Swarm

swarm A Swarm ingyenes app már sokkal több, mint egy egyszerű check-inelős program. Androidos és iOS rendszerű készülékekre töltve a közösségi szórakozást élménnyé varázsolja, és még a kedvenc helyeinket is összegyűjti. Ízlett az étel, felpörgetett a zene? A check-inelés mellett jelöljük meg matricákkal, miért lett favorit az új kávézó – és szóljunk a barátainknak is. Sőt, ha élesítjük a GPS-t, az app könnyen összehoz velük bennünket. Ismerjük a környék minden klassz helyét? Töltsük le a Swarmot, mert biztosan tud újat mutatni!

Gyártó: Foursquare
Megnevezés: Swarm
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 124
Kategória: Közösségi
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Swarm?

Szeretnénk végre egy személyre szabott térképet, ahol gyorsan és könnyedén találunk rá új kedvenc helyekre? A Forsquare ötletéből fejlesztették tovább a Swarm appot, amely a chenck-inelést emelte egy újabb szintre. Fedezzük fel a környékbeli izgalmas helyszíneket, és az okostelefonunkkal most valóban egyedi térképeket állíthatunk össze: fotókkal, jegyzetekkel és színes matricákkal kiegészítve. Baráti társaságoknak kifejezetten hasznos az app: hirdessünk meg vele közös eseményeket, beszéljük meg a Swarm felületén, és GPS-szel kövessük nyomon, ki tart már a cél felé. Úgy gondoljuk, nekünk volt a legizgalmasabb a hetünk? A Swarm igazi pörgést kínál a játékos fejlesztésével, ahol a barátok összemérhetik, kinek az élményei érnek több pontot. A felfedezések izgalmát és a láblógatós hétvégék nyugalmát kínálja a Swarm, és mi dönthetjük el, végül merre vesszük az irányt. Ha érdekes a tapasztalatunk, osszuk meg egy mozdulattal a Facebook- és a Twitter-ismerősökkel is!

Swarm app használata

Töltsük le a Swarm appot, és máris felkészülhetünk az új élményekre. A GPS segítségével már a telepítést követően azonnal láthatjuk, milyen lehetőségeink vannak. Még a helyi lakosoknak is sok izgalmas újdonságot kínál az alkalmazás, nemcsak utazáshoz érdemes letölteni. A felső sáv menüjében találjuk meg a legfontosabb funkciókat. Böngészhetünk a listázott helyek között, valamint itt találjuk az esemény szervezéshez szükséges felületet is. Társaságot keresünk egy kávézáshoz? Vagy szívesen kipróbálnánk egy új falatozót? Tervezzük meg és hívjuk meg rá az ismerőseinket. Ezen a felületen a részleteket is egyeztethetjük, hogy biztos senki sem maradjon ki a jóból.

swarm-1
swarm-2

A Swarm valódi közösségi alkalmazás, nemcsak a saját élményeinket, de a közös fotókat is dokumentálhatjuk az adott helyszínhez. Minden rólunk szól majd. Sőt, állítsuk be az app felületén, hogy jelezzen, amikor egy Swarm-ismerős a közelünkben tartózkodik.. Programszervezésben és kapcsolattartásban otthon van, mindemellett érdemes figyelni az akku töltöttségi szintjére, a folyamatosan működő GPS gyorsan meríti az okostelefonokat. Ám, ha töltőre tesszük indulás előtt, akkor már tényleg csak azzal kell törődnünk, mit is válasszunk a számos vonzó ajánlat közül.

Tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.