GO billentyűzet

go-billentyuzet A GO billentyűzet ingyenesen telepíthető és sokkal többre képes, mint a mobiltelefonok hagyományos és unalmas billentyűzetei: egyedi háttér, új színek, 800+ hangulatjel és emoji, hasznos pluginok, több, mint 60 nyelv, autókorrekció, és a slide-írás lehetősége, ami még viccesebbé teszi a gépelést. Természetesen mindent úgy, ahogyan mi beállítjuk! A mobiltelefon szinte hozzánk nőtt, már az életünk része, legyen akkor tényleg olyan a kommunikációs programunk is, mint mi. Egyedi, színes, könnyű és gyors – ez a GO billentyűzet!

Gyártó:
Megnevezés: GO billentyűzet
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 303
Kategória: Személyreszabás
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a GO billentyűzet?

Váljon az üzenetírás még élvezetesebbé, érdekesebbé és gyorsabbá! A régi billentyűzeten egyhangúvá és unalmassá vált a pötyögés. Az egyedi hátterekkel letölthető GO billentyűzeten lehetőség van arra, hogy már ne a fehér-kék kombinációt nézzük órákig, hanem stílusunkhoz hozzáillő hátteret válasszunk ki. Itt a részleteket mi magunk állíthatjuk be, személyre szabható minden, ezért is tökéletes ez az eszköz. Az autókorrekció segítségével sokkal gyorsabbá válik az írás, attól pedig nem kell tartani, hogy csak angolul javít jól a hibajavító, hiszen már 60 nyelven érhető el a GO billentyű. Ha már unjuk a hagyományos gépelést, akkor csak húzzuk az ujjunkat a leírni kívánt betűkhöz, és válasszunk új típust a szavakhoz. Több, mint 800 új hangulatjel és emoji érhető el az alkalmazásban, tehát akár szavak nélkül is könnyedén kifejezhetjük az érzéseinket.

GO billentyűzet használata

A GO billentyűzet rendkívül könnyen és gyorsan telepíthető a telefonra. A letöltés után az eszköz felkínálja a változtatási lehetőséget, megkérdezi a felhasználótól, hogy melyik billentyűzet szerepeljen az alapbeállításoknál. Itt válasszuk ki a GO billentyűzetet. Tehát, ha megnyitunk egy üzenetet, akkor már automatikusan az új felülettel kezdhetünk el pötyögni rajta. Ez azért is nagyon kényelmes, mert nem kell minden egyes szövegezésnél újra külön kiválasztani, hogy melyik app-pal szeretnénk írni, hanem automatikusan, kedvencként az egyedi billentyűzetet dobja be az okostelefonunk. Nem kell megijednünk, a régi billentyűzet sem tűnik el, bármikor újra elővehető és használható – bár nem hisszük, hogy bárki is vissza fog térni a régihez.

go-billentyuzet-1
go-billentyuzet-2

A GO billentyűzet nagyon sokféle témával rendelkezik, a lányos rózsaszín és buborékos virágos témákon át, egészen a fekete, sötét fiús megjelenésekig. De találhatunk egyszerű, letisztult formákat, betűtípusokat, sőt, a szolid hangulatú hölgyeknek és uraknak is stílusos az alkalmazás kínálata. Töltsünk le egyszerre akár több hátteret, hogy később cserélgethessük a billentyűzetünket. A GO billentyűzet app teljes mértékben hozzánk igazodik, szabjuk személyiségünkhöz, igényeinkhez a mobiltelefonunkat.

GO Billentyűzet Lite - EMOJI mobil billentyűzet, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 71 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura