ennek egyszerűen az az oka, hogy néha már unalmasnak találjuk a felhasználói felületet és szeretnénk némi színt vinni a mindennapi mobilozásba. Az Android szerencsére lehetőséget biztosít az egyediesítésre: különböző launcherek és ikongyűjtemények segítségével mi magunk formálhatjuk saját igényeinkre a telefonunkat. Szerencsére ezt könnyedén megtehetjük, hiszen olyan ingyenesen letölthető applikációk állnak a rendelkezésünkre, mint a Moonshine. A Nexbit Design által tervezett ikongyűjtemény rengeteg felhasználó számára szerez örömöt, akik szeretnék megújítani saját Android készülékük felhasználói felületét.

Moonshine használata

A Moonshine ikongyűjtemény alapvetően nem különbözik a többi gyűjteménytől. A telepítése gyors és egyszerű. Most ingyenesen tölthetjük le a telefonunkra. A csomag mintegy 60 különböző ikont és hat különböző stílusú hátteret tartalmaz, de a tervezők gondoskodnak a folyamatos frissítésekről és utánpótlásról. A Moonshine ikongyűjtemény elsősorban azoknak a felhasználóknak szerezhet örömöt, akik kedvelit a flat dizájn stílusát, és akik szívesen váltanának erre a látványra.

moonshine-1
moonshine-2

Érdemes kísérletezni az ikongyűjtemény sokszínűségével: a személyre szabható tulajdonságokat alakítsuk saját ízlésünk szerint. Számos beállítási lehetőségünk van, amelyeknek köszönhetően még egyedibb és még otthonosabb home képernyőt kreálhatunk magunknak. Azonban fontos megjegyezni, hogy a Moonshine applikáció használatához Nova, Apex, ADW, Smart, Unicon vagy Action launcherre van szükség. Amennyiben ezek egyike sincs telepítve a telefonon, az ikongyűjtemény nem használható, hiszen a Moonshine nem önálló alkalmazásként, hanem témaként értelmezhető, ami adott launcherhez kapcsolódik.

Moonshine - Icon Pack ikongyűjtemény, tovább az Android letöltés oldalra.