AccuWeather

accuweather Az AccuWeather időjárás-előrejelző applikációval tervezhetővé válnak a napok, és ingyen letölthető az Android vagy iPhone telefonjára! Pontos és interaktív, személyre szabottan közli az időkép aktuális információit, a látványos megjelenítés pedig bárkivel gyorsan megkedvelteti ezt a mobil app-ot. A helyi időjárásról percre kész adatokat kapunk, de a világ akármelyik városáról tájékozódhatunk. Így tervezhetővé válik akár egy délutáni programunk, vagy hétvégi kirándulás is, de utazások időzítésében is nagy segítség az előrejelző funkció.

Gyártó:
Megnevezés: AccuWeather
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 6 168
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
3.5 (6 értékelés)

Mi az AccuWeather?

A hőmérséklet, szélerősség, csapadékmennyiség, légnyomás legrészletesebb adatai nappal és éjszaka egyaránt frissülnek - 15 percenként automatikusan. Az alkalmazáshoz értesítési funkció is tartozik, a szélsőséges időjárásról még időben értesülhetünk (jégesőről, viharos szélről, hóesésről, zivatarokról és széllökésekről). Az AccuWeather app ezen felül 15 napra előre is közöl prognózist. A mobil alkalmazás előnye nemcsak a folyamatosan frissített időkép, hanem interaktív felülete is. A Google Maps térképén 5 órányi adatmennyiségből készített radaron bármikor végigkövethetjük egy felhőzóna útját! Grafikonok színesítik, így azt is egy pillanat alatt átláthatjuk, például az elmúlt órákban hogyan alakult a hőmérséklet. A kijelző felületére widget helyezhető el. Az AccuWeather, mondhatni, közösségi időjárás előrejelző alkalmazás. Az aktuális adatok nemcsak a mobiltulajdonosnak nyújthatnak segítséget, megoszthatóak bárkivel. Több mint tíz közösségi felülettel tart kapcsolatot ez az ingyenes app, így a facebook vagy twitter ismerősök is azonnal tájékozódhatnak a legfrissebb adatokról.

AccuWeather használata

Az időjárás előrejelző program telepítése villámgyors, használata pedig logikus és egyszerű. Az AccuWeather alkalmazás az elindításkor automatikusan rögzíti a tartózkodási helyünket, így a kereséssel nem kell időt töltenünk. A kedvenc városainkat is rátehetjük egy listára, ha a nyitó felületet jobbra húzzuk el (legalább 10-et). Ha már több település is szerepel a listán, az app segítségével minden tárolt városról egy mozdulattal percre fontos információkat kaphatunk meg. Ez különösen fontos lehet, ha ingázunk munkahelyünk és otthonunk között.

accuweather-1
accuweather-2

Mintha egy könyvet lapoznánk, olyan egyszerűen és átláthatóan követik egymást az előrejelzések óra és napi szintű lebontásai. A kijelző felületén a szöveges tájékoztatás mellett grafikonokkal még átláthatóbb az előrejelzés. Ha kíváncsiak vagyunk arra, mennyire lesz hűvös az idő 17 órakor, elég csak a napi felbontásban böngészni, majd kiválasztani a keresett időpontot, és az ingyenes app precíz előrejelzést mutat róla. Ez érvényes a heti lebontásra is.

accuweather-3
accuweather-4

Az ingyenes app sok újdonságokat is tartalmaz. Valamint rövidebb időjárás előrejelző videókat. A pár perces Európát áttekintő időkép hasznos lehet, azonban a hírek nagyobb része az amerikai kontinenst érinti.

AccuWeather: Weather Radar időjárás alkalmazás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.