2048

2048 A 2048 egy izgalmas játék! Az ingyenes, Android és iPhone mobilra is letölthető puzzle garantáltan függőséget okoz bárkinek. A 2048 elnevezésű játék nem várt sikert aratott minden okostelefon-tulajdonos körében. Vírusszerűen terjesztették egymás között a felhasználók, akik szívesen töltötték szabad perceiket ezzel a kiváló logikai alkalmazással. A 2048 legnagyobb előnye, hogy mindenki számára élvezetes szórakozást kínál, emellett pedig remek agytorna is. Az iskolai matekórák nehézkes szabályai helyett itt könnyű logikusan dönteni.

Gyártó: Gyártó
Megnevezés: 2048
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 230
Kategória: Játékok
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a 2048?

A 2048 játék lényege nagyon egyszerű; a négyszer négyes dimenzióval rendelkező pályán az apró csempék húzogatásával kell elérni, hogy a folyamatosan felbukkanó számok helyes párosítása végül kiadja az áhított 2048-at. Ha két egyforma értékkel rendelkező csempe egymásnak feszül, akkor az értékeik összeadódnak: 2+2=4, 4+4=8, 8+8=16 és így tovább egészen 2048-ig. Minden mozgatás után valamely üres mezőben megjelenik egy új 2-es érték, így kerülnünk kell a céltalan mozgásokat, hiszen azzal saját mozgásterünket csökkentjük. Ha már minden csempe felvesz egy értéket, és már nem lehetséges a csempék továbbhelyezése, összeadása, akkor a játék véget ér.

2048 használata

A 2048 nevű alkalmazás egyaránt telepíthető táblagépre vagy okostelefonra. Noha eredetileg böngészős játéknak szánták a fejlesztők, ahol a mozgatást a billentyűzet nyilai segítették, a mobil eszközökön ma már térbeli koordináció az érintőképernyővel valósul meg. A játék telepítése után azonnal használatba vehetjük az alkalmazást. Az applikáció számos beállítási lehetőséget kínál a felhasználó számára. Többek között megválasztható, hogy milyen animációs sebességgel szeretnénk játszani, vagy egyáltalán animált legyen-e a mozgás.

2048-1
2048-2

Beállíthatjuk vagy épp tilthatjuk a hangokat. Sőt, ha még most ismerkedünk a játékkal és inkább könnyebb feladattal szeretnénk megbirkózni, a végső célt 2048-ról 1024-re módosíthatjuk. Így eggyel kevesebb lépést kell megtennünk, vagyis épp a legnehezebb teher alól mentesülünk. Bár a függőség így is elkerülhetetlen, nem véletlenül hódította meg ilyen rövid idő alatt a 2048 a piacot. A játék használata gyors és egyszerű; az érintőképernyő segítségével bárki könnyedén elsajátíthatja a navigáció módját, illetve az okostelefont ritkábban használók is kényelmesen űzheti a logikai játékot egyik legvisszafogottabb, ám legeredetibb fajtáját!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.