Transparent Clock and Weather

transparent-clock-weather A Transparent Clock and Weather lehet a legjobb választás ha egy színes és igazán testre szabható óra és időjárás alkalmazást keresünk. Az okostelefonra és Android-készülékekre letölthető app olyan jól szervezett, hogy a kijelzőre tekintve a hőmérsékleten túl sok más fontos információhoz is hozzájutunk. Ha szeretnénk, egyszerre követhetjük nyomon jelenlegi tartózkodási helyünk időjárását egy másik városéval, akár a világ túloldaláról is.

Gyártó:
Megnevezés: Transparent Clock and Weather
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 992
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
3.7 (3 értékelés)

Mi a Transparent Clock and Weather?

A Transparent Clock & Weather kiváló alternatíva, ha szeretjük mi magunk beállítani az okostelefononra töltött alkalmazásokat. Ez a digitális óra és időjárás app már 4 különböző méretű widgettel helyezhető a képernyőre, az automatikus helységfelismerő segítségével mindig aktuális adatokat kapunk a hőmérsékletről, páratartalomról és szélviszonyokról, tudni fogjuk a nappali időszak hosszát, és a jelenlegi Holdfázist is. Amikor pedig hosszabb útra indulunk, érdemes rápillantani a részletes időjárás előrejelzésre, amely már 4 nappal előre közli a várható rossz időt, vagy épp a verőfényes időszakokat. Jegyezzük meg a Transparent Clock & Weather népszerű applikációt, ha valóban fontos számunkra, hogy pontos és megbízható részleteket kapjunk az időjárási viszonyokról! A Transparent Clock & Weather beállításai sokszínűvé teszik ezt az alkalmazást, hogy a pontos és megbízható adatokon túl egy valóban szép felületről tájékozódhassunk.

Transparent Clock and Weather használata

A részletes testre szabhatóság a Transparent Clock & Weather alkalmazás egyik legnagyobb előnye. Az ingyenes letöltés után a GPS automatikus helyzetmeghatározással már meg is jeleníti az aktuális időjárási viszonyokat, de, ha szeretnénk, mi magunk választhatunk egy másik települést. A színes és átlátható felületet még részletesebbé tehetjük Beállítások menüben, akár a betűtípust is megváltoztathatjuk! Az alkalmazás képes a heteket is számolni és feltüntetni, sőt, a fejlesztők naptárat is kínálnak az applikációval. A részletes és sokszínű Transparent Clock & Weather egy valóban hatékony időjárás előrejelző.

transparent-clock-weather-1
transparent-clock-weather-2

Az alkalmazás összehangolható a Facebook-profillal is, ami rendkívül jó, hiszen az emlékeztetők segítségével sosem felejtjük majd el az ismerősök, barátok születésnapját sem. A widget digitális időkijelzője mellett bármikor leolvashatjuk a pontos időjárási viszonyokat. A szél, az eső kellemetlenségei a legtöbb esetben elkerülhetőek, különösen, ha a Transparent Clock & Weather okos alkalmazásról tájékozódunk. Még az akkumulátor töltöttségi szintjét is megjeleníti a widget, ha szükségünk van rá!

Transparent clock & weather óra és időjárás, tovább az Android letöltés oldalra.