1Weather

1weather A 1Weather app-al bárhol a világban azonnal hozzájuthatunk a legfrissebb időjárás-előrejelzéshez, ingyenesen letölthető az alkalmazás az android és iphone készülékekre már magyar nyelven is. Stílusos és modern - a mobil applikáció látványos módon tájékoztat minden időjárást érintő információról, változásról, az értesítések pedig könnyen és egyszerűen alakíthatóak. Térképekkel, grafikonokkal még átláthatóbb, mire is számíthatunk az elkövetkező egy hétben, hagyjuk-e otthon az esernyőt, vagy inkább ne is tegyük ki a lábunkat nélküle!

Gyártó:
Megnevezés: 1Weather
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 560
Kategória: Óra és Időjárás
Értékelés:
4.0 (2 értékelés)

Mi a 1Weather?

Az időjárás előrejelzés ennél mobilabb már nem is lehetne - az 1weatherrel folyamatosan frissül az időkép, az app nyomon követi a környezet változását. Ha hirtelen viharzónába kerülnénk, a mobilunk ezt is jelzi számunkra. A szélsőséges időjárás-jelzés mellett élő radar-képpel is meggyőződhetünk arról, milyen mértékű csökkenés vagy növekedés áll majd be a hőmérsékletben. Nemcsak heti lebontásban találjuk meg az információkat: az adott napra vonatkozóan óránkénti prognózist szolgáltat az időjárás jelentés. A hőmérséklet adatait egészítik ki a szélerősség és a csapadék várható értékei. Praktikus, hogy már egy héttel előre láthatjuk a csapadékmennyiség valószínűségét - napi lebontásban, százalékban kifejezve tüntetni fel az 1weather. Az ingyenes alkalmazás a napkelte és napnyugta pontos idejét is mutatja, valamint a Hold éppen aktuális állapotát. Így sosem maradunk le a teliholdról! Különböző közösségi felületeken pedig bármilyen időjárás-előrejelzés megosztható, választhatunk többek között, hogy Facbook-, vagy Twitter barátoknak küldjünk fontos információkat az időről.

1Weather használata

Könnyedén telepíthető az 1weather. Az ingyenes időjárás applikáció valóban látványos. A fejlesztőknek köszönhetően megváltoztatható és tovább szerkeszthető az alkalmazás háttérképe. Sőt, akár az aktuális időképhez is igazíthatjuk. A testreszabhatóságnak köszönve elég csak rátekinteni a mobilunkra, egy pillanat alatt láthatjuk, mi vár bennünket, amikor kilépünk az utcára. Célszerű a Beállítások opcióval indítani, a népszerű applikáció gyorsan és igény szerint alakítható saját ízlés szerint. Az Értesítésekbe lépve szabályozható, milyen gyakran és milyen formában érkezzen a szélsőséges időt jelző üzenet. A Nyelv és egyebek opcióval alakíthatjuk az 1weather információinak mértékegységét, pl. a hőmérséklet Celsius-fok mellett Fahrenheit-ben is megjeleníthető. Valamint az összes, a látványhoz kapcsolódó beállítás a már említett fő menüpontban végezhető el.

1weather-1
1weather-2

Az applikáció automatikusan felismeri a tartózkodási helyet, de a világ bármely országának, településének elérhető az időjárás jelentése, illetve az aktuális előrejelzései. Ha igényünk van rá, időjárással kapcsolatos híreket is biztosít számunkra ez az app, a világ bármely részéről érdekességekkel, újdonságokkal találkozhatunk. Sőt, felhőzet- vagy UV index térképet is készítettek a fejlesztők - szintén szabályozható beállításokkal.

1weather-3
1weather-4

SA mobil képernyőjén widget is elhelyezhető, vagyis el sem kell indítanunk az 1weather időjárás alkalmazást, az okostelefon képernyője friss adatokkal informál mindenkit. Sajnos, az alkalmazás ingyenes változatában megtaláljuk a reklámokat is. A vékony sávban futó hirdetések alapvetően nem zavarják sem a tájékozódást, sem a látványvilágot, de akinek mégis kellemetlen, 2 dollárért végleg megszabadulhat tőlük.

1Weather: Forecast & Radar időjárás alkalmazás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.