Pokémon GO

pokemon-go A Pokémon GO egy innovatív játék, amely augmented reality technológiát használ a valós világban való játékra. A játékosoknak valós térképen kell keresniük és fogva tartaniuk a különböző Pokémonokat, ami a játék egyik legnépszerűbb része. A játékot a Niantic fejlesztette, ami ingyenesen letölthető Android és iOS mobileszközökre. A térképen találhatóak különböző PokéStopok, ahol további eszközöket és Pokémonokat lehet beszerezni. A játékban található gyűjtőmappa pedig összegzi, hogy mely Pokémonokat fogtak már el és melyeket kell még megtalálni.

Gyártó:
Megnevezés: Pokémon GO
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 13
Kategória: Játék
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Pokémon GO?

A Pokémon GO egy szellemes és nagyon egyedi játék, amit térkép alapú játék kategóriába sorolhatunk. A játékban rengeteg játékmód is található, mint például a gyülekezők, ahol a játékosok együtt dolgozhatnak a közös cél érdekében, vagy a harcok, ahol a játékosok a saját Pokémonjaikat használhatják a másik játékosokéval szemben. Az alkalmazás folyamatosan frissül, új Pokémonokat és játékmódokat adnak hozzá. A Pokémon Go-t a játékosok önállóan is játszhatják, de a közösségi opció révén csatlakozhatnak más játékosokhoz is, és együtt dolgozhatnak a közös cél eléréséért.

Pokémon GO app használata

A Pokémon Go telepítése után a játékot ingyen játszhatjuk, de a játékban vannak vásárolható extra tartalmak is. A Pokémon GO játék használatához először regisztrálnunk kell, majd elindítva azt megjelenik a térkép, amelyen megkereshetjük a különböző PokéStopokat illetve Pokémonokat. Amikor a játékosok egy PokéStopot vagy Pokémonot találnak, akkor rákattintva egy kis menü jelenik meg, ahol a megtekinthetjük a részleteket, és lehetőség van a PokéStopot vagy a Pokémonot elkapni. A játékban található gyűjtőmappa segítségével pedig nyomon követhetjük, hogy mely Pokémonokat fogtak már el és melyeket kell még megtalálnunk. Ha sok Pokémonunk van akkor még egy Pokédex-re is szert tehetünk!

pokemon-go-1
pokémon go letöltés, pokémon go game.
pokemon-go-2
pokemon go app, pokémon go download.

A Pokémon GO a olyannyira népszerű, hogy már több mint egymilliárdan töltötték le, ami egyedülálló a mobiljátékok körében. A titka abban rejlik, hogy egy játékon keresztül fedezhetjük fel a környezetünk.

Nézd meg videón is

Pokémon GO online, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 37 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura