iKeyboard

ikeyboard Az iKeyboard alkalmazásnak köszönhetően lehet izgalmas és vicces is a pötyögés, most búcsút inthetünk az unott üzenetküldéseknek. Az ingyenes app-pal több mint 100 kreatív téma közül választva alakíthatjuk saját igényünkhöz a billentyűzetet. Böngésszük át a rendkívül színes kínálatot, ahol az állatos, animációs képek mellett sok vidám hangulatú hátteret is találunk. Társítsunk ikonokat és GIF-eket az üzenetekhez, keressük meg a legjobb billentyűzet hangokat, válogassunk a rendkívüli betűtípusok közül.

Gyártó:
Megnevezés: iKeyboard
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 444
Kategória: Személyreszabás
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi az iKeyboard?

Elképzeltük már, milyen lenne, ha a kedvenc gyerekkori meséskönyvünk karaktereivel írhatnánk SMS-eket? Vagy a billentyűzetünket a tavaszi hangulathoz alakítva kivirágoztathatnánk? Az iKeyboard app-nak most csak a képzelet szab határt! A rendkívül kreatív és ingyenes alkalmazással testre szabhatjuk az üzenetküldésünket, és több ezer -féle smiley ikonnal tűzdelhetjük tele a szöveget. Pingvinek, pandák, szívek, alternatív vagy népszerű rajzok mind megférnek a színes felületen. Szinte zavarba ejtő az iKeyboard kínálata, érdemes pár percet rászánni a döntésre. Folyamatosan megújul a felület tartalma, így nem kell aggódnunk, hogy kimerülnek az újdonságok. Még sosem volt ennyire egyszerű és vidám a pötyögés, mint az iKeyboard app-pal. Mi magunk is élvezni fogjuk az SMS-ezést, Facebook-hozzászólásokat, kommentelést az iKeyboardal! Magyar nyelvű billentyűzethez tökéletesen illeszkedik.

iKeyboard használata

Töltsük le okostelefonra vagy táblagépre az ingyenes iKeyboard-ot, hiszen meglepően színessé tehetjük a chatelés és üzenetírás élményét! A telepítést követően akár a Google- vagy Facebook-belépőnkkel is megnyithatjuk a felületet, nem szükséges külön regisztráció. Habár rendkívüli a választék, a fejlesztők menüben listázva kínálják a beállítási lehetőségeket, így biztosan senki sem fog elveszni böngészés közben: billentyűzettémák, betűtípusok, hangszabályozók közül választhatjuk ki a leginkább tetszőt. Ha mégsem találunk megfelelő design billentyűzet-témát, az iKeyboard app hátterei között biztosan rálelünk egy különleges darabra. Az alkalmazás a legnépszerűbb választásokat is kigyűjti nekünk.

ikeyboard-1
ikeyboard-2

Baglyos vagy tigrises, természetfotós vagy geometrikus, letisztult vagy igazán vagány színezésű témákat lapozhatunk át. A döntés után a kiválasztott design-t töltsük le az okostelefonra, hogy a következő hozzászólásunkat már a megújult és valóban szép billentyűzetünkkel küldhessük el. Kortól és generációtól független app, ahol a színes választék bárki igényét kiszolgálja!

iKeyboard -GIF keyboard,Funny smiley témák, tovább az Android letöltés oldalra.