Időjárás - Weather

idojaras-weather Az Időjárás - Weather alkalmazással most azonnal elérhetőek a legfrissebb információk minden okostelefon- és Android-felhasználó számára. Helyettünk is folyamatosan figyelemmel kíséri a hőmérséklet- és időkép változásokat, így az esernyő sem foglalja majd feleslegesen a helyet a táskában. Ez az egyszerű alkalmazás segít elkerülni, hogy elázzunk, megfázzunk, vagy túlöltözve izzadjunk a napsütésben, ugyanis óránként lebontva pörgethetjük át az aktuális hőfokot.

Gyártó:
Megnevezés: Időjárás - Weather
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 494
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi az Időjárás - Weather app?

Mivel emelkedik ki az Időjárás-Weather applikáció az egyéb előrejelzők sorából? A folyamatosan frissülő adatokon és részletes hőmérséklet-prognózisokon túl rendkívül kis helyet foglal el az okostelefonon vagy táblagépen. Az ingyenes app-ok közül talán a legapróbb, szinte észrevétlen, mégis bármikor hozzájuthatunk a környezet pillanatnyi hőfokához. Az alkalmazás a hozzárendelt GPS helymeghatározó segítségével minden szükséges adatot begyűjt a környezetünkről, és visszajelez a felületen. Így valóban már egy mozdulattal előreláthatjuk a délutáni, esti időképet. Valljuk be, sokkal komfortosabb pontosan az időjárás szerint magunkra húzni a megfelelő ruházatot, hiszen az évszakok gyakran becsapnak bennünket. Az Időjárás-Weather app viszont bármilyen képernyőfelbontásban azonnal közli, mire számíthatunk! Kényelmesen és gyorsan tájékozódhatunk az időjárásról, az alkalmazás pedig szinte alig foglal el tárhelyet a mobilunkon, és a frissítések is csak kis adatforgalmat igényelnek.

Időjárás - Weather használata

A rendkívül kicsi helyen tárolható Időjárás-Weather alkalmazást ingyenesen tölthetjük le. A GPS-nek köszönhetően azonnal meghatározza a pontos tartózkodási helyünket, így pillanatok alatt hozzájutunk a hőmérsékleti, időjárási adatokhoz. Sürgős esetben érdemes gondolkodás nélkül erre a praktikus alkalmazásra kattintani. Balra söpréssel nemcsak óráról órára lebontott előrejelzést kínál fel az Időjárás-Weather, de grafikonnal ábrázolja, hogyan változik a nap folyamán a hőfok. Egy újabb mozdulattal a heti prognózisokat böngészhetjük át.

idojaras-weather-1
idojaras-weather-2

Könnyen áttekinthető az ingyenes Időjárás-Weather alkalmazás felülete, a fejlesztők egy valóban gyors és praktikus app-ot készítettek el. Számos háttérszín közül választhatjuk ki a hangulatunknak legmegfelelőbbet, akár az időjárási viszonyokhoz is igazíthatjuk. Érdemes leellenőrizni a Beállításoknál, hogy a kijelezett hőmérsékletet az Időjárás-Weather a megszokott °C-os skálán jelezze a számunkra. Ha widgetet helyezünk el az okostelefon kijelzőjén, akkor az alkalmazás megnyitása nélkül is mindig tudni fogjuk, milyen hőmérséklet és időjárás vár bennünket. Mielőtt kilépünk a lakásból, célszerű megnézni, mit mutat az app!

Időjárás - Weather időjárás előrejelzés, tovább az Android letöltés oldalra.