Osztályzatok

osztalyzatok Az Osztályzatok app egy nagyszerű segítség lehet minden diáknak vagy hallgatónak az órák rendezésében. Nagyon könnyen használható az alkalmazás, és kevés helyet foglal el a telefonodon. Az Osztályzatok appot a Shoyo fejlesztette, azzal a céllal, hogy megkönnyítse az iskolákban, főiskolákban és egyetemeken tanuló diákok életét. Egyszerűen és hatékonyan kezelhetjük az órarendünk és nyilván tarthatjuk az iskolai tanulmányi eredményeinket. Az alkalmazás ingyenesen letölthető Android telefonokra.

Gyártó:
Megnevezés: Osztályzatok
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 9
Kategória: Oktatás
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi az Osztályzatok?

Az Osztályzatok app automatikusan az aktuális napra ugrik, és egyszerűen csúsztatva válthatunk a napok között. Opcionálisan hozzáadható 0. vagy 8. óra, támogatja a kettős turnusokat, és eltárolja az óra kezdő és végidejét, a terem nevét, az emlékeztetőket a naptárban. Az alkalmazás számos témát, stílust, átmenetet és háttérképet tartalmaz, így egyedivé tehetjük az appot. Az Osztályzatok alkalmazásban a tanórarendet naponta vagy hetente tekinthetjük meg, forgatva a telefont. Az osztályzatokat minden tantárgyhoz hozzáadhatjuk, függetlenül attól, hogy numerikus (1-5) vagy alfanumerikus (A-F) értékeléseket használunk, legfeljebb 30-at tudunk hozzáadni egy tantárgyhoz.

Osztályzatok app használata

A tantárgyak listája a alsó- és felsőoktatásban szerepelnek, nem kell beírni őket, csak kiválasztani a tantárgy listából. Kényelmesen kereshetünk a tantárgyak közül, de akár saját tantárgyakat is hozzáadhatunk. Az app támogatja a 0. és 8. osztályokat, ha szükség van rá. Az alkalmazás megjeleníti az óra kezdő és végidejét, és a jelenlegi óra idejét villogva jelzi. Az Osztályzatok appot indítva automatikusan az aktuális nap jelenik meg, amit egyszerűen cserélhetünk, ha szükséges. A tanórák időpontjait, kezdési és végidőpontjait, a tanterem nevét és az eseményeket is rögzíthetjük éa tanulmányi eredményeket a tantárgyakhoz rendelhetjük.

osztalyzatok-1
osztályzat számítás, osztályzat kalkulátor.
osztalyzatok-2
osztályzat és órarend tervező, osztályzatok érdemjegyek.

További lehetőségei között szerepel a tanterem számát is rögzíthetjük, és az órarendet email-ben is elküldhetjük bárki számára. Az app továbbá beállítható emlékeztetőket is tartalmaz, így sosem felejtjük el a fontos eseményeket. Az Osztályzatok app megjelenését is testreszabhatjuk, rengeteg stílus, téma, szín és átmenet közül választhatunk, így sajátos lesz az egyéni órarend.

Nézd meg videón is

Osztályzatok (Órarend) órarend online, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 51 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura