Élő időjárás

elo-idojaras A Élő időjárás alkalmazás már az első pillanatban megszerethető: pontos és részletes adatokkal, valamint elképesztően szép témával találkozunk a felületen. Ez az időjárás előrejelző most a legszebb módon mutatja, milyen idő vár ránk, ha kilépünk a négy fal közül. Az animált háttérképek pedig nyomon követik a prognózisokat, így el sem kell olvasnunk, elég csak előkapni az okostelefont, vagy táblagépet, és egy pillantást vetni a legfrissebb képre.

Gyártó:
Megnevezés: Élő időjárás
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 155
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
5.0 (3 értékelés)

Mi az Élő időjárás app?

Az Élő időjárás roppant népszerű időjárás előrejelző alkalmazás, hiszen szemet gyönyörködtető háttérképpel illusztrálja a legfrissebb adatokat. A hőmérséklet, csapadék és szélerősség olyan animált képpé áll össze, amely minden pillanatban a kinti időjárásról tudósít. Ki sem kell lépnünk a lakásból, mindig pontosan tudni fogjuk, mi vár bennünket. Remek segítség ez a szép app az utazások előkészítésében, a reggeli útra kelésben, vagy akár egy egész napos kirándulás megszervezésénél. A prognózisból megtudhatjuk, mennyi időt érdemes a szabadban tölteni, hogyan alakul az idő, számíthatunk-e esőre vagy viharra. Az Élő időjárás készenlétben áll, hogy okostelefon on keresztül most bárhol megtudhassuk a legfontosabb előrejelzéseket. A fejlesztőknek köszönve mindezt gyönyörű csomagolásban kaphatjuk meg! Akinek a megbízhatóságon túl fontos, hogy egy tetszetős alkalmazást tartson a kezében, ne keressen tovább: az Élő időjárás bárkit elámít a felületével! Már az egész világ pillanatnyi időjárási viszonyai is elérhetőek, tehát a gyakran utazók is egy hasznos app-ot vághatnak zsebre!

Élő időjárás használata

Az Élő időjárás ingyenesen letölthető, az izgalmas alkalmazást szinte azonnal használhatjuk is a telepítés után. Mivel az app automatikus helyzetmeghatározója a jelenlegi állapotunkat rögzíti, meg kell változtatnunk ezt, amennyiben nem a környezetünkre vagyunk kíváncsiak, hanem egy másik városra. A Beállításoknál mindig ellenőrizzük le, hogy az információkat vajon a számunkra megfelelő mértékegységgel jelzi-e ki az alkalmazás. A gyönyörű háttérképek már az első pillanattól szembetűnőek. Az Élő időjárás témái a hőmérséklet, a szél, a csapadék változását követve alakulnak. El sem kell olvasnunk a prognózis számadatait, elég csak rátekinteni az okostelefon felületére, és az ingyenes app már jelzi is, ha esőre, viharra, vagy verőfényre számíthatunk.

elo-idojaras-1
elo-idojaras-2

Böngésszünk kedvünkre az Élő időjárás widget-jei között. A kellemesen áttetsző felület a képernyőre helyezve friss információkat jelez, az alkalmazás ikonjai pedig nyomon követik a változásokat is. Nem is kell kitekintenünk az ablakon, hiszen ez az app már a fotelben ülve is megbízható információkkal lát el bennünket. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire részletesen szeretnénk viszontlátni a felületen ezeket az adatokat!

Időjárás időjárás mobilra, tovább az Android letöltés oldalra.