Időkép

idokep Az Időkép egy magyar nyelvű folyamatosan frissülő időjárás előrejelző alkalmazás, amely már okostelefonról vagy táblagépről is könnyen elérhető. Hihetetlenül interaktív felülettel értesülhetünk a pillanatnyi időjárásról, és az előrejelző funkcióknak köszönhetően is láthatjuk, pontosan mi várhat ránk az elkövetkező napokban. Már az egész ország területéről hozzáférhetünk az élő időjárási térképekhez, de webkamerákon keresztül is teljesen hiteles képet kapunk, bárhol is legyünk.

Gyártó:
Megnevezés: Időkép
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 5 125
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
4.0 (2 értékelés)

Mi az Időkép?

Az Időkép népszerű weboldala már Android és iPhone készülékkel is böngészhető. A gyors és pontos felület térképeivel az egész ország áttekinthető, a teljes felhőzeten túl a radar segítségével interaktív módon jut el hozzánk az aktuális hőmérséklet, szélsebesség. A mozgó felületek sokkal vonzóbbá teszik az Időkép alkalmazást, és megkönnyítik a használatot is. Így az időjárásnak megfelelően kényelmesen öltözhetünk fel, ha, pedig utazásra indulunk, segít abban, mit pakoljunk be a bőröndbe. Az Időkép app hatalmas előnye, hogy a tájékoztató információk egy része maguktól a felhasználók érkezik a felületre, vagyis valóban a legaktuálisabb helyzetjelentéseket kaphatjuk és adhatjuk ezen az alkalmazáson keresztül. Különösen fontos ez például egy vihar esetében, amely még a legedzettebb meteorológusokon is kifoghat. Az évszakok könnyen megviccelhetnek bennünket, azonban az Időkép alkalmazással mindig elérhetőek a naprakész információk. Továbbá a szélsőséges időjárás sem lephet meg bennünket, ha beállítjuk az app értesítő funkcióját.

Időkép használata

A népszerű és interaktív alkalmazást ingyenesen tölthetjük le, gyors telepítéssel szinte azonnal használható az Időkép. Az önálló helyzetmeghatározást követően nemcsak a látványos térképeket érdemes átböngészni, a Beállítások menüben számos fontos funkciót találunk. Testre szabhatjuk az alkalmazás widgetjét, de sokkal lényegesebb az értesítő aktiválása, vagy az előrejelzésekhez tartozó adatok megjelenítése.

idokep-1
idokep-2

A gyorsmenüből előhívható térképek kiválóan tájékoztatnak az aktuális időjárásról. Bármelyik pillanatban kérhetjük az adatok frissítését, vagy a webkamerára kattintva időkép-fotókat böngészhetünk. Most még kényelmesebb tehát a prognózisok elérése, hiszen friss és megbízható információt kapunk a környezetünkről. Ha a népszerű Időkép alkalmazást használjuk, okostelefonnal, már orvos- és közlekedésmeteorológiai előrejelzésekhez is hozzájutunk, sőt, a felületen további híreket olvashatunk a várható időszakról. A Beállításoknál találjuk az Észlelés funkciót, hogy megoszthassunk bármit, amiről úgy gondoljuk, érdemes lefotózni a többi Időkép app használónak: pontos hőfok, szivárvány, kellemes idő, vagy akár tomboló vihar.

Időkép aktuális időjárás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.