Sense Flip Clock & Weather

sense-flip-clock-weather A Sense Flip Clock & Weather appal egy sokoldalú és megbízható időjárás előrejelző alkalmazást kapunk. Vonzó felülettel, számos beállítási lehetőséggel és igazán részletes prognózissal bármikor tájékozódhatunk az időjárásról és a pontos időről. A témán és az ikonokon túl magunk állíthatjuk be, hogy a képernyőre helyezett alkalmazás widgetje milyen adatokat mutasson. Egy mozdulattal értesülhetünk a várható csapadékmennyiségről és a szélerősségről is.

Gyártó:
Megnevezés: Sense Flip Clock & Weather
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 180
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Sense Flip Clock & Weather?

Érdemes-e hosszabb kirándulásra indulni, vagy egész napos kerti partit szervezni a hétvégén? A Sense Flip Clock & Weather alkalmazás segít eldönteni a kérdést, hiszen már 4 nappal előre is tervezhetünk vele. A részletes prognózisok nemcsak a jelenlegi tartózkodási helyünkhöz társíthatóak, néhány mozdulat után már bármely várost adatait böngészhetjük az Android-készüléken. Nézzük meg, mennyire csapadékos időszak vár ránk, vajon készüljünk-e szélkabáttal, csomagoljunk-e melegebb öltözéket! A Sense Flip Clock & Weather sokkal kiszámíthatóbbá teszi a terveinket. Különösen izgalmas óra és időjárás előrejelző azoknak, akik kedvelik a téma- és beállítás-gazdag alkalmazásokat. Lecserélhető ikonok, megválasztható betűszínek, rengeteg funkció segít abban, hogy hihetetlenül testre szabott okostelefon app-ot használjunk. Ugyanakkor a Sense Flip Clock & Weather app-al bármikor előhívhatunk egy térképet is, ha szükségünk van a pontos tartózkodási helyünkre. Ez az alkalmazás sokszínű és igazán testre szabható!

Sense Flip Clock & Weather használata

Az ingyenes Sense Flip Clock & Weather app nemcsak megbízható, ezen felül még kényelmes alkalmazás is. Gyorsan telepíthetjük az okostelefonra, és a GPS-nek köszönhetően azonnal olvashatjuk az aktuális időjárás-előrejelzést. A felület ikonjai és rendszerezett adatai könnyen eligazítanak bárkit az alkalmazásban. A hőmérsékleten, csapadékmennyiségen, szélerősségen túl a nyílhegyek egyetlen érintéssel további fontos információkhoz juttatnak bennünket. A prognózist a képernyő alsó részén futó menüsorban találjuk meg. Már óráról órára nyomon követhetjük a hőmérséklet alakulását, de napokkal előre is tervezhetünk vele. Ha a kiválasztott napot megérintjük, a Sense Flip Clock & Weather app újra egy még részletesebb felületre ugrik.

sense-flip-clock-weather-1
sense-flip-clock-weather-2

A letisztult és átlátható, logikus felület azonban szabad kezet nyújt a felhasználóknak, bármely okostelefonnal vagy táblagéppel továbbszerkeszthetjük a Sense Flip Clock & Weather jellemzőit. Válasszunk a témák, ikonok, színek közül, vagy pörgessük át a számos kihelyezhető widgetet, így valóban saját egyéniségükhöz passzoló külsőt adhatunk neki. Egy igen gyakran használt ingyenes alkalmazás a Sense Flip Clock & Weather, mert sokoldalú és megbízható!

Sense Flip Clock & Weather retro óra és időjárás, tovább az Android letöltés oldalra.