Weather & Clock

weather-clock A Weather & Clock az egyik legnépszerűbb androidos alkalmazás, gyors és pontos tájékoztatást ad az időről és az időjárásról. Néhány mozdulattal már a világ legtávolabbi pontjáról is tájékozódhatunk - ez az időjárás előrejelző applikáció segít abban, hogy mindig naprakészek legyünk. Ugyanakkor az egyik legfontosabb funkciója, hogy saját környezetünkről folyamatosan friss adatokhoz juthatunk. Böngészhetünk napi, heti prognózisok között, az előrejelzéseket pedig megoszthatjuk a közösségi oldalakon.

Gyártó:
Megnevezés: Weather & Clock
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 5 640
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
4.8 (4 értékelés)

Mi a Weather & Clock?

A Weather & Clock számos nyelven, többek között magyarul is elérhető. A kereső segítségével szinte azonnal pontos információhoz juthatunk a kiszemelt városról. Az aktuális hőmérséklet mellett a szélerősség, páratartalom, légnyomás paramétereit is közli az időjárás applikáció, valamint a napkeltét és naplementét is feltünteti. A Weather & Clock óránkénti, 5 illetve 10 napra prognosztizáló adatokat mutat. Az információk negyed, illetve félóránként, 1, 3, 6, 9, 12 óraközökkel frissülnek. Ám, ha kényelmesebb, manuálisra is állítható ez az automatikus lépés. A felület mindig mutatja az applikáció utolsó frissítésének idejét. Ha saját magunk szeretnénk betölteni az aktuális változásokat, fontos ezt nyomon követnünk. Szélsőséges időjárási viszonyok között ez a mobil alkalmazás értesítést is biztosít - amelyet szintén igényeinkhez szabhatunk. A 2.3 Android- és a frissebb verziójú készülékeket is támogatja.

Weather & Clock használata

Az applikáció könnyedén telepíthető,és már a betöltött kezdőképnél megnyugodhatunk: a Weather & Clock átlátható felület. Célszerű a Beállítások menüvel indítani az app testre szabását. A GPS kikapcsolásával például üzemidőt takaríthatunk meg. Sőt, ha ritkábban frissítünk, azzal is támogatjuk a mobilunkat. A roamingoló készülékek automatikus frissítését is kikapcsolhatjuk. Továbbá itt találjuk kijelző paramétereit (például nyelvet válthatunk, vagy időformátumot), valamint az értesítésekhez kapcsolódó lehetőségeket is.

weather-clock-1
weather-clock-2

Az androidos időjárás előrejelzésben külön menüpontot kapott a térkép-funkció. Nemcsak a kontinens, de minden nagyobb város aktuális hőmérsékletéről tájékozódást nyújt a kép - ha szeretnénk, műholdnézetre is válthatunk. A Városok menü csoportosítja azokat a helyeket, amelyeket magunk számára rögzítünk a Weather & Clock app-on. A listázott települések közül egy mozdulattal is választhatunk: jobbra-balra húzzuk el az ujjunkat, ekkor tudunk a városok prognózisai között böngészni. Ha 5 napos helyett 10 napos, vagy óránkénti felbontást néznénk meg, bal felső sarokban keressük a legördülő menüt. A Weather & Clock widgetjeit pedig a képernyőmérethez szabhatjuk. Ez az ingyenes app mindenki számára sokoldalú és valódi segítség!

Időjárás & óra widget időjárás alkalmazás, tovább az Android letöltés oldalra.