NASA App

nasa-app A NASA App csodálatos világa már néhány mozdulattal elérhető ezzel az ügyes alkalmazással! A NASA kutatásai és hihetetlen expedíciói a gyerekek és a felnőttek számára is rendkívül érdekes és tanulságos tudásanyaggal szolgálnak. Mindannyian szeretnénk jobban megismerni az univerzumot, amiben élünk, de ehhez nincsenek meg a szükséges eszközeink. A NASA applikációja viszont lélegzetelállító képeket és videókat tartalmaz, információval szolgál a különböző kutatásokról, híreket jelenít meg - valóban a Föld felett járhatunk vele!

Gyártó: NASA 
Megnevezés: NASA App
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 726
Kategória: Oktatás
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a NASA App?

A nemes egyszerűséggel NASA App névre keresztelt alkalmazás tulajdonképpen egy információforrás, amely segítségével a telefonunk kapu a világűr felé. Az űrkutatásról természetesen olvashatunk más forrásokban is, viszont az alkalmazásnak köszönhetően az információk hozzáférhetőbbé váltak. Akár a legfrissebb hírekre és történésekre vagyunk kíváncsiak, akár űrbéli képeket és videókat nézegetnénk, az ingyenesen letölthető NASA Android és iPhone alkalmazás remek segítség. Emellett tartalmazza a NASA TV közvetlen adását, ezzel az összes többi úrkutatással kapcsolatos applikáció fölé emelkedik. Nem is kérdés, honnan szerezzünk érdekes és izgalmas információkat az elérhetetlen távolról!

NASA App használata

A NASA App ingyenesen letölthető és használható alkalmazás, amely a telepítést követően a NASA-tól jól megszokott dizájnnal fogad bennünket. Az applikáció egy kivételesen gazdag tudástár. Nem kevesebb, mint 14 ezer képet tartalmaz, és ez a szám folyamatosan növekszik. A képi anyagok mellett mindig friss hírek és információk is olvashatók, de természetesen a korábbi küldetésekről is megtalálhatunk mindent, amire csak kíváncsiak vagyunk. Az ámulatba ejtő fotókat nemcsak böngészhetjük, hanem akár háttérképként is beállíthatjuk. A Sárga-tenger lenyűgöző színei pedig bármikor továbbíthatjuk a Facebookra, vagy már közösségi felületre.

nasa-app-1
nasa-app-2

Az alkalmazás különlegessége az élő stream, illetve a NASA TV, amelynek köszönhetően még kényelmesebb formában tájékozódhatunk a világűrről. Rengeteg videó, képi anyag és szöveges tartalom áll rendelkezésünkre, ha a NASA aktuális projektjeit és küldetéseit szeretnénk jobban megismerni. Ha pedig ki szeretnénk lépni a virtuális világból, a NASA látogatóközpontok linkjeit és térképeit is megtaláljuk. Minden adott ahhoz, hogy egy rendkívül hasznos és lehengerlő tudásanyaggal bővítsük okostelefonunkat.

NASA képkatalógus, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.