Időjárás 14 nap

idojaras14 Az Időjárás 14 nap alkalmazás már 3 óránként szállítja a legfrissebb időjárás-előrejelzéseket. Az androidos mobiltelefonokra ingyenesen telepíthető app-pal az ország egész területén helyhez kötött, aktuális adatokat olvashatunk a hőmérsékletről, szélerősségről, csapadékmennyiségről, de kiránduláshoz is kitűnő segítség. Külföldi utakhoz bátran használhatjuk. Az Időjárás 14 nap alkalmazás látványos műholdképekkel teszi még követhetőbbé az időjárás alakulását. Érdemes telepíteni, mert szép és nagyon okos.

Gyártó:
Megnevezés: Időjárás 14 nap
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 666
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi az Időjárás 14 nap?

Nem hiszünk a szemünknek? Az Időjárás 14 nap alkalmazással a pillanatnyi hőmérsékleten túl óránkénti előrejelzéseket is böngészhetünk, így valószínűleg elkerüljük a szabad szemmel nem észlehető időjárás-változásokat. Miért vigyük magunkkal az esőkabátot, ha egy darab felhőt sem látunk az égen? Kapjuk elő az okostelefont, ez a folyamatosan frissülő app megmutatja, hogy szükség lesz-e rá! Pontos adatok, szép grafika, felhasználóbarát felület – az Időjárás 14 nap app igyekszik mindenki igényének megfelelni. Ugyanis minél precízebb információt szolgáltat, annál tervezhetőbb és kényelmesebb lesz a napunk. Ezért jó hír, hogy már egy adott településen belül akár kerületenként is választhatunk az előrejelzésekből. Ha külföldi utazást tervezünk, töltsük le az Időjárás 14 nap-ot, hiszen a segítségével sokkal egyszerűbben szervezhetjük meg az időtöltésünket, és még a bőröndbe sem kell elcsomagolnunk felesleges ruhákat.

Időjárás 14 nap app használata

Az Időjárás 14 nap alkalmazás bárhol megmutatja, milyen időre számíthatunk. Töltsük le az ingyenes appot az androidos készülékünkre vagy a táblagépünkre, és máris kényelmesen böngészhetünk a hőmérséklet, csapadékmennyiség, valamint a széljárás adatai között. Rendkívül kis helyet foglal el a mobiltelefonon, ezért használat közben szinte észre sem vesszük majd, nem lassítja a párhuzamosan működő alkalmazásokat. A telepítést követő első lépésben adjuk meg, melyik terület aktuális időjárását mutassa meg az Időjárás 14 nap app! Magyarországon belül, sőt, akár városkerületenként is kijelölhetünk, ha, pedig távolabbi kirándulást szervezünk, néhány mozdulattal megkapjuk a környező országok előrejelzéseit is. Egy esős prágai kirándulás sem fog ki rajtunk, ha előre tájékozódunk az időjárásról!

idojaras-14nap-1
idojaras-14nap-2

Az Időjárás 14 nap alkalmazás adatai folyamatosan frissülnek. Pörgessük át az aktuális információkat, és, ha az előrejelzésre is kíváncsiak vagyunk, a kiválasztott napot érintve léphetünk tovább a részletes prognózishoz. Érdemes komolyan utánanézni, óránkénti előrejelzéseket böngészni – erre ad lehetőséget az Időjárás 14 nap alkalmazás! A műhold- és radarképek pedig még teljesebben tájékoztatnak a régió időjárásáról. Ezzel az app-pal a legegyszerűbb elkerülni azt, hogy elázzunk – és esernyőt sem viszünk magunkkal feleslegesen!

Időjárás 14 nap - Meteored időjárás előrejelzés, tovább az Android letöltés oldalra.